Дока ни прави много голяма реклама в Бразилия, вероятно в неговия град, но това за отбор от другия край на света спрямо тях е голяма чест.
Респект за всичко, което Дока прави и дава за отбора ми.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3onsnuU6vaI[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eJN2khDywuQ[/youtube]
Футбола за тези хора е религия
Аз съм Дока от Мадурейра - респект към този фуболист
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Аз съм Дока от Мадурейра - респект към този фуболист
Поредната безмислена тема. Copying яко.
Да те натиска някой да звъниш?
Като не ти харесва темата Alt+F4
Като не ти харесва темата Alt+F4

bat boiko написа:Поредната безмислена тема. Copying яко.
Обясни ми защо е безмислена тази тема?
Защо ли? Щото този форум със всеки ден става манджа с грозде. Безмислени теми все едно е телефонен указател. Прайш си една тема за Доката и мяташ всичко вътре. Толкова ли е трудно? Тази другата каква е? litex/viewtopic.php?f=3&t=33769
Утре ако бразилеца иде на зъболекар пак ли нова ще пускаме продиктувана от новината? И не само това. Пълно е с теми еднодневки та цели 8 страници. След ден-два просто забравяш за тях. Боза.
Утре ако бразилеца иде на зъболекар пак ли нова ще пускаме продиктувана от новината? И не само това. Пълно е с теми еднодневки та цели 8 страници. След ден-два просто забравяш за тях. Боза.
bat boiko написа:Защо ли? Щото този форум със всеки ден става манджа с грозде. Безмислени теми все едно е телефонен указател. Прайш си една тема за Доката и мяташ всичко вътре. Толкова ли е трудно? Тази другата каква е? litex/viewtopic.php?f=3&t=33769
Сериозно? - модераторите казват, че този форум с всеки изминал ден става все по-хубав и хубав.
Ще пусна тема за всеки един футболист на Литекс, тъй като форума е на Литекс и на който не му харесва да не чете.
Alt+F4 - казах ти го по-горе

Така ли? И от къде ще черпиш информация за всеки един? Copying от официалния форум на Литекс ? 
bat boiko написа:Така ли? И от къде ще черпиш информация за всеки един? Copying от официалния форум на Литекс ?
Това какво значение има?
Пак не разбрах защо почна да спамиш в темата и ти модератор ли си, ако не си пали галошите, че ми писна от ментори и право защитници.
Моля модераторите да си вършат работата, както и да реагират на подадените Warm сигнали

Не спамя бе, изразих мнение,после ти отговарям на въпросите. А и ти нали си модератор, трий излишното и неудобното.
PFC Litex яка тема.Много ми е интересно какво го питаше бразилският журналист
Иначе направи и тема за Сандриньо
Иначе направи и тема за Сандриньо
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]