Малага взима Родриго Галато?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Малага взима Родриго Галато?

Мнениеот housestyle » 29 юли 2010 11:53

Отново Литекс продава навън добре макар че е собственост на Параненсе , и Гришата ще има процент!!
А между другото се заговори и за Том в Аякс :P
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Re: Малага взима Родриго Галато?

Мнениеот palante » 29 юли 2010 12:00

Те не го ли купиха това лято от тези бразилци...?!
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 29 юли 2010 12:10

Има си тем за селекция с 15 страници за Литекс. :arrow: litex/viewtopic.php?f=3&t=46997 Тази новина ми изглежда партенка,защото Галато е под наем в Литекс,а не е тяхна собственост.Правата на Родриго държи Атлетико Паранензе така че и да стане трансфера намазват бразилците,а не Литекс.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 29 юли 2010 12:19

housestyle написа:Отново Литекс продава навън добре макар че е собственост на Параненсе , и Гришата ще има процент!!

Aхахаххахахахахха тва сериозно ли? :lol: :lol: :lol: Тия трябва да са поне на 3 шишета сливовица, за да го вземат тоя... :lol:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 29 юли 2010 12:24

housestyle написа:Отново Литекс продава навън добре макар че е собственост на Параненсе , и Гришата ще има процент!!

Абе стига сте вярвали на слухове бе той и Нифлор беше "сигурен" за Марсилия ама... :lol: Почвате да падате на нивото на Батков дето си мислеше, че Рубин умират за неговите боклуци :lol: Тука положението е същото още повече, че вече са играли в ЕКТ за какво им е на Аякс Том :shock: А пък вратаря не е наша собственост как си го продаваме?

urkoto

Мнениеот urkoto » 29 юли 2010 12:49

Cesc Fabregas написа:

Aхахаххахахахахха тва сериозно ли? :lol: :lol: :lol: Тия трябва да са поне на 3 шишета сливовица, за да го вземат тоя... :lol:

Ми ако си мислиш, че Том е слаб футболист по принцип, ми се струва, че малко не ги чуваш нещата. Напротив, доста добър си е. Всичко си има за да играе в Холандия например, друг е въпроса, че тука в България хич не се напъва да си разкрива пълните възможности (и за какъв чеп да се напъва като и да я кара айляшката пак няма защитник в "А" група който да го спре?)
Вече за какво им е на Аякс точно нашия Том е съвсем отделна тема, ама по това време миналата година същото си мислеха хората и за Манолев и ПСВ, а само за година от световен анонимник се превърна в една от звездите на холандския футбол :)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

big4eto
Контакти:

Мнениеот big4eto » 29 юли 2010 14:03

не ми е ясно като не са наясно журналистчетата защо си измислят :) галато не е под наем в литекс а е собственост на литекс :) при малко повече заинтересованост лесно могат да се доберат до тая информация :) зимата той подпоса договор за 2,5 год като атлетико получиха 250 000 евро , а дали ще отиде в малага само времето ще покаже :)
"А група" е едно обикновено първенство,в което участват 16 отбора и след 30 кръга шампион става ЛИТЕКС!

Потребителски аватар
litex8
Контакти:

Мнениеот litex8 » 29 юли 2010 14:57

big4eto написа:не ми е ясно като не са наясно журналистчетата защо си измислят галато не е под наем в литекс а е собственост на литекс при малко повече заинтересованост лесно могат да се доберат до тая информация зимата той подпоса договор за 2,5 год като атлетико получиха 250 000 евро , а дали ще отиде в малага само времето ще покаже

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Грешиш много , под наем е ! :!: :!: :!: :!:

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 29 юли 2010 19:16

само на мен ли ми се струва ,че Галато не се представи добре срещу Жилина.При една ситуция се надскачаше с един техен нападател и въпреки че си беше дигнал ръцете нагоре техния удари топката с глава .При гола също ми се стори ,че можеше да се намеси по-добре.Това е първия мач ,кой му гледам и останах с лошо впечатление.Много се учудих като прочетох ,че го искат в Малага.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 29 юли 2010 19:53

big4eto написа:не ми е ясно като не са наясно журналистчетата защо си измислят :)

Журналисти? :roll:
Аз никъде не видях новина от някоя медия по този въпрос.
Все едно сега аз да пусна тема, че Раул идва в Литекс :lol:

Върни се в “Литекс”