Ръководството на Левски в лицето на собственика на тима - Тодор Батков изрази мнение, че сините ще бъдат единственият български отбор, който ще играе тази година в групите на някой от двата европейски турнира - Шампионска лига или Лига Европа.
Според адвоката другите родни представители в евопейските клубни турнири - ЦСКА, Литекс и Черно море няма да се класират за груповата фаза на втория по значимост турнир под егидата на УЕФА.
"Нашата цел сега е задължително класиране в групите или на Шампионската лига или на Лига Европа, което при постигане ще бъде голямо постижение, защото съм сигурен, че в близките години нито един български отбор няма да го повтори", изрази увереност президентът на шампионите.
От Левски: Ние ще играем в групите, а ЦСКА и Литекс не
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- unist_gp
- Контакти:
Re: От Левски: Ние ще играем в групите, а ЦСКА и Литекс не
Надявам се,че точно Литекс ще играе в групите на ЛигаЕвропа, та дори ще продължи и по-напред. Те са в момента най-силният български отбор и трябва да извлекат някакви дивиденти от това. Успех на Мъри!
litex02 написа:Ръководството на Левски в лицето на собственика на тима - Тодор Батков изрази мнение, че сините ще бъдат единственият български отбор, който ще играе тази година в групите на някой от двата европейски турнира - Шампионска лига или Лига Европа.
Според адвоката другите родни представители в евопейските клубни турнири - ЦСКА, Литекс и Черно море няма да се класират за груповата фаза на втория по значимост турнир под егидата на УЕФА.
"Нашата цел сега е задължително класиране в групите или на Шампионската лига или на Лига Европа, което при постигане ще бъде голямо постижение, защото съм сигурен, че в близките години нито един български отбор няма да го повтори", изрази увереност президентът на шампионите.
Абе мани го тоз палячо!
Видяхме го колко го разбира футбола!

бай Тодор пак се изказва неподготвен. според мен Левски и Литекс ще влезят в групите. Морето извадиха невероятен "късмет" за съжеление, при по приемлив противник и те биха се класирали, но и сега не се знае.. цска София в момента са супер нов отбор и не мисля, че ще успеят дори срещу Дери или другите.
Успех на Левски, Литекс и Черно Море!
Успех на Левски, Литекс и Черно Море!
Много се изхвърля с подобни изказвания. Аз пък мисля, че Литекс има същите шансове като Левски. Другите два отбора също имат сили за влизане в групите.
- POPCORN
- Контакти:

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Ние сме българи и затова всичките ни отбори имат шанс!
тоя баи ганио е луд бе то4но левски са за никаде само цска и дано и моряците и литекс които в момента са наи добрия отбор да влязат в групите
- bigbonusprize
- Контакти:
Литекс са с най-големи шансове! Гледах им последните мачове. Започнали са да играят, както Левски през славния си период 2005-2006. Направо съм сигурен, че Литекс са в групите. ЦСКА са слаби, но при добър жребии имат своите шансове. Предвид жребия Левски също имама голям шанс...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Като си махне мустака тогава ще му слушаме глупостите на тоя