До Томислав Русев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

stiuri
Контакти:

До Томислав Русев

Мнениеот stiuri » 16 авг 2009 23:24

Уважаеми,господин Русев докога щте го пазиш твоя любим треньор и приятел Мъри Стоилов очаквам утре да го вкючиш на живо в спортно шоу Гонг иестествено в твой, стил да го запазиш от неудобните въпроси.Това вече е отработената ви стратегия вие и още неколцина сини братя много го пазите българския Мауриньо бе,поитай Гриша Ганчев докога щте го търпи,ако беше друг треньор още след мача на терена да му бе показал пътя за Хасково брато.Кажете че когато на ЛИТЕКС им бе треньор Йешич те не загубиха един мач в София а напротив да ви припомня-направиха равен на ЦСКА биха ЛЕВСКИ на Герена и ковнаха ЛОКОМОТИВ СФ в Надежда А И ВЗЕХА КУПАТА И ИГРАЕХА 100-пъти по добре.Ако не вярваш питай хората в Ловеч,и друго да ви кажа за ваша информация С.Манолев кой го направи десен бек а,той беше забравен в Благоевград и Йешич си го взе и го направи футболист и сега виждаме каде е той.И естественно как па никой не го спомена бре да му се не види а все го величаете тоя хасковски спец.Стойчо Младенов едно време го махнаха след една загуба от Левски в Ловеч и то мисля бе още 2-ят кръг така че,очаквам да му кажете утре в ефир някои неща защото знам че щего включите на живо а ако не го направите значи вярно си пристрастен господин Русев :?: :!:

Потребителски аватар
naso
Контакти:

Re: До Томислав Русев

Мнениеот naso » 16 авг 2009 23:36

ха, ами пристрастен е, не го е криел... + това томи не може да изгони мъри от литекс... ако гриша има дупе (а той има) и пари (а той има много) да го изгони от ловеч... но като цяло експериментът "две дини под една мишница" с мъри е пагубен както за литекс, така и за националния
ГУНДИ Е ВЕЧЕН

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 16 авг 2009 23:37

Ейййййй тъпунгер ! Научи как се пише сложната дума ЩЕ ! ЩТЕ не могат да го напишат и мангалите от Столипиново. Тръгнал да праща съобщения до този и онзи ! Неграмотник

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 16 авг 2009 23:45

Аз мисля,че Мъри вече се патентова като посредствен треньор...вече колко време стана нито с Литекс,нито с националния има свестен мач!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 16 авг 2009 23:48

Интересно, това е поне 1 000 000-та тема до г-н Русев, а още не съм видял и в една да отговори. :evil: Просто не си правете труда да им пишете, съветвате, питате, искате нещо от господата Русев и Александров. Нито ще започнат да обръщат повече внимание на другите отбори, нито ще променят нещо в поведението си, нито ще барнат сайта, нищо.

stiuri
Контакти:

Мнениеот stiuri » 16 авг 2009 23:50

Ей, само не ме обиждай бе chrisbosh ли си какъв си не те знам объркал съм се и к'во бе смотаняк такъв като не искаш не чети бе отворко :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :evil:

Потребителски аватар
chrisbosh
Контакти:

Мнениеот chrisbosh » 16 авг 2009 23:52

Ей, само не ме обиждай бе chrisbosh ли си какъв си не те знам объркал съм се и к'во бе смотаняк такъв като не искаш не чети бе отворко

Недей рева неграмотник !

stiuri
Контакти:

Мнениеот stiuri » 16 авг 2009 23:56

Айде легай си, вече е 24.00h.малките деца вече са си легнали ти що не си легаш вече индиянец

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 17 авг 2009 00:02

mike28 написа:Интересно, това е поне 1 000 000-та тема до г-н Русев, а още не съм видял и в една да отговори. :evil: Просто не си правете труда да им пишете, съветвате, питате, искате нещо от господата Русев и Александров. Нито ще започнат да обръщат повече внимание на другите отбори, нито ще променят нещо в поведението си, нито ще барнат сайта, нищо.

Хм, интересно изказване, най-вече защото специално Томислав Русев и Ники Александров неведнъж в "Спортно шоу Гонг" са споменавали, че четат форума, което означава, че все пак биха могли да си вземат нямакакви бележки от казваното тук.
Както и да е, предполагам, че все пак си по-навътре от мен, тъй като беше модератор на форума.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Върни се в “Литекс”