Решават съдбата на Ангел Червенков тази седмица

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Решават съдбата на Ангел Червенков тази седмица

Мнениеот Гуу » 17 май 2010 12:40

На заседание на Управителния съвет на Литекс тази седмица ще стане ясна съдбата на старши треньора на тима Ангел Червенков. За това съобщи президентът на клуба Трифон Попов.

„Ангел Червенков свърши прекрасно своята работа, но тепърва ще разговаряме за продължаването на неговия договор”, разкри шефът на „оранжевите”.

Самият Ангел Червенков бе кратък и лаконичен по темата: „Имам договор до 30 юни и смятам да си го изпълня.”

Очаква се решението на Управителния съвет на Литекс да стане ясно до сряда.
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=135985

През последните дни се появиха доста информации, че Илиян Илиев и/или Люпко Петрович ще бъдат назначени за треньори в Литекс. Определено ще е много интересно да се разбере, дали ръководството на Литекс ще успее да счупи тъпометъра, като махне Червенков. Само по себе си това, че на Ангел Червенков не муе предложен още нов довогор, независимо, че спечели шампиоснката титла, говори ясно, че "столът му се клати". :roll:
Последна промяна от Гуу на 17 май 2010 13:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Решават съдбата на Ангел Червенков тази седмица

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 май 2010 12:56

Нищо ново под слънцето! :) Миналата година Кокала, тази Червенков. :lol: На европейско равнище да се готвят за смяна Моуриньо и Анчелоти! :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 17 май 2010 13:12

Ако го сменят Червенков,ще е безумие.Типично по...български.
Само Черно море.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 17 май 2010 13:14

Това ще е голяма простотия ако се случи!Тук при нас треньорите за нищо ги нямаме и като им скимни на президентите ги махат.Но като не си оставил някого да работи продължително как да очакваш да постигне резултати в ЕКТ и А група?95 % от сегашните ни "футболни президенти" трябва да се откажат от тази сфера.Просто не я разбират тази игра.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 17 май 2010 13:25

Червенков е особено противен човечец. Но ще бъде върховна глупост да го смениш, след като те е направил треньор след 11 години калъфки. Или пък това е признание, че Червенков няма никакво отношение към спечеления трофей?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 май 2010 13:27

Колко пъти да ви напиша, че Червенков НЯМА да бъде сменен?

Медиите гадаят от факта, че на Червенков договора е до 30.06.2010 и все още не е подписал новия, а това ще се случи тази седмица. Новият договор на Червенков е с още по-добри опции от настоящият му. Другият момент е САМИЯТ Червенков дали ще иска да го поднови, но според мен ДА.

Новини около Литекс четете в неофициалният сайт на отбора http://sportline.bg/news/62077
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 май 2010 13:27

dodo7271 написа:Червенков е особено противен човечец.

Защото...........?
Изображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 17 май 2010 13:40

PFC Litex написа:

Защото...........?

С теб съм се заклел да не говоря, на теб речника ти е изваден от някой партиен кангрес, мерси.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Yasso
Контакти:

Мнениеот Yasso » 17 май 2010 13:41

PFC Litex написа:Колко пъти да ви напиша, че Червенков НЯМА да бъде сменен?

Медиите гадаят от факта, че на Червенков договора е до 30.06.2010 и все още не е подписал новия, а това ще се случи тази седмица. Новият договор на Червенков е с още по-добри опции от настоящият му. Другият момент е САМИЯТ Червенков дали ще иска да го поднови, но според мен ДА.

Да ти кажа честно - то и аз бях много сигурен, че няма никакъв начин да сменят Любо Пенев на полусезона, ама после знаеш какво стана....
Вече нищо в родната футболна действителност не е в състояние да ме учуди... :roll:

Смяна на Червенков за Ловеч ще е равносилна на автогол :!: Досущ като в онзи мач, в който единия отбор нападаше с всички сили, а другия го гледаше - вкараха гол без никой да им пречи...Малко след това става ясно, че просто са си вкарали автогол, пред изумените погледи на противниците им.... :roll:
Изображение
...А НИЕ СМЕ : ЦСКА!!!

urkoto

Мнениеот urkoto » 17 май 2010 13:56

PFC Litex написа:

Защото...........?

Защото тази година където ги хванеше, там ги биеше като брашнян чувал :lol:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Литекс”