paceto написа:Т.е. направо си кажи, че се молиш Литекс да отпаднат и да приключваме, какво ми заобикаляш
Е, чак да се моля ... Не казвам, че няма да ми е приятно

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
paceto написа:Т.е. направо си кажи, че се молиш Литекс да отпаднат и да приключваме, какво ми заобикаляш
След като отстрани молдовския Верис Литекс ще се изправи срещу отборът на Диошгьор от Унгария. Срещата ще се играе на градския стадион в Ловеч и е с начален час 20:40, като ще се излъчва на живо по БНТ 1 и БНТ Свят, като има възможност да се предава и във Full HD формат по БНТ HD.
kiril74 написа:От клиповете се вижда че унгарците са грамотен отбор , който много добре използва крилата.Трябва да се внимава!!!
Успех за Литекс.
noi написа:Кашчей написа:Ако пишат Верин вместо Пирин дали ще е важно името на отбора?
Кое е правилно Солун или Тесалоники, Одрин или Едирне, Воден или Едеса. В България доста имена на градове, на местности или на отбори не ги произнасяме "правилно" поради особеностите на другите езици. В тази връзка искам да те попитам как точно е името на защитника на Лудогорец - Мантула или Мантила? Благодаря ти!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 24 госта