Какво става с Литекс?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Какво става с Литекс?
Няма страшно, до края на лагерите в Анталия ч*****а ще е стопила аванса ни на върха и като почне първенството ще са на първо място(а те и сега са първи, но само по голова разлика, нали вкараха 35 гола в три мача на малките вратички на Царско село
).Пак много грижи, много следене на нашето "отборче". Взех да си мисля, че румънците нещо не дават кураж...

Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
- POPCORN
- Контакти:
PFC Litex написа:zlatan написа:обичам дискусиите с теб и сега ще ти отговоря.Като цяло футбола ни не представлява интерес за чужди инвеститори,осбено в последните години.Рекламодаторите в БГ-предпочитат да се свият в тази криза.Но всичко според мен е ясно и точно БГ-марката футбол е много ниско котируема.
Ето, че и сам можеш да си отговориш, защо все по-често ще губим от отбори които сме биели на ляво и дясно.
Футбола ни е ниско котируем защото е слаб и никой извън границите на България не го вълнува.
POPCORN стари лаври и история футбол не играят. За 20 години няма един забит пирон в изграждане на футбола у нас, е не става приятел, колкото и да ти е трудно да го преглътнеш.niki87 написа:Съгласен сЪм с пуканката.Винаги като ни бият някЪде веднага казваме:"Ама вижте им стадиона,за какво да говорим"...Стадионите не играят...Разбира се би било супер ако и българските отбори разполагаха с подобни сЪоражения...ама тове е положението.
Приятел след като имат подобна база, то значи, че имат и пари за добри футболисти, докато у нас селекциите се правят с футболисти свободни агент.какво значи добри футболисти?те и Динамо имаха добри футболисти и Удинезе и кои ли не ама ги бихме нали
Наско Сираков преди година и половина каза следното:
С футболисти свободни агенти силен и боеспособен отбор не се прави
Един отбор - България 6:0
кви пирнони кви пет лева.ние нямаме улици ти стадиони искаш.някой градове още са с черни пътища !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
labrador2 написа:Не правя този коментар с лоши намерения, но просто Литекс, нямат манталитет на победители(респективно на шампиони).Гледал съм много техни мачове преди да стигна до този извод. Бях и на мача им с Астън Вила, и когато аз и групичкатас която бяхме на мача заскандирахме и запяхме, местната публика ни гледаше като че сме извънземни, хората си ръкоплляскаха все едно са на театър. И отборчето им е такова, като публиката. С тези пари които вложи в Литекс Гришата, ЦСКА или Левски щяха всяка година да са шампиони и да играят в ШЛ... Просто се чудя, какво прави Гришата там толкова време.
Имаш богато въображение! Мисля, че не е нужно да се занимаваш с нашия отбор, когато в Ботев се случват тези катаклизми! Както е тръгнало отбор от чужбина ще видите в Пловдив (не,че там ще се играе мачът де) минимум след 3 години в ултра позитивния случай, а по- вероятно е да изпаднете в миманса, като другите стари грандове- Спартак Плевен и Варна и пр. Ако мога да те помоля на лично да ми пратиш снимка с твоята "групичка" къде сте седяли, пък ако искаш си сложи там черни ленти, филмирани черни лица, каквото искаш...но ще ми е любопитно! Боли, че Гришата може и да е мафиот, но е местен патриот,нито на ЦСКА легна, камо ли на вас, които сега никой не иска да ви купи!

Става това че отбора губи инерцията, натрупана от тренировките при Мъри...
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
UltraBlue написа:Става това че отбора губи инерцията, натрупана от тренировките при Мъри...
Очаквах такъв коментар

PFC Litex написа:UltraBlue написа:Става това че отбора губи инерцията, натрупана от тренировките при Мъри...
Очаквах такъв коментар
И аз такова развитие на отбора ви...

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
UltraBlue написа:И аз такова развитие на отбора ви...
Аз пък мисля, че контролите са за това за да се тестват нови схеми и тактики на игра, и да се прецени коя е най-добра за отбора
„През първото полувреме стояхме добре на терена, но съперникът ни имаше късмет с головете – два от тях станаха след статични положения. През тази част ние пробвахме една нова схема на игра, която може би малко ни затрудни. През второто полувреме се върнахме към схемата, с която си играхме през есенния полусезон и отборът ни придоби друг облик”, добави ветеранът.
Аудио: http://litex.gong.bg/view_article.php?article_id=117741

За мен този шампионат няма да бъде показателен за това, което твърдя... всичко ще си "лъсне" след това 

За Европа в България НЯМА отбори 
За Европа се иска класа, която липсва навсякъде у нас.

За Европа се иска класа, която липсва навсякъде у нас.

- POPCORN
- Контакти:
UltraBlue написа:За мен този шампионат няма да бъде показателен за това, което твърдя... всичко ще си "лъсне" след това
ако не друго поне ще е интересен полусезона

Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !