Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: Литекс - ЦСКА 20.11.2011, 16:30

Мнениеот Blagoy » 21 ное 2011 16:34

Много злоба, ей! Дайте малко по-спокойно и коментирайте мача все пак... Не можахме да си вкараме положенията, адски късмет гонеше ЦСКА тоя мач, това в разни други форуми го прочетох и от ваши фенове. То не бяха греди, рикошети и не знам си още какво. За червените картони мога да кажа, че и на Том, и на Мболи бяха пресилени. Том хвана за лицето Трифонов, оня се строполи като повален от кроше. Но пък от друга страна Том си е виновен- след като беше провокиран от Трифонов, просто не трябваше да отговаря. Ако просто беше подминал ситуацията, нямаше да се стигне и до тези ексцесии после. Много сериозно трябва да се говори с него, защото не му е за първи път- лятото на мача за суперкупата направи същата глупост.

А на оня, който се е "замечтал", че Литекс щял да изпада в Б група, мога да му кажа да бъде спокоен, че Гриша Ганчев няма да остави така нещата. Зимата предполагам ще се направи прилична селекция, едва ли и Джамбазки ще остане треньор (поне така се надявам). Та, на пролет в Ловеч пак ще си ви мандръсаме. Ти си гледай вашето отборче, че с тая празна каса и с тая плачевна игра, с която треперите срещу Видима, нищо добро не ви чака.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 ное 2011 17:44

С наличният потенциал от играчи толкова.
Очаквах равен мач, но загубихме.
Сега трябва да се направят генерални изводи за зимната селекция и да се действа.
С Джамбазки нещата няма да станат, но решенията не ги вземам аз.
Изображение

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 21 ное 2011 18:27

мдааам...Литекс почина....АМИН! :mrgreen: . Нека престоят ви в Б-група бъде дълъг, но за сметка на това мъчителен, нека треньор ви бъде Наско Джамбазки, нека Итуа и Кодо да ви радват дълги години....НЕКА! ЩЕ! :mrgreen:

P.S. А ЛЕВСКИ ШАМПИОН АЛЕ, АЛЕЕЕЕЕ-ЕЕЕ :twisted:

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 21 ное 2011 18:50

Отново са пуснали интернет на 4-ти километър.
Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 21 ное 2011 19:12

Аз_съм_Спас написа:мдааам...Литекс почина....АМИН! :mrgreen: . Нека престоят ви в Б-група бъде дълъг, но за сметка на това мъчителен, нека треньор ви бъде Наско Джамбазки, нека Итуа и Кодо да ви радват дълги години....НЕКА! ЩЕ! :mrgreen:

P.S. А ЛЕВСКИ ШАМПИОН АЛЕ, АЛЕЕЕЕЕ-ЕЕЕ :twisted:

Много оригинален пост !
Как го постигаш :mrgreen:

Аз_съм_Спас

Мнениеот Аз_съм_Спас » 21 ное 2011 19:45

PFC Litex написа:Отново са пуснали интернет на 4-ти километър.

разликата между теб и мен е, че твоята тоалетна е на 30 метра от къщата ти...а моята тоалетна е на 30 метра от хола на луксозният ми мезонет :mrgreen:

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 21 ное 2011 21:44

Нека мръсните Цскари и Левскари се кефят,Да Литекс в момента не е на нужното ниво,но две години под ред ставаме Шампиони,наи добрите трениори и наи добрите играчи са минали през този клуб!!! не мислите ли че Ловеч е един малак град и това което доказваше и показваше на футболните терени не бе малко,но твърде сте нагли и нахални че да отписвате отбор които ви е побеждавал с резултати като 8-0 ЦСКА И 4-1 ЛЕВСКИ ,така че явлението Кодо,Мирасема и Унанга са до нова година и на всички е ясно че Джамбаски е само по заместване! Въпреки че господин Ганчев направи завод за автомобили, няма да изостави отбора и на пролет очаквам нови и този път качествени попълнения!

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 21 ное 2011 22:03

За мача искам да кажа , че и двата отбора не показаха кои знае какви качества.. в Литекс липсваха основни футболисти,а Цска за втори път искара късмет да играе срещу младежите на Литекс!!! Честита победа Чорбари!!! :P Съдията испусна мача,и ощети и осакати още повече отбора на Литекс с изгонването на Том,които в никакъв случаи не заслужаваше червения картон!!!ако можеше и Янев да изгони щеше още повече да помогне на чорбата!Не защитавам Литекс нито Джамбаски които така и неблаговоли да пусне Джерманович и Кодо ,а расчиташе само на Пенсията Тодоров!Двете 100% голови положения пропиляни от Том и Тодоров изгонването на Том се оказаха решаващи за загубата! Без Бодуров,Еленкович и Миланов Литекс не изглежда добре ,не намерихме заместители на тези играчи и от там доидоха проблемите за Литекс и не само срещу Цска!Не се срамувам от загубата,само се дразнех на коментатора които явно има лубовни отношения със БРАТЧЕДА Зику :)

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 21 ное 2011 23:55

Бате и ти си на тежки наркотици.. с младите играли, били шампиони 2 години.. просто сега на Гришата му писна да си купува първенства и затова сте на тва дередже..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 22 ное 2011 05:51

Red_Girl написа:Бате и ти си на тежки наркотици.. с младите играли, били шампиони 2 години.. просто сега на Гришата му писна да си купува първенства и затова сте на тва дередже..

Ето го още един търговец ХАХАХАХАХА ! Ако не са червените, или сините шампиони, значи някой купува и те страдат заедно.
Като дупе и гащи са тези два отбора и всички други купуват, с изключение на тях, ама това, защото са страшната класа и никой не може да ги победи, без да купува съдиите.
Тези два отбора, са като сърп и чук ! Символа на комунизма и обикновено много приказват преди, или по време на първенството а на края млъкват и умуват, кой и как купил съдиите в пакет с НАСА на промоция. Гаврошчета ! Ако не сме ние, друг отбор ще ви бърка в самочувствието и пак ще имате трън отзад.
Хегемонията в синьо и червено свърши отдавна. На слаб отбор съдиите му виновни ! :mrgreen:

Върни се в “Литекс”