Бодуров: Генков е мъжкар, призна ми, че дузпа няма

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Бодуров: Генков е мъжкар, призна ми, че дузпа няма

Мнениеот DmG » 20 авг 2013 12:37

Бранителят на Литекс Николай Бодуров коментира пред клубния сайт ситуацията в 1-aта минута на дербито с Левски (1:1), за която от лагера на „сините“ претендират за дузпа. Припомняме, че във въпросната ситуация Цветан Генков нахлу опасно в наказателно поле на ловчанлии, като последва съприкосновение между него и Бодуров. Защитникът обаче е категоричен, че няма как да бъде отсъден 11-метров наказателен удар.

„Дузпа няма, абсолютно съм уверен в това. Вярно, Генков беше в по-добра позиция, но нито съм го бутал, нито съм го спъвал. На повторенията ясно се вижда това и не мога да разбера как така се изопачава истината. Искат се дузпи, червени картони...Вой до небесата за нищо”, бяха първите думи на национала.

Бодуров разказа и интересен разговр на 4 очи между него и потърпевшия нападател, в който Генков честно е споделил, че няма претенции към защитника за нарушение.

„Още на терена, след ситуацията, Генков ми призна, че е играел за дузпа и неволно сам си е оплел краката при падането. Без да иска явно, но не, че аз съм го спънал или бутнал. Прави му чест. Не казвам, че е симулирал или искал да мами, но е видно е, че той загуби равновесие и така се подлъгаха всички първоначално. В подобни ситуации опитните и хитри нападатели го правят - търсят дузпа и падат при най-малкото докосване. Вижда се много добре обаче как си вдигам ръцете и не оказвам никакъв натиск върху него. Съдията взе правилно решение и играта продължи. Цецо Генков е мъжко и честно момче, питайте и него. Не вярвам да се отметне от думите си. За другото положение срещу Велев…, моя грешка. Нарушение си имаше и реферът отсъди дузпа”, добави Бодуров.

И сега какво ? Левскарите от форума и онези Томето и Касабов , какво ще кажат ? Нали беше 1 000% + червен картон . За жалост повечето левскари гледат ситуацията както тези двамата от подписа ми .
Браво на doktora25 и на още един левскар , които си признаха , че няма дузпа . Браво и на Генков . А за тези ,които ще кажат , че Бодуров лъже , докато Генков не го отрече , това е истината . :) :) :)
Приятен ден .

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Бодуров: Генков е мъжкар, призна ми, че дузпа няма

Мнениеот tsonpen » 20 авг 2013 12:51

Видях я тази ситуация. Да твърди, че има 100% дузпа, може само слепец. И според мен по-скоро няма. Колкото може да се отсъди дузпа, толкова и симулация. Напълно основателно ситуацията беше подмината.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 20 авг 2013 12:53

И за това изказване реши да отвориш цяла тема :shock: Ами ако сега Генков, излезе и каже, че Бодуров лъже......Какво правим?
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 20 авг 2013 12:54

Изображение

Как ще коментираш тази снимка? Това опит да се играе за топката ли трябва да е? Бодуров да не се прави на ни лук ял , ни мирисал, а да се стяга, защото националния има нужда от добра защита в Италия!

Иначе съдията не ми е проблем, така е видял, така е отсъдил. Но ако ще искаме да сме обективни, нека да бъдем.
Само Левски!

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 20 авг 2013 12:54

Този казал, пък онзи подочул, че той потвърдил на другия .............. и накрая върви доказвай, че Генков няма сестра...
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 20 авг 2013 12:56

tsonpen написа:Видях я тази ситуация. Да твърди, че има 100% дузпа, може само слепец. И според мен по-скоро няма. Колкото може да се отсъди дузпа, толкова и симулация. Напълно основателно ситуацията беше подмината.

А не трябваше да се подминава,а да вдигне картон на Генков за симулация.Оня второто полувреме само спореше със съдиите,беше си за няколко жълти в този мач,а дали щеше да спори и да ръкомаха ако беше взел жълтото в '1 минута :roll:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
kronos
Контакти:

Мнениеот kronos » 20 авг 2013 12:56

siniq_fen написа:Изображение

Как ще коментираш тази снимка? Това опит да се играе за топката ли трябва да е? Бодуров да не се прави на ни лук ял , ни мирисал, а да се стяга, защото националния има нужда от добра защита в Италия!

Иначе съдията не ми е проблем, така е видял, така е отсъдил. Но ако ще искаме да сме обективни, нека да бъдем.

Крепил го е да не падне и след като е видял, че няма да успее, си е дигнал ръцете ;)
BE STRONG

ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!

Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 20 авг 2013 12:58

А така , а виждаш ли къде е линията на наказателното поле , даже преди топката :)
Ако Бодуров лъже , просто Генков ще излезне и ще каже истината . Но не вярвам да стане .
Последна промяна от DmG на 20 авг 2013 12:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 20 авг 2013 12:59

kronos написа:

Крепил го е да не падне и след като е видял, че няма да успее, си е дигнал ръцете ;)

:lol:
Само Левски!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 авг 2013 12:59

След дъжд качулка .....

Върни се в “Литекс”