След времето, на Мъри му е виновен и съдията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

След времето, на Мъри му е виновен и съдията

Мнениеот ros » 10 мар 2009 14:53

Убихме правилния футбол. След безкрайно снежното време в края на миналия месец сега и малката мазна баничка подхлъзна идеита на българския специален за качество в играта. То бивА, бива, ама...моля ви не му пречете. Той все пак е НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕР.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: След времето, на Мъри му е виновен и съдията

Мнениеот UltraBlue » 10 мар 2009 15:01

ros написа:Убихме правилния футбол. След безкрайно снежното време в края на миналия месец сега и малката мазна баничка подхлъзна идеита на българския специален за качество в играта. То бивА, бива, ама...моля ви не му пречете. Той все пак е НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕР.

Аз четох изказването на Мъри,ама никъде не видях да казва нещо за съдията :roll: Негова политика е да не коментира съдиите,така че не виждам какво го нападаш :shock: Той не може да е отговорен за всички в Латекса ,нали :!: :?:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 10 мар 2009 15:06

Напротив през целия мач съдията свиреше спорните положения в полза на Литекс.Просто времето беше много студено и това попречи на по-техничния отбор на Литекс да победи.

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 10 мар 2009 15:07

UltraBlue написа:
ros написа:Убихме правилния футбол. След безкрайно снежното време в края на миналия месец сега и малката мазна баничка подхлъзна идеита на българския специален за качество в играта. То бивА, бива, ама...моля ви не му пречете. Той все пак е НАЦИОНАЛЕН СЕЛЕКЦИОНЕР.

Аз четох изказването на Мъри,ама никъде не видях да казва нещо за съдията :roll: Негова политика е да не коментира съдиите,така че не виждам какво го нападаш :shock: Той не може да е отговорен за всички в Латекса ,нали :!: :?:

Ръководството на Литекс набеди рефера Цветан Георгиев за главен виновник за вчерашната загуба на тима с 0:1 от Славия-а не Мъри!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 10 мар 2009 15:12

Има хора,които много мразят Мъри и те не правят разлика м/у него и ръководство :roll: Ако някой ми покаже къде Мъри е казал нещо за съдията, ще се съглася с темата,но до тогава това е една тъпа тема,целяща избиване на комплекси и завист :!: :!: :!:
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 10 мар 2009 15:23

ей страшно е тука,един човек малко да изплува на горе и хоп бързо му натискаме главата на долу .кво ви е виновен мъри,каде го чухте той да се оплаква от съдията.стига с тая злоба и завист.един по свестен тренер да има в бг и дай да му отрежем крилете.Стига де дайте малко оптимизъм в тоя футбол де

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 10 мар 2009 15:38

Интересува ме какво ще е времето през уикенда,дали ще има сняг?
НЕка някой от сините войни тук се свърже с Мъри Синоптика, да ми даде подробна метереологична картина за събота и неделя.
:lol:
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 10 мар 2009 15:42

pasaden написа:Интересува ме какво ще е времето през уикенда,дали ще има сняг?
НЕка някой от сините войни тук се свърже с Мъри Синоптика, да ми даде подробна метереологична картина за събота и неделя.

http://sinoptik.bg/ ;)
Изображение Изображение

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 10 мар 2009 15:43

в събота ще вали дъжд.ама дъжд от голове във селската врата

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 10 мар 2009 15:55

pasaden написа:Интересува ме какво ще е времето през уикенда,дали ще има сняг?

Мъри каза че времето ще е отлично, с доста голове в папагалската клетка :lol: Жоро христов щял да наваксва за голмайсторския приз, и мисли да отсреля няколко канарчета :lol: :lol:

Върни се в “Литекс”