Литекс с най-младия отбор в "А" група!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
nikita 333
Контакти:

Литекс с най-младия отбор в "А" група!!!

Мнениеот nikita 333 » 27 фев 2013 20:12

И през пролетния полусезон Литекс ще продължи да бъде с най-младият отбор в А група.Наставникът Христо Стоичков ще разчита на общо 27 футболисти като средната възраст на момчетата му продължава да не надвишава 22 години. Към тима бяха интегрирани още 4 нови юноши от Академията, които изкараха зимните лагери с мъжете. Така повече от половината състезатели в състава са продукт на клубната школа.

С третото си място от есента, оранжевите имат добри изходни позиции за атака на квотите за евротурнирите. Те направиха солидна подготовка, срещнаха сериозни съперници в контролите и макар че победите не изобилстваха, на практика в нито един мач не бяха надиграни. Големият плюс бе, че Литекс не се раздели с нито един от основните си играчи и асове. Най-спряганите за трансфери Георги Миланов и Николай Бодуров останаха в града на люляците, мотивирани за още по-силни изяви с екипа на ловчанлии и трикольорите.

В офанзивен план пък съставът бе подсилен с двама бразилци, от които се очаква да внесат още по-голяма конкуренция и класа в нападение.
По страшен от спин-а, по-опасен от рак-а си остава простака!!!

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Re: Литекс с най-младия отбор в "А" група!!!

Мнениеот MoNteSo » 27 фев 2013 21:10

Ако се намерят пари за да започнем полусезона със сигурност ще бъдем с по-млад състав от вашият.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 27 фев 2013 23:07

а кой е с най-стария ?
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
ЦСКА-р
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-р » 27 фев 2013 23:20

Bartolomej написа:а кой е с най-стария ?

Залагам на Славия.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 28 фев 2013 02:30

Ако всички отбори в България заработят по моделът на Литекс, то много скоро отново ще се върнем във втора урна
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 28 фев 2013 05:23

Ако има пари всички отбори ще са поне на нивото на Литекс ! аз съм сигурен в това,вие все пак сте малък град.Представете си Пловдив,Бургас и Варна да имат по един като Гриша Ганчев,който да изгради бази и тренировъчни терени

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 28 фев 2013 10:40

Поздравления за Литекс! Малко завиждам на феновете им, страхотно е да имаш млад и силен отбор изграден от собствени кадри!Много ми се иска в ЦСКА да бъде приложен същия модел! Литекс показва нагледно начина, по който ще се възроди българския футбол!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 фев 2013 12:21

Автора на темата толкова ли го мързи да погледне, че има вече такава тема litex/viewtopic.php?f=3&t=130213 но то не му е за първи път. :)
Изображение

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 28 фев 2013 12:45

Много добре , поздравления . Скоро бях около Ловеч и говорейки с един човек , ми каза че в Ловеч работата станала много зле . Останали са около 15-20000 човека , няма работа и т.н. Вика вие сте по - напред .... :o . А като ходих преди 7-8 години на мач Литекс-ЦСКА (понеже пак бях в околността ) , видях супер много млади хора (тогава на моята възраст отколо 17-18 годишни) на стадиона. И викам ей как им завиждам че си имат отбор в А група и си пълнят стадиона (който не беше реконструиран още ) . Чак немога да повярвам че положението е по-зле от колкото в нашия край. Иначе се надявам след някоя друга година да задържим нивото и да почнем да вкарваме кадри от нашата школа , която се надявам да се развие и да стане като вашата .

Поздрави :)

violator
Контакти:

Мнениеот violator » 28 фев 2013 23:50

vlado161 написа:Ако има пари всички отбори ще са поне на нивото на Литекс ! аз съм сигурен в това,вие все пак сте малък град.Представете си Пловдив,Бургас и Варна да имат по един като Гриша Ганчев,който да изгради бази и тренировъчни терени

Toчно така, а пък ако Литекс имаше бюджет от 200-300 млн на сезон щяхме да сме на нивото на Барса или Ман Ю, поне на тяхното ниво, поне...... ;) :) :) :)

Върни се в “Литекс”