Най-старият и най-тиражен шотландски вестник "Скотсмен" съобщава в днешния си брой, че Ангел Червенков е номиниран за треньор на годината в България.
Освен уточнението, че треньорът е един от 23-мата в 14 различни вида спорт, дава и информация за сегашния успех на бившия наставник на Хартс и посочва, че неговият Литекс е лидер в българската лига.
http://www.prosport.bg/news/10244-Shotl ... enkov.html
Шотландският "Скотсмен" пише за Червенков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Levskar_90
Re: Шотландският "Скотсмен" пише за Червенков
Ангел ми е роднина(неговия баща(68) е брат с моя баща(55))много точен човек и професионалист, желая му много успехи и тренъорска кариера зад граница.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
Levskar_90 написа:Ангел ми е роднина(неговия баща(68) е брат с моя баща(55))много точен човек и професионалист, желая му много успехи и тренъорска кариера зад граница.
В по-прав текст - той ти е първи братовчед. Ами много поздрави на Елхово и по-кротко с алжирката (забележка - за непосветените, това е вино от типичен за този регион сорт грозде "алжирка")!

- Levskar_90
Да така е. Баща му е от село Устрем(Елховско) Много хубаво винце става там 

ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
- blue avalanche
- Контакти:
Levskar_90 написа:Ангел ми е роднина(неговия баща(68) е брат с моя баща(55))много точен човек и професионалист, желая му много успехи и тренъорска кариера зад граница.
На мен ми беше съученик в Математическата(една година по-малък) и,макар че не съм нито от ЦСКА,нито от Литекс,с които той свърза името си,ми харесва толерантното му поведение като треньор.Засега не се впуска в медийни полемики.Дано да се въздържа и в бъдеще.
blue avalanche написа:Levskar_90 написа:Ангел ми е роднина(неговия баща(68) е брат с моя баща(55))много точен човек и професионалист, желая му много успехи и тренъорска кариера зад граница.
На мен ми беше съученик в Математическата(една година по-малък) и,макар че не съм нито от ЦСКА,нито от Литекс,с които той свърза името си,ми харесва толерантното му поведение като треньор.Засега не се впуска в медийни полемики.Дано да се въздържа и в бъдеще.
Това за математическата гимнация (забележка - в Ямбол) можеше да не го казваш, защото депресира всички "разбирачи", за които да си умен във футбола е порок. Ангел показва друг маниер. Все ми се струва, че той е по-здравословния. Простаци колкото щеш.
Ето ви и коментар под материала в Скосмен:
Well done to Angel. In the right company he's one of the best coaches.
Well done to Angel. In the right company he's one of the best coaches.