Стенли за Станимир Стоилов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Стенли за Станимир Стоилов

Мнениеот PFC Litex » 18 май 2009 01:03

Стилиян говори с въодушевление за работата на новия селекционер на "лъвовете" Станимир Стоилов, който пое поста от Пламен Марков. "Постигнахме два много добри резултата срещу Ирландия и Кипър в световните квалификации и се надявам да се класираме на Мондиал 2010. Наставник е същият човек, който водеше Литекс в мачовете с Астън Вила в УЕФА. Той се справя много добре. Стоилов беше начело на Левски, когато отборът влезе в групите на Шампионската лига. Всички в националния тим сме щастливи, че той води тима. Мъри е млад специалист, като двамата дори сме играли заедно. Той изисква от нас да налагаме свой си стил, а не да гледаме по какъв начин действа съперника", добавя Стилиян Петров.
Линк към статията

Респект Изображение
Изображение

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: Стенли за Станимир Стоилов

Мнениеот защо » 18 май 2009 02:02

Мод, защо му викаш Стенли? Аз съм от Монтана, тук му викаме Стели (без "н"), в Англия е Стен или Стан или както предпочетеш да го транскрибираш, но никой, който го познава не му вика Стенли.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 18 май 2009 02:11

Ами ние не сме в Англия и тука можем да си го наричаме на кратко както си искаме.
Защо трябва да гледаме от другите? :)

Хубави думи на Петров :)

Потребителски аватар
Силвър
Контакти:

Мнениеот Силвър » 18 май 2009 09:22

PFC Litex написа:
Стилиян говори с въодушевление за работата на новия селекционер на "лъвовете" Станимир Стоилов, който пое поста от Пламен Марков. "Постигнахме два много добри резултата срещу Ирландия и Кипър в световните квалификации и се надявам да се класираме на Мондиал 2010. Наставник е същият човек, който водеше Литекс в мачовете с Астън Вила в УЕФА. Той се справя много добре. Стоилов беше начело на Левски, когато отборът влезе в групите на Шампионската лига. Всички в националния тим сме щастливи, че той води тима. Мъри е млад специалист, като двамата дори сме играли заедно. Той изисква от нас да налагаме свой си стил, а не да гледаме по какъв начин действа съперника", добавя Стилиян Петров.
Линк към статията

Респект Изображение

Litex не знам за теб , но ми направи много лошо впечатление във вашия форум ... ( фен форумът на литекс официалният не в гонг) Почти всички бяха с банери "вън говедата от Литекс" ... което не мисля че е резонно , но както и да е селяни има навсякъде ... Успех дано се преборите за купата и оттам в европа :)

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 18 май 2009 09:36

единствения, на когото може да се вярва на интервютата е бербатов, само той е откровен винаги, всички други говорят клишета и престорено, (само за пример ви давам тия прословути '3 финала', за които всички от Левски говорят сега), какво толкова е казал Петров, какво да каже, да почне да плюе по Мъри ли ? много ясно, че ще каже хубави неща, нищо толкова специално не е станало.. (:

Потребителски аватар
lilweezy
Контакти:

Мнениеот lilweezy » 18 май 2009 10:11

Мъри завинаги в нашите сърца :!: :!:
ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 18 май 2009 13:05

Силвър написа:Litex не знам за теб , но ми направи много лошо впечатление във вашия форум ... ( фен форумът на литекс официалният не в гонг) Почти всички бяха с банери "вън говедата от Литекс" ... което не мисля че е резонно , но както и да е селяни има навсякъде ... Успех дано се преборите за купата и оттам в европа :)

Всеки сам отговаря за себе си, а в официалният форум на Литекс потребителското име ми е друго.

Quentin интервюто на Стенли е пред английски медии, а не пред нашите. Стенли най-малко пък иска да се четка на този или онзи.

Споделих този материал с единствената цел, тъй като Стенли не говори пред нашите медии нищо.
Изображение

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 20 май 2009 08:29

едно е да се четка, друго е да не си изказва мнението (:

искам да кажа, забележи, че всички повтарят само едно и също, всички футболисти, вианги едно и също... просто не може да се разбере дали са искрени или не, но като се има предвид и умствения им капацитет .. (:

Върни се в “Литекс”