След времето, на Мъри му е виновен и съдията
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
След времето, на Мъри му е виновен и съдията
Убихме правилния футбол. След безкрайно снежното време в края на миналия месец сега и малката мазна баничка подхлъзна идеита на българския специален за качество в играта. То бивА, бива, ама...моля ви не му пречете. Той все пак е НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕР.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Re: След времето, на Мъри му е виновен и съдията
ros написа:Убихме правилния футбол. След безкрайно снежното време в края на миналия месец сега и малката мазна баничка подхлъзна идеита на българския специален за качество в играта. То бивА, бива, ама...моля ви не му пречете. Той все пак е НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕР.
Аз четох изказването на Мъри,ама никъде не видях да казва нещо за съдията

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Напротив през целия мач съдията свиреше спорните положения в полза на Литекс.Просто времето беше много студено и това попречи на по-техничния отбор на Литекс да победи.
- smash_the_reds
UltraBlue написа:ros написа:Убихме правилния футбол. След безкрайно снежното време в края на миналия месец сега и малката мазна баничка подхлъзна идеита на българския специален за качество в играта. То бивА, бива, ама...моля ви не му пречете. Той все пак е НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕР.
Аз четох изказването на Мъри,ама никъде не видях да казва нещо за съдиятаНегова политика е да не коментира съдиите,така че не виждам какво го нападаш
Той не може да е отговорен за всички в Латекса ,нали
![]()
Ръководството на Литекс набеди рефера Цветан Георгиев за главен виновник за вчерашната загуба на тима с 0:1 от Славия-а не Мъри!

Има хора,които много мразят Мъри и те не правят разлика м/у него и ръководство
Ако някой ми покаже къде Мъри е казал нещо за съдията, ще се съглася с темата,но до тогава това е една тъпа тема,целяща избиване на комплекси и завист

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
ей страшно е тука,един човек малко да изплува на горе и хоп бързо му натискаме главата на долу .кво ви е виновен мъри,каде го чухте той да се оплаква от съдията.стига с тая злоба и завист.един по свестен тренер да има в бг и дай да му отрежем крилете.Стига де дайте малко оптимизъм в тоя футбол де
- pasaden
- Контакти:
Интересува ме какво ще е времето през уикенда,дали ще има сняг?
НЕка някой от сините войни тук се свърже с Мъри Синоптика, да ми даде подробна метереологична картина за събота и неделя.

НЕка някой от сините войни тук се свърже с Мъри Синоптика, да ми даде подробна метереологична картина за събота и неделя.

100 години символ на Пловдив
- smash_the_reds
pasaden написа:Интересува ме какво ще е времето през уикенда,дали ще има сняг?
http://sinoptik.bg/

в събота ще вали дъжд.ама дъжд от голове във селската врата
pasaden написа:Интересува ме какво ще е времето през уикенда,дали ще има сняг?
Мъри каза че времето ще е отлично, с доста голове в папагалската клетка