Здравейте фенове на Литекс!Днес преживяхме най-лошата част от нашата история.А на мен утре ми предстой най-кошмарното пътуване до Пловдив!
Никога няма да забравим този мач,жалко,че с лошо.Но ние не трябва да изоставяме отбора си,дори да губи!Важното е да подкрепим футболистите в най-лошия момент за тях,да им дадем сили,и да печелят отново.Днес футболистите от Литекс се провалиха,но ние феновете също се провалихме,не подкрепяхме отбора през цялото време,не им дадохме това,от което те имат нужда.
Аз не обвинявам треньора или част от футболистите!Всяко нещо винаги стига дъното в развитието си,рано или късно.Ние го стигнахме,по-лошо няма как да стане.Няма какво повече да губим,може само да печелим занапред!
Вярвам,че пред Литекс стой светло бъдеще!Там ДЮШ се развива,победата над Барселона не е случайна!
Каквото и да се случи,мен никога няма да ме е срам от отбора,който обичам!Само Литекс!
–––––––––––––––––––
Браво на ЦСКА!Те ни донесоха радостната новина днес!Успех в ЛЕ!
Нека не изоставяме отбора!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Нека не изоставяме отбора!
Толкова пълен не съм виждал стадиона в Ловеч
жалко, това му беше, следващия домакински мач пред 70 човека 

Masaba написа:Здравейте фенове на Литекс!Днес преживяхме най-лошата част от нашата история.А на мен утре ми предстой най-кошмарното пътуване до Пловдив!
Никога няма да забравим този мач,жалко,че с лошо.Но ние не трябва да изоставяме отбора си,дори да губи!Важното е да подкрепим футболистите в най-лошия момент за тях,да им дадем сили,и да печелят отново.Днес футболистите от Литекс се провалиха,но ние феновете също се провалихме,не подкрепяхме отбора през цялото време,не им дадохме това,от което те имат нужда.
Аз не обвинявам треньора или част от футболистите!Всяко нещо винаги стига дъното в развитието си,рано или късно.Ние го стигнахме,по-лошо няма как да стане.Няма какво повече да губим,може само да печелим занапред!
Вярвам,че пред Литекс стой светло бъдеще!Там ДЮШ се развива,победата над Барселона не е случайна!
Каквото и да се случи,мен никога няма да ме е срам от отбора,който обичам!Само Литекс!
–––––––––––––––––––
Браво на ЦСКА!Те ни донесоха радостната новина днес!Успех в ЛЕ!
ДЮШ се развива докато научи къде е Син Сити, след това деградира

mimyto написа:ДЮШ се развива докато научи къде е Син Сити, след това деградира![]()
Да,но после ще имат шанса да се развиват във ФК “ЗЕМЕДЕЛЕЦ-ЕЛИТ”.Всеки сам си гради бъдещето

- unist_gp
- Контакти:
не е хубаво да използвам форума на литекс,за да помоля феновете на Левски и ЦСКА да не псуват взаимно поне този сезон,а заедно да отправят епитети към провинциални отбори с подобен срамен манталитет 

По-добре да не беше давал това мнение,защото си пролича веднага що за човек си!Друго нещо освен да плюеш можеш ли?
- Sagittarius
unist_gp написа:не е хубаво да използвам форума на литекс,за да помоля феновете на Левски и ЦСКА да не псуват взаимно поне този сезон,а заедно да отправят епитети към провинциални отбори с подобен срамен манталитет
Срамен е манталитета на Левски!Луузърите от години!Ами нали вас същото това БАТЕ ви надупи миналата година бе

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
КАЖИ ИМ ГО, СТИГА СЕ НАДЪХВАТ С ТАЯ ЛИГА ЕВРОПА, НЕ СЕ ЛИ ВИЖДАТ КАКЪВ СМЕШЕН ОТБОР СА
Последна промяна от soccer на 28 авг 2009 02:42, променено общо 1 път.
- unist_gp
- Контакти:
Sagittarius написа:unist_gp написа:не е хубаво да използвам форума на литекс,за да помоля феновете на Левски и ЦСКА да не псуват взаимно поне този сезон,а заедно да отправят епитети към провинциални отбори с подобен срамен манталитет
Срамен е манталитета на Левски!Луузърите от години!Ами нали вас същото това БАТЕ ви надупи миналата година бе.Не те ли е срам бе луузър,вие сте в ЛЕ по милостта на сехмите на Платини,вие сте там с 2 загуби?Къде се слагаш до ЦСКА(въпреки,че ги мразя и тях)?Те бият,вие падате като кифладжии?Вие сте евроидиота на България,вие нямате манталитет,вие сте просто едни смешници и мачовете ви с Дебрецен го показаха-селски отбор сте,селски манталитет и лошото - пак опозорихте България.Сега сините луузъри ще ни позорят още цели 6 мача,6 мача на позора
еми така е във футбола, веднъж биеш, друг път падаш... ама като си гранд и имаш манталитет на отбор винаги можеш да се поправиш и в ЕКТ. друго си е там и съвсем различно е да си мислиш,че си голям срещу Локо Кюстендил, Ботев, Монтана, Сливен и т.н.

unist_gp написа:
еми така е във футбола, веднъж биеш, друг път падаш... ама като си гранд и имаш манталитет на отбор винаги можеш да се поправиш и в ЕКТ. друго си е там и съвсем различно е да си мислиш,че си голям срещу Локо Кюстендил, Ботев, Монтана, Сливен и т.н.
Не разбирам за кой отбор си, защото отбор отговарящ на тва описание в България НЯМА

Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!