Запитване

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

lumpen

Запитване

Мнениеот lumpen » 28 апр 2009 00:03

Мноо ми е интересно - защо на емблемата на литекс фигурира 1921г.

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Запитване

Мнениеот PFC Litex » 28 апр 2009 00:08

Тогава е регистриран първият футболен клуб в Ловеч, който през годините е сменил доста имена.
Изображение

lumpen

Мнениеот lumpen » 28 апр 2009 00:13

PFC Litex написа:Тогава е регистриран първият футболен клуб в Ловеч, който през годините е сменил доста имена.

Кво общо има литекс с първия регистриран отбор в ловеч?????

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 апр 2009 00:17

Това са дискусии, от който няма никакъв смисъл.
Не съм капацитет по футболна история и това не ме вълнува.
Аз съм фен на отбора от Ловеч, защото той ще е вечен та дори и във "В" група да играе, а как ще му е името това не зависи от нас феновете.

Има ли отбор в България, на който да не е сменяно името?
Изображение

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 28 апр 2009 00:21

PFC Litex написа:Има ли отбор в България, на който да не е сменяно името?

Отбора на затвора! :lol:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

lumpen

Мнениеот lumpen » 28 апр 2009 00:24

PFC Litex написа:Това са дискусии, от който няма никакъв смисъл.
Аз съм фен на отбора от Ловеч, защото той ще е вечен та дори и във "В" група да играе, а как ще му е името това не зависи от нас феновете.

Няма лошо. Мое да си фен на който си поискаш, просто като основаваш нов отбор се измисля нова емблема и се слага годината на основаване на новия отбор - в противен случай емблемата като такава престава да съществува и се превръша в гротеска.
П.П. Кво пречи некой с повече парички да си основе отбор в Нотингам, да го кръсти АФД Тракия, да купи Форест и да го прекръсти и хоп АФД-то основан в края на 19-ти век и двукратен носител на КЕШ - нали се сещаш къв смях ше настане....

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 28 апр 2009 00:25

сегашнит Литекс енаследник на ЛЕКС осъм и др.отбори.Сегашният Литкс е автентичен наследник на предишните клубове

futbolnomer1
Контакти:

Мнениеот futbolnomer1 » 28 апр 2009 00:28

lumpen написа:
PFC Litex написа:Това са дискусии, от който няма никакъв смисъл.

Няма лошо. Мое да си фен на който си поискаш, просто като основаваш нов отбор се измисля нова емблема и се слага годината на основаване на новия отбор - в противен случай емблемата като такава престава да съществува и се превръша в гротеска.
П.П. Кво пречи некой с повече парички да си основе отбор в Нотингам, да го кръсти АФД Тракия, да купи Форест и да го прекръсти и хоп АФД-то основан в края на 19-ти век и двукратен носител на КЕШ - нали се сещаш къв смях ше настане....

Само в България си гледаме годините на създаване,в големите първенства на почти всички отбори не пише датата на основаване, там се гордеят на други неща - европейски отличия, легандарни мачове, титли, фенове, традиции а тука като си нямаме тези неща, всички гледат да са кой от кой по-напред основан, а повече отбори годините им на създаване нямат нищо общо с истината

lumpen

Мнениеот lumpen » 28 апр 2009 00:31

emo написа:сегашнит Литекс енаследник на ЛЕКС осъм и др.отбори.Сегашният Литкс е автентичен наследник на предишните клубове

Кво му е автентичното - легенди на клуба са в клубната управа, името на единствения отбор съшествувал в ловеч е Осъм ,тва лекс мекс, са долно ком.измишльотини като цецека , АФД и т.н.

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 28 апр 2009 00:39

lumpen написа:
emo написа:сегашнит Литекс енаследник на ЛЕКС осъм и др.отбори.Сегашният Литкс е автентичен наследник на предишните клубове

Кво му е автентичното - легенди на клуба са в клубната управа, името на единствения отбор съшествувал в ловеч е Осъм ,тва лекс мекс, са долно ком.измишльотини като цецека , АФД и т.н.

ти сам си отговори.Литекс са си наследник на ловешкият футбол.Гришата е напред в нещата

Върни се в “Литекс”