Тая година няма прошка , ЛИТЕКС ШАМПИОН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

tprodanov
Контакти:

Re: Тая година няма прошка , ЛИТЕКС ШАМПИОН

Мнениеот tprodanov » 20 юни 2009 00:55

Andreyy написа:Що пък си мислите че всички играят за Левски или ЦСКА, да еба и смотаните ви шопи !!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: оооо, цял живот на село...

krsn
Контакти:

Мнениеот krsn » 20 юни 2009 01:08

litex02 написа:Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение ИзображениеИзображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение Изображение ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ЛИТЕКС ЛОВЕЧ

Аз вече съм вързал 3-4 баса,че следващия шампион е Черно Море,ако искаш дай кординати щом си сигурен,че е Литекс!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 20 юни 2009 01:23

Стра`отна тема сте подхванали и вместо да вземе да подискутирате сте нападнали автора, като хиени.

Много вода ще изтече. Та ние все още не знаем, какви селекции са направили отборите за да определяме новия шампион.

На предна линия и приоритет номер едно са ЕКТ нека всеки да си наблегне на отбора за тях и да не гледа в чуждия двор.

Между другото е започнал голям ремонт на стадиона в Ловеч за да бъде приведен по новите изисквания от УЕФА за ЕКТ.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 юни 2009 01:31

Ето, аз водя дискусия, автора ми говори глупости. Казах, че селекцията няма никакво значение, Литекс няма да е шампион, който и да дойде.

krsn
Контакти:

Мнениеот krsn » 20 юни 2009 01:49

PFC Litex написа:Стра`отна тема сте подхванали и вместо да вземе да подискутирате сте нападнали автора, като хиени.

Много вода ще изтече. Та ние все още не знаем, какви селекции са направили отборите за да определяме новия шампион.

На предна линия и приоритет номер едно са ЕКТ нека всеки да си наблегне на отбора за тях и да не гледа в чуждия двор.

Между другото е започнал голям ремонт на стадиона в Ловеч за да бъде приведен по новите изисквания от УЕФА за ЕКТ.

Аз не искам да дискутирам,само да прати координати,ако е сигурен,че Литекс е шампион!!!Ако си навит на вързано нещо и ти прати кординати!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 20 юни 2009 01:54

Литекс винаги тръгват с големи амбиций,но...накрая нищо.Надявам се тази година да не говорим много,а да ИГРАЕМ.Привличат се старите пушки,които ще помогнат много на отбора.Но засега нямаме добър нападател!Ако привлечем Св.Тодоров ще е страхотно,и донякъде ще се реши проблема.Но момчето няма късмет и го спохождат много контузий.
Сега Левски и ЦСКА нямат ръководства.Литекс,Черно Море,Локо СФ,Славия и Черноморец настигат "грандовете" и скоро време ще е нещо напълно нормално в София да няма купа!

И пак ще кажа,не е важно къде живееш,в село или в град?!Трябва да имаш поне малко мозък,а не пирони в главата.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 20 юни 2009 07:30

tprodanov написа:Ето, аз водя дискусия, автора ми говори глупости. Казах, че селекцията няма никакво значение, Литекс няма да е шампион, който и да дойде.

Не бъди толкова сигурен.
Аз вярвам, че отбора на Литекс ще стане шампион, но дали ще е тази или друга година не мога да кажа.
В отбора сега има много млади момчета, които тепърва почват да се обиграват и ще има резултати.

Стига сте се пресмивали на момчето ми вземете гледайте вашите отбори, защото като излезем в Европа нищо не правим и тогава за чий к*р ни е тази прехвалена титла?
Май само за да се перчим в България.

Замислете се малко и стига глупости и ненавист !

Потребителски аватар
raikoonen
Контакти:

Мнениеот raikoonen » 20 юни 2009 11:48

Аз също се надявам Литекс да станат шампиони!!!Но в последните години от Литекс постоянно афишират амбиции за титла а
накрая завършват 3-4!!!Искрено се надявам тази година да не се случи това!!!
ОФИ(Крит),Аалст,Антверпен,Люцерн,Олимпия X2,Слован,Беверен,Тампере,БАТЕ(Борисов),Жилина

Потребителски аватар
valkata_levski
Контакти:

Мнениеот valkata_levski » 20 юни 2009 11:50

Прав е човека, Латекс е шампион :lol: :lol: :lol:
Не се сдържах :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
raikoonen
Контакти:

Мнениеот raikoonen » 20 юни 2009 12:01

Валка успях с огромни усилия да уловя съвсем тънката ти ирония!!! :) :) :)
ОФИ(Крит),Аалст,Антверпен,Люцерн,Олимпия X2,Слован,Беверен,Тампере,БАТЕ(Борисов),Жилина

Върни се в “Литекс”