Стоичков поиска чужд съдия за мача с Левски!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

honda
Контакти:

Re: Стоичков поиска чужд съдия за мача с Левски!!!

Мнениеот honda » 28 мар 2013 18:12

T&T написа:
hienizator написа:Вие от луната ли падате всички ... ? Ахмед бил съдия на Левски ... Ахмед си е направо централен нападател на Лудогорец ... питайте ако имате познати в съдийството да ви кажат при положение,че не сте гледали български футбол в последните година и половина! А при гола на Литекс за мен има засада,какво е свирил тоя палячо си е лично негов проблем и на помощника му естествно! Колкото до това как ще свърши мача в Ловеч ... пристигаме да ви опукаме гол или два и влезнат ли вие полуфинал няма да видите!

Ахмед е просто един страхлив и корумпиран глупак, който свири както за Лудогорец, така и за Левски, така и за всеки който го натисне или му даде някой лев. Големият въпрос обаче е кой назначи Ахмед да свири на Левски и Литекс при положение, че с Иво Тонев са комшии и това е публична тайна.

Сигурен ли си в това ,което си написал, защото аз доколкото знам Ахмед живее в Бургас , а Иво Тонев в София , лично на мен ми изглежда малко трудно да са комшии.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 мар 2013 18:25

honda написа:
T&T написа:
hienizator написа:Вие от луната ли падате всички ... ? Ахмед бил съдия на Левски ... Ахмед си е направо централен нападател на Лудогорец ... питайте ако имате познати в съдийството да ви кажат при положение,че не сте гледали български футбол в последните година и половина! А при гола на Литекс за мен има засада,какво е свирил тоя палячо си е лично негов проблем и на помощника му естествно! Колкото до това как ще свърши мача в Ловеч ... пристигаме да ви опукаме гол или два и влезнат ли вие полуфинал няма да видите!

Ахмед е просто един страхлив и корумпиран глупак, който свири както за Лудогорец, така и за Левски, така и за всеки който го натисне или му даде някой лев. Големият въпрос обаче е кой назначи Ахмед да свири на Левски и Литекс при положение, че с Иво Тонев са комшии и това е публична тайна.

Сигурен ли си в това ,което си написал, защото аз доколкото знам Ахмед живее в Бургас , а Иво Тонев в София , лично на мен ми изглежда малко трудно да са комшии.

Така е чула днес на опашката за домати на Четвъртък пазар майничката... 8-) А темата наистина плаче за ключ, след като и докторът хонорис кауза не бил искал чужд съдия. ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 28 мар 2013 18:33

child in time написа:
denitko1 написа:
bianchi написа:
bluegope написа:Абе що всички само с Левски се занимавате? Нямате ли си отбори, които да подкрепяте? Нямат ли те проблеми, които да се решават, та само в паницата на Левски гледате? Ама така е по-лесно - да хвърляме там някакви обвинения, а доколко са истински и доказуеми е съвсем друг въпрос.
Да идва чужд рефер и да видим кой кого. Ама като сте такива радетели за правда, защо не ревахте преди години, когато един чужденец си измисли дузпа срещу Левски точно на мач в Ловеч? Или пък, когато един български съдия отсъди несъществуващ фал на Тасевски и след него Хр. Янев вкара гол. Ама сега, понеже Левски е облагодетелстван, е голяма драма. Затова стига с тия приказки ала-бала.

Щот явно Левски е най мразения отбор в Бг затова е така

Просто Левски е отбора на народа! и най-добрият за това само в нашата паница гледат ;)

Още един със СОСЗ ! :) :) :) Отбора на народа? На кой народ дечко ? Защо се излагате като кифладжии не мога да разбера? Един подпиран с всякакви средства отбор , жалка карикатура на славното си минало!

най подпирания отбор в България е цска.
бандата защо не получава картони ,ако цска не е подпиран?
а кога ще накажат цска за хвърлени ракети по противникова публика?
а отговорете ми на тези въпроси.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 мар 2013 18:49

Ракетата падна далече от хората, я стига глупости. Мисля, че и с наш съдия Литекс ше ги отупат без проблеми, освен естествено ако не се почне с измислените дузпи.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 мар 2013 18:56

Red_Girl написа:Ракетата падна далече от хората, я стига глупости. Мисля, че и с наш съдия Литекс ше ги отупат без проблеми, освен естествено ако не се почне с измислените дузпи.

Мислиш? :roll:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Офтопик:
На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 мар 2013 19:01

фифи перото написа:
Red_Girl написа:Ракетата падна далече от хората, я стига глупости. Мисля, че и с наш съдия Литекс ше ги отупат без проблеми, освен естествено ако не се почне с измислените дузпи.

Сигурна съм. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 28 мар 2013 19:13

Истината --> играели се истински мача, Ловеч продължават :!:

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 мар 2013 19:16

Red_Girl написа:
фифи перото написа:

Сигурна съм. ;)

Звездите ти го говорят? :lol:

Щото с това "мисля" май се надцени. ;)
Бием с 3 измислени дуСпи , да ти е гадно. :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Офтопик:
На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 28 мар 2013 19:17

Teo написа:Истината --> играели се истински мача, Ловеч продължават :!:

Продължават в смисъл?
С ДДС-то? :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Офтопик:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 мар 2013 19:27

фифи перото написа:Звездите ти го говорят? :lol:

Щото с това "мисля" май се надцени. ;)
Бием с 3 измислени дуСпи , да ти е гадно. :mrgreen:

И да биете, после ние ще ви бием.. така че , дали сега или 1 кръг по-късно ще отпаднете, не е от голямо значение.:))

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Литекс”