Дока:Още в 5-ата минута ми казаха, че ще ме ритат докато ме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
samolitex
Контакти:

Дока:Още в 5-ата минута ми казаха, че ще ме ритат докато ме

Мнениеот samolitex » 25 ное 2009 22:40

Още в 5-ата минута ми казаха, че ще ме ритат докато ме убият

Нападателят на Литекс Дока бе ритан до 20-ата минута, така както византиец не е вадил очи на Самуилови войни. Закономерно "синята" агресия даде резултат и бразилецът напусна терена тежко контузен. Той обаче бе открит от репортер на Sportline.bg, пред който заяви: "Никога не съм виждал подобно нещо. Въртяха се на смени да ме ритат, а катко паднех ходеха при съдията да му се оплакват, че симулирам. Още в началото на мача, някъде около 5-ата минута когато Живко Миланов ме изрита зверски паднах на земята, а над мен някой каза, че ще ме ритат докато ме убият. Опитах се да стана и да му отвърна на този, но болката беше наистина голяма. За съжаление планът на Левски успя - сега съм контузен и дано не се оправдаят прогнозите на докторите колко време няма да играя футбол. Никога не съм виждал такива хора - те сякаш бяха надрусани".

Ст. Стоилов:Гонзо каза на Йовов: Влез и направи скандали

Мениджърът в "Литекс комерс" Стойчо Стоилов направи сензационно разкритие след мача с Левски пред репортер на Sportline.bg. "Имам приятели, които гледаха мача от сектор "В" на "Герена". От тях знам какво е станало при влизането на Христо Йовов. Не знам какъв треньор е Георги Иванов, но не може да го прати Ицо в игра със задачата: "Влез и развали мача". Не се оправдаваме с нищо, трябва да работим за поведението на футболистите както ние, така и два пъти повече Левски. Не виждам защо трябваше да се прави мача толкова груб", заяви Стоилов.

Двама от шефовете на Литекс в болница след боя в ложите, други трима ударени

Простотията на "Герена" генерира един от най-големите скандали в родния футбол. След изгонването на Еньо Кръстовчев, фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите на "Герена" и са започнали саморазрправа с шефовете на Литекс. Двама от тях са ударени с камъни и на момента са се отправили в "Пиригов" да си вадят медицински свидетелства. Финансовият директор на носителите на купата Величко Дихонов е ударен с бутилка, Стойчо Стоилов - също, а в гърба с камък е уцелен и външно-търговският директор Андон Димитров. Последният обаче останал сам срещу "сините" олигофрени и успял да върне част от тях на начална позиция.С камък е ударен и дългогодишен наш политик, работил над 30 години зад граница, а така също и бивш началник в ЦСКА, довел на "Герена" чужди мениджъри да гледат...Дарко Тасевски.

Трифон Попов:Играчите на Левски бяха обезумели, нямаше футбол, само корида, удариха Дихонов с камък в лицето

Сащисан и изненадан от случилото се в дербито с Левски беше президентът на Литекс Трифон Попов. "Оранжевите" направиха 2:2 на стадион "Георги Аспарухов" в София срещу шампиона в отложен мач от 3-и кръг в "А" група. "Футболистите на Левски бяха обезумели, констатира Попов. - Това беше корида. Не знам защо бяха обезумели така. А това трябавше да е хубав мач. Прекалено много нерви имаше. Не знам... Може и съдията да е повлиял. И нашите футболисти - също, но играчите на Левски бяха обезумели. Аз бях в ложите. Постоянно хвърчаха бутилки срещу нас. Величко Дихонов е ударен с нещо тежко. Камък ли, не знам. Има рана на устната. Не е това лицето на българския футбол. Трябва да се вземат мерки. Трагедия! Мисля обаче, че е прекалено крайно решението за искане на нов Конгрес. Сега искам да изгледам на спокойствие мача. То май мач нямаше. Имаше безцелно ритане, грубости на Левски. Нашите футболисти бяха провокирани. А аз последните минути не ги и гледах. Бяхме под обсада в ложата. Мисля, че от чуждите съдии играчите имат по-голям респект. Не знам обаче дали са по-добри или по-слаби от нашите. Като цяло - може да се каже, че точката е успех за нас днес".

Христо Янев:Обезумели типове ритаха живи хора все едно са говеда

Имам много мачове срещу Левски с екипа на ЦСКА, но такова нещо не съм виждал. Обезумели типове ритаха хора все едно са говеда. Наистина за първи път попадам в толкова груб мач. Ние искахме да играем футбол, но до 30-ата минута бяхме подложени на такъв терор, че се чудехме има ли смисъл въобще да довършваме този мач, сподели един от лидерите на Литекс Христо Янев.Искахме да дойдем на "Герена", да се надиграваме, но не и да се ритаме. Затова и се радвам, че поне ние не влязохме в темпото на ритане на домакините, добави футболист №1 на месец ноември.
Последна промяна от samolitex на 25 ное 2009 22:43, променено общо 1 път.
Изображение Изображение Изображение

tprodanov
Контакти:

Re: Дока:Още в 5-ата минута ми казаха, че ще ме ритат докато ме

Мнениеот tprodanov » 25 ное 2009 22:43

Само едно ще коментирам в жалките ти цитати. Значи, На полувремето, в съблекалнята Гонзо решава да пусне Йовов, но му казва да прави скандали навън, пред всички. :mrgreen:

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 25 ное 2009 22:43

Тя простотията нали знаеш по кои ходи.....
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 25 ное 2009 22:44

tprodanov написа:Само едно ще коментирам в жалките ти цитати. Значи, На полувремето, в съблекалнята Гонзо решава да пусне Йовов, но му казва да прави скандали навън, пред всички. Ебахти болните мозъци :mrgreen:
Само едно ще коментираш ми,защото е почти недоказуемо.....За другите 3 цитата какво ще кажеш?Май нищо ,защото май са повече от верни.....
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 25 ное 2009 22:47

Дока направи кривоглед Бардон. Бардон се мъчеше да го контузи трайно, и накрая успя! Съдията спести за това нарушение червен картон на Бардон :evil:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 25 ное 2009 22:48

Абе аз ви казах - готвят ви за шампиони. А сега си задайте въпроса как така съдиите свирили срещу вас настройват толкова лесно публиката и то в две ваши поредни гостувания. Вие нямате вина, но има нещо мътно в Индия ? Явно поръчението е партийно и вие трябва да сте шампиони тази година. Шампионата свърши...
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 ное 2009 22:48

maldin1 написа:
tprodanov написа:Само едно ще коментирам в жалките ти цитати. Значи, На полувремето, в съблекалнята Гонзо решава да пусне Йовов, но му казва да прави скандали навън, пред всички. Ебахти болните мозъци :mrgreen:
Само едно ще коментираш ми,защото е почти недоказуемо.....За другите 3 цитата какво ще кажеш?Май нищо ,защото май са повече от верни.....

Абе, ти видя ли какво направи Кишишев на Жоазиньо? Видя ли как Нифлор имаше удар без топка? Видя ли тия жалки типове в ложите как провокираха и обиждаха хората около тях? Хора в ложите да те нападнат бе, сещаш ли се колко жалко джудже си бил?

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 ное 2009 22:48

казах ти да не вярваш на този измислен жълт сайт! :roll: :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 25 ное 2009 22:49

трябваше отдавна глистът ганчев да е в панделата, а литекс в Б група (откъдето дойдоха)
защо ли стреляха по Стоилов, защо ли рязаха пръстите на Бончев....
Браво на Видзев, Зимбру и Бате! Догодина пак ще гледаме селски трагедии!

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 25 ное 2009 22:50

Дискутирайте, но без обиди или псувни!

Върни се в “Литекс”