Всичко е нагласено, за да стане Литекс шампион?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Всичко е нагласено, за да стане Литекс шампион?

Мнениеот Deluxx » 26 окт 2009 11:42

Един човек ми каза че този сезон Литекс ще бъде шампион ,а цска и левски ще се борят чак за 3 място,като се замисля става май така....ЦСКА почва да губи докрая на сезона мачовете си,Литекс побеждава Левски и Черноморец и Литекс става шампион....

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Всичко е нагласено?

Мнениеот child in time » 26 окт 2009 11:45

Ако това е опит да направят парвенството по интересно не се полу4ава!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 26 окт 2009 11:46

Снощната загуба ти е подействала много зле.Спри да гледаш мачове на любимия ти цска,че може и по лошо да стане. :lol: :lol: :lol:
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 26 окт 2009 11:49

от child in time на 26 Окт 2009 07:45
Ако това е опит да направят парвенството по интересно не се полу4ава!

На никой от футболните президенти не му пука,колко интересно е първенството.Важна е печалбата.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 окт 2009 11:52

Телевизионите права 6те ги накарат да размислят! Всеки иска да гушне парички за нищо!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

venom

Мнениеот venom » 26 окт 2009 11:55

Ще ме извиняваш, ама всичко това ми звучи яко тъпо. Каква е офертата на ЦСКА и Лефски да пускат на Литекс? Ако си сигурен, че човека ти наистина знае какво говори - вземи заложи. Коефициентите за Литекс шампион са много добри.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Всичко е нагласено, за да стане Литекс шампион?

Мнениеот PFC Litex » 26 окт 2009 12:00

До преди 3-4 кръга всички червени летяхте едва ли не, все едно първенството е към края си.
След загубите от Пирин и БАТЕ се изредиха едно 80% от форумните писатели да ни се подиграват и едва ли не "тези пък кой ги брои".

Сега Литекс направихме една не лоша серия, макар че играта ни куца още и то доста сериозно и веднага първенството било нагласено.

И на мен един човек ми каза, че Ганчев е дал пари на ЦСКА да паднат от Миньор :lol:
Изображение

Потребителски аватар
blue SASHO1977

Мнениеот blue SASHO1977 » 26 окт 2009 12:05

А Черноморец къде ги забрави??

venom

Мнениеот venom » 26 окт 2009 12:06

PFC Litex написа:До преди 3-4 кръга всички червени летяхте едва ли не, все едно първенството е към края си.
След загубите от Пирин и БАТЕ се изредиха едно 80% от форумните писатели да ни се подиграват и едва ли не "тези пък кой ги брои".

Сега Литекс направихме една не лоша серия, макар че играта ни куца още и то доста сериозно и веднага първенството било нагласено.

И на мен един човек ми каза, че Ганчев е дал пари на ЦСКА да паднат от Миньор :lol:

ЦСКА имаше тежък мач срещу Базел. Каквото и да си говорим, физическата подготовка не е на такова ниво, че да изиграят 2 здрави мача за 3 дена. Още следващия кръг ще убием всички шампионски надежди рижавите, като ги треснем у дома.

ritchi
Контакти:

Мнениеот ritchi » 26 окт 2009 12:10

venom написа:
PFC Litex написа:До преди 3-4 кръга всички червени летяхте едва ли не, все едно първенството е към края си.

ЦСКА имаше тежък мач срещу Базел. Каквото и да си говорим, физическата подготовка не е на такова ниво, че да изиграят 2 здрави мача за 3 дена. Още следващия кръг ще убием всички шампионски надежди рижавите, като ги треснем у дома.

Малееееееееее много тежък.Направо сто кила.Ами какво да кажат Ливърпул0Ман Юнайтед,Интер,Реал Мадрид или Барселона които Казана ги би насред Барселана а вчера смазаха Сарагоса с 6:1?Като ви е тежко що се радвахте че влязохте в лигата та щеше и да излидате май!???
Последна промяна от ritchi на 26 окт 2009 12:20, променено общо 1 път.

Върни се в “Литекс”