Литекс завърши годината като номер 1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Reckless

Re: Литекс завърши годината като номер 1

Мнениеот Reckless » 15 дек 2013 02:32

olympic teteven написа:По чешки модел. Предимно с местни кадри. Няма лошо, но микренци не са нито Спарта Прага, нито Виктория Пилзен... :mrgreen:

Абе и ти не си Константин-Кирил, но не ти пречи да философстваш с безсмислици !

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 15 дек 2013 02:34

Reckless написа:
olympic teteven написа:По чешки модел. Предимно с местни кадри. Няма лошо, но микренци не са нито Спарта Прага, нито Виктория Пилзен... :mrgreen:

Айде гледай си ресторантчето там, чичка :mrgreen:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 дек 2013 02:37

Коментарите ти в началото бяха иронични и няма смисъл сега да се правиш на ударен за тях :)
Смени тона след като пусна сигнала срещу мен и нарочно не го изтрих и него, за да ти докажа в какво ще се превърне темата и за съжаление познах. Да не говорим, че в други теми споменаваш за Литекс като най-големият евроидиот, което е много смешно и после ми говори, че не провокираш с коментарите си. Естествено е някой фен на Литекс да се жегне от това и да се започнат глупостите и от там да пострадаш и ти и той покрай това.
Точно заради това аз премахвам такива коментари в зародиш, за да не си създаваме ние екипа след това излишна работа и да ходим да бършем тонове глупости.

Видях те после чак, че не си се регнал с този ник само, за да провокираш и няма лошо да си фен на Левски, ЦСКА, Черноморец и т.н.

Аз санкции няма да ти дам поне сега, но ако те забележа и по други теми да провокираш по този начин нищо чудно и да ти сложа, но не обещавам че някой колега няма да реши да ти сложи БАН заради коментарите ти тук. Предполагам, че няма да посмее след като види, че аз съм писал, но на това не мога да разчитам :)

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 15 дек 2013 02:43

Имам още един профил - Брат Галев. Пуснах от него една тема, която си беше чиста шега. Как братя Галеви искат да инвестират в отбор от "А" Група и подобни простотии, но знаех, че ще я заключите. Така и стана. Това си беше жив майтап, а пък и аз не го използвам вече този профил... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 дек 2013 02:49

Добре е да го знам :mrgreen:

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 15 дек 2013 03:00

Малко лапешка работа, лошо няма! :mrgreen: Има един "Бог Слави Трифонов", както и "М. Стоилов". Тези са същите идиоти като "Брат Галев", т. е. като мен. :mrgreen:

Иначе от този профил съм пуснал около 15-20 теми и нито една не е била с цел провокация. Имал съм за цел само дискусия, без обиди и простотии. И някои от тях са достигали до 80-100 мнения. А е имало и коментари от рода: "Ти луд ли си бе", но това си е проблем на тези, които скачат като ужилени

Reckless

Мнениеот Reckless » 15 дек 2013 03:14

olympic teteven написа:
Reckless написа:

Айде гледай си ресторантчето там, чичка :mrgreen:

Кое от всичките ресторантчета бе сукалче ? И защо аз да ги гледам, като съм назначил хора да я вършат тази работа !?
Имаш право да ми викаш "чичка", защото си личи, че си на 11 години ! И за сведение Литекс имат много привърженици и в Плевен, които им ходят на мачовете.
Имат привърженици и от Габрово, както и в София. Знаеш ли, колко ми пука, че в Ловеч има такива, които не се интересуват от отбора !?
Колкото до временното класиране, смятам че на хартия сме водачи, но на теория сме 3 точки след Лудогорец. Просто съм сигурен, че ще си вземат точките срещу Нефтохимик. Пожелавам си, както и на привържениците на Литекс, да завършим накрая в тройката. Радват ме младите кадри !

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 15 дек 2013 03:38

Reckless написа:както и в София

Половината Ловеч в интервал 19-29 годишна възраст е в Студентски град. Логично е да имат фенове в София... :lol:

Reckless написа:Знаеш ли, колко ми пука, че в Ловеч има такива, които не се интересуват от отбора !?

То почти няма такива, които да се интересуват от отбора. А малкото, които са на стадиона са супервзискателни между другото. Освен, че предимно хулят противниковите отбори, те не подкрепят достатъчно и собствения си. При втория грешен пас или недобро отиграване на собствен играч, веднага го почват. Сандриньо веднъж настигна със сетни усилия една дълга топка почти на аутлинията, но не успя да центрира добре. За такова нещо в Англия например целият стадион става на карака и аплодира. А тук гробна тишина, само някакъв измрънка: "Абе, черен, кой те е учил да центрираш, бе!". Няма да разправям пък с Нифлор една доста грозна случка.

На мен ми пука, защото можехме да имаме още един "Лудогорец" в лицето на "Литекс" в първенството и ЛЕ. Този отбор се нуждае на първо място от стойностни фенове и след това - от тяхната подкрепата.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 15 дек 2013 09:56

Честито на "Литекс", заслужено ще си зимуват първи. Истинската битка ще бъде на пролет.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 15 дек 2013 10:52

Всъщност - бил съм и аз в Тетевен. Не е лошо градчето - спокойно, без шум, става за отдих и почивка. И като цяло, както написа и Пацето, повечето хора там симпатизират на Литекс.
На потребителя Олимпик Тетевен мога да му препоръчам комплесарщината да я търси у себе си. Къде го чукаш, то къде се пука? Обсъждаме, че Литекс ще зимува първи, изведнъж се появява той и ни казва, че сме щели да отпаднем от "еврогранд". Нарича ни "микренци", а после твърди, че не обиждал (доколкото знам за подобно нещо се дава бан, радвай се, че Пацето е толкова толерантен към теб). Повечето му мнения са в темите на Литекс, и то само хулене. Та, кое е комплесарщина?
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Литекс”