Пламен Николов
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Пламен Николов
само аз ли забелязвам натрупаните 5 жълти картона на Пламен Николов и липсата на наказание за една среща на същият ...?
Re: Пламен Николов
Картоните му са 4,колега. 

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- paceto
- Контакти:
Хайде пак конспирация се търси тук и подпиране от БФС
Не ви ли омръзна вече?

Не ви ли омръзна вече?

като си забелязал защо не споделиш кога са по мачове, или си броил и тези от контролите в турцияEthanHuntt написа:само аз ли забелязвам натрупаните 5 жълти картона на Пламен Николов и липсата на наказание за една среща на същият ...?

- captain_drifuss
- Контакти:
Пламен Николов е пълен пумпал, много слаб защитник, отдавна съм го разкрил!
- емо73канар
- Контакти:
Най интересно ми беше ,снощи агитката на Литекс как пееше всички песни на БПФК1912,толковали неможете да си измислите някоя ваша ,че се налага да пеете песните на другите отбори???

емо73канар написа:Най интересно ми беше ,снощи агитката на Литекс как пееше всички песни на БПФК1912,толковали неможете да си измислите някоя ваша ,че се налага да пеете песните на другите отбори???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е така е в България, Левски копура от ЦСКА, ЦСКА от Левски и така ... Последен пример това със секторите: Сектор В ...
Мислиш ли, че Литекс ще останат по-назад

Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !
Support only your local team !
EthanHuntt написа:само аз ли забелязвам натрупаните 5 жълти картона на Пламен Николов и липсата на наказание за една среща на същият ...?
Да не си се объркал с Петър Занев той има 5 жълти картони
Ти им виж публиката,просто нямам думи....Не стига че малко,а и не се чуват дажеемо73канар написа:Най интересно ми беше ,снощи агитката на Литекс как пееше всички песни на БПФК1912,толковали неможете да си измислите някоя ваша ,че се налага да пеете песните на другите отбори???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Май се бъркате,Занев има 5 картона

емо73канар написа:Най интересно ми беше ,снощи агитката на Литекс как пееше всички песни на БПФК1912,толковали неможете да си измислите някоя ваша ,че се налага да пеете песните на другите отбори???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е кво искаш то 100% от ,,ултрасите'' им играят във ДЮШ-а

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА