Много ме е яд заради коефициента. Естествено, че Литекс бяха по-добри и за съжаление Балъков иначе прекрасен играч подходи фатално несериозно към този сблъсък. Не може да се скъсваш да центрираш когато имаш само един ръстов играч, а онези са стълб до стълб! Не може до 60-тата минута на второто полувреме на втория мач, което ще рече някъде къде 150 минути отбора ти да влиза в двубоя!!!
Не може в решителните последни минути когато отбора на Йелгава виждаше как ще получи фаталния гол всички наемащи се да изнасят топката или да конструират атаката да им треперят краката и да правят непрофесионални грешки с изключение на Йонсен. Бумал се измори, но последните близо 20 минути сякаш само той и Йонсен имаха идея къде са, какво се случва и какво трябва да направят. Другите бяха като борчета. И това се дължи за мен главно на качествата и опита на двамата, а причиниата за останалото за мен е безумието на Балъков. Може един ден да постигне невероятни успехи, но днес той пипна дъното не достигано досега от българския футбол!!!

Zaash