много смешно ми стана като прочетох какво е казал така наречения специалист ангел червнеков относно левски, че били едва ли ни безкрупулни убиийци, че били царе на симулациите и мръсните номера и визираше мача от есентта между двата отбора
явно този набеден "спец" забрави че кишишев трябваше да бъде изгонен в 20 мин и след това нифлор за удар без топка
и не на последно място как биха черномерец в бургас измислен фаул и гол на стъкления христо янев но на този свят всичко се връща и в неделя ще плачат като хималайски мечки като ги треснем
мрънкащия ангел червенков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: мрънкащия ангел червенков
и аз се дразня ,но колега човека си е в пълното право нека си коментира,ние нека ги излъжеме с 1:0 пък нека сме убийци
LEVSKI_FOREVER
този червенков ли е зеленков ли е не го знам и не съм го чувал,но като се прави на голям разбирач защо не погледне в собсвеният си двор и да види бай Ганьо-гриша ганчев колко мача до сега е уредил и колко пари е хвърлил за подкупи и далавери
Говори за груба игра,а идва от Хартс,там са много по-големи убийци!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Говори за груба игра,а идва от Хартс,там са много по-големи убийци!
Колко мача на Хартс си гледал?Защото аз нито един, но пък на Левски доста!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
"Мадански май се е взел много на сериозно. Но във футболните среди се знае, че не го приемат така". Това е цитат от интервю на Ангел Червенков!!!
Аз лично съм възмутен как може треньорът на Литекс да квалифицира по този начин национален селекционер по медиите! Треньорът на младежкия национален отбор не е приеман на сериозно = младежкия национален отбор не е приеман на сериозно! Та това е бъдещето на БГ футбола!
Г-н Мадански, вие много на сериозно ли се вземате?! Вие ли сте най-големия футболен специалист в България? Мисля, че си позволявате твърде много, най-малкото, защото Михаил Мадански ви е колега! Преди 5 дни Пирин ви взеха много на сериозно, след 2 дни може да си търсите нова работа, а аз лично (предполагам и много други) преди година не бях чувал за вас!!! Много ще се радвам в неделя да натрием носа на този пуяк!

Г-н Мадански, вие много на сериозно ли се вземате?! Вие ли сте най-големия футболен специалист в България? Мисля, че си позволявате твърде много, най-малкото, защото Михаил Мадански ви е колега! Преди 5 дни Пирин ви взеха много на сериозно, след 2 дни може да си търсите нова работа, а аз лично (предполагам и много други) преди година не бях чувал за вас!!! Много ще се радвам в неделя да натрием носа на този пуяк!
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
http://vbox7.com/play:efeaf1c3
levski55 написа:този червенков ли е зеленков ли е не го знам и не съм го чувал,но като се прави на голям разбирач защо не погледне в собсвеният си двор и да види бай Ганьо-гриша ганчев колко мача до сега е уредил и колко пари е хвърлил за подкупи и далавери
Ти присъства ли, когато Ганчев даваше подкупите?
За клевета се носи наказателна отговорност, ако не знаеш случайно.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
всеки има право да говори каквото ще аз искам Левски да говори на терена.
LEVSKI_FOREVER
W84me написа:Говори за груба игра,а идва от Хартс,там са много по-големи убийци!
В Шотландия и Англия играят твърдо, но не грубо. При нас е обратното - по-принцип играчите се пазят от сблъсаци и единоборства, но във всеки мач има безумни влизания (говоря за шампионата като цяло, не само за Левски или Литекс).
- PetarBG
- Контакти:
Точно така един надут пуяк.Много му порасна самочуствието нещо. 0-3 от Берое 1-4 от Пирин при тези резултати един уважаващ себе си треньор би подал оставка най-малкото.Сега след такова изказване искам този треньор да изгуби в неделя не Литекс , Червенков зелен да стане от яд.
Последна промяна от PetarBG на 12 мар 2010 20:15, променено общо 2 пъти.