Ти на това не му ли викаш осиране?
След като темата заради твоите коментари относно какви отбори можело да срещне Литекс се измести в съвсем друга насока дори имаше подканвания да се спреш от други потребители?
И да имаше обръщение към мен това как съм писал и прочие, ама тук не сме университет и т.н.
С това за САЩ не си ме обидил, защото си е истина.
И ако не си чел правилата нека да ти ги напомня много добре.
1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
6. СПАМ-ът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение, а съответният автор наказан.Изключение прави Спам темата- когато има такава.
Провокациите са именно в тази точка.
11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на лично съобщение или чрез e-mail. При появата на такива теми, те ще бъдат незабавно изтривани, а инициаторът им ще бъде санкциониран.
Модераторите, по свое усмотрение, имат правото да използват следните наказания:
- Предупреждение
- Отнемане на права за посещение на форума
- Изгонване на потребителя - изтриване на акаунт
Мисля да приключим темата какво ще кажеш и другият път, когато пускаш оплакване към някой и най-вече Модератор се запознай хубаво с нещата.
Това кой, какви и на кого наказания дава не е твоя работа и за тази цел си има доклади и тема за докладите, която вече използва срещу мен.
Нарочно оставих темата в такова състояние, за да се види хубаво какво сътвори след твоят сигнал, въпреки че има доклад и срещу теб.
Това не ти е детската градина и ако мислиш форума за такова място не си познал.
Винаги съм си вършил работата тук както трябва и винаги съм се обръщал към някого с уважение, нещо което аз не срещам от другата страна.
Много рядко слагам дори наказание, защото обичам първо да успокоявам с думи и действия като триене на коментари, ама не всички имат моето търпение и още след вторият или третият път, когато написа изтритите коментари щеше да си в почивка.
Да може и да не ти пука, че ще имаш Бан както и на мен нищо няма да ми стане да ти сложа един, но просто аз не обичам да работя така.