Легендата на българския футбол Христо Стоичков остава старши треньор на Литекс. Камата спря спекулациите по въпроса къде ще продължи кариерата си.
"Отдавна съм решил къде ще продължа да работя. Аз съм поел ангажимент към Литекс, който не приключва с края на сезона. Трудно е в България, но съм минал по този път и в ЦСКА като футболист. Когато отидох там, не станахме шампиони веднага. Трябваше време на Димитър Пенев да изгради този отбор с мен, с Любо, с Емо… Един отбор, който се изграждаше две години, а след това нямаше никакви проблеми. Ако искаме да се градим като отбор, ще се запазят играчите. Ако не - пътят е много кратък", сподели пред TV7 кавалерът на "Златната топка" за 1994 година, който бе свързван с треньорския пост в Бешикташ и Аячо.
Стоичков: Оставам в Литекс!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- nikita 333
- Контакти:
Стоичков: Оставам в Литекс!!!
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!
- nikita 333
- Контакти:
Re: Стоичков: Оставам в Литекс!!!
Foreigner написа:Къде другаде да иде?
Където и когато трябва е ходил!!!
- Captain Stottlemeyer
nikita 333 написа:Foreigner написа:Къде другаде да иде?
Да, спомням си, че веднаж за**а националния отбор като негов треньор насред квалификации и отиде в "Селта", за да помогне на този тим да изпадне във втора дивизия...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:nikita 333 написа:Foreigner написа:Къде другаде да иде?
Да, спомням си, че веднаж за**а националния отбор насред квалификациите и отиде в "Селта", за да му помогне да изпадне във втора дивизия...
А аз помня как при Мъри Бостанджията брахме нечуван срам, след като ни разгроми анонимника Кипър.
Последна промяна от haha на 02 юни 2013 14:35, променено общо 1 път.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Ицо Стоичков явно се е заканил да мачка подуенската трупа, този път и Ахмед няма да им донесе късмет 

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- nikita 333
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:nikita 333 написа:Foreigner написа:Къде другаде да иде?
Да, спомням си, че веднаж за**а националния отбор като негов треньор насред квалификации и отиде в "Селта", за да помогне на този тим да изпадне във втора дивизия...
Абе и ти си като Боко споменаваш само за единият дядо репресираният,а за партизанина мълчи нещо??
Дано само не си повярва,че има умствен багаж и че е станал треньор.Дано и през новия шампионат присъства само на мачовете на Литекс,за да могат младите в отбора да бъдат научени да играят футбол.Изминалия шампионат бе добър за отбора именно през този период.Когато наш Ицо се взе на сероизно и почна да се меси и където не му е работата - в подготовката на отбора - резултатите станаха плачевни.
Браво, много добра новина! Спомням си смяната на Любо с Джамбазки до какво доведе - до унищожаването на шампионски отбор, та ако и сега бяха направени подобни експерименти може би щяхте да завършите във втората седмица. Само ще му пожелая да не играе пак на Полегнала е Тодора, както през втората половина от тази пролет, защото първенството има нужда от силен Литекс.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
-
- Контакти:
nikita 333 написа:Foreigner написа:Къде другаде да иде?
А какво стана с "Аячо"?