Литекс завърши годината като номер 1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Литекс завърши годината като номер 1

Мнениеот BadBoy » 15 дек 2013 00:10

tsonpen написа:
MaX написа:Хаха много се радвам че абонатите РазградЪ няма да са първи :twisted:

Че какво е това първо място с (най-вероятно) равен брой точки с отбор, който има мач по-малко и то нито при завършил полу, нито цял сезон? Несериозно е!

Ловеч завършват годината на първо място във временното класиране, как трябва да бъде кръстена темата според теб?
Сега дори следва пауза от два месеца и класирането ще си е същото.
Да не се бяхте правили на тарикати и да си бяхте изиграли мача с Нафтата другата седмица и сега тази тема нямаше да я има.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 15 дек 2013 00:14

BadBoy написа:Ловеч завършват годината на първо място

Ето това е вид неуважение. Аз, който бях набеден за антилитексар, проявявам повече уважение към отбора. Дали съм му фен или не, е отделен въпрос, но го наричам "Литекс", както му е името.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 15 дек 2013 00:20

Ловеч е едно от имената на този отбор и това не е нито обида, нито неуважение към тях, все едно Черно море да се сърдят, че има казват "Тича"
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 15 дек 2013 00:29

Все пак е желателно да се споменава името на отбора, а не града, с изключение на случаите, в които двете съвпадат. Както и в понеделник не играят Варна и Пловдив, а Черно море и Ботев.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 дек 2013 01:17

Сега доволен ли си като осра (с извинение) темата?
Ето затова триех такива коментари в зародиш, а ти се оплакваш после и пускаш доклади срещу мен, че било лично.

Не ме познаваш изобщо, а си тръгнал да си правиш заключения от някакви изтрити коментари.
И знай, че ако беше попаднал на друг колега сега щеше да си с наказание заради това, че ти се триеха коментарите, а ти ги пишеше наново.

Това се тълкува като спам и се наказва, а на всичкото отгоре в няколко теми ме провокираше лично с обръщения.

Аз ако имам нещо лично към теб до сега да съм ти дал една хубава почивка до Нова Година и нямаше да се разправям с теб :)

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 15 дек 2013 01:38

Първо: Никъде няма ос***не на темата, ако съм обидил някого или съм се отклонявал - трий, твое право;

Второ: Почивка така или иначе сам смятам да си дам и да влизам все по рядко, а пък и смятам, че има и по-силно "желаещи" бан от мен. Не са един и двама в този форум;

Трето: Не съм се обръщал лично (Иване, Стояне или т. н.) с изключение на поста ми в модераторската тема, където споменах "Ваш колега от САЩ", с това не съм те обидил, предполагам, а пък и не съм правил никакви заключения. Само казах, че се досещам кой ми трие мненията. То не е необходимо да си с интелект на ядрен физик, за да се досетиш.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 дек 2013 01:47

Ти на това не му ли викаш осиране?
След като темата заради твоите коментари относно какви отбори можело да срещне Литекс се измести в съвсем друга насока дори имаше подканвания да се спреш от други потребители?

И да имаше обръщение към мен това как съм писал и прочие, ама тук не сме университет и т.н.
С това за САЩ не си ме обидил, защото си е истина.
И ако не си чел правилата нека да ти ги напомня много добре.

1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.

6. СПАМ-ът е забранен под каквато и да е форма (постове с една дума, емотикони, безсмислени коментари и т.н.) ще бъде премахван без предупреждение, а съответният автор наказан.Изключение прави Спам темата- когато има такава.

Провокациите са именно в тази точка.

11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено. Такива въпроси се задават само на лично съобщение или чрез e-mail. При появата на такива теми, те ще бъдат незабавно изтривани, а инициаторът им ще бъде санкциониран.

Модераторите, по свое усмотрение, имат правото да използват следните наказания:
- Предупреждение
- Отнемане на права за посещение на форума
- Изгонване на потребителя - изтриване на акаунт

Мисля да приключим темата какво ще кажеш и другият път, когато пускаш оплакване към някой и най-вече Модератор се запознай хубаво с нещата.
Това кой, какви и на кого наказания дава не е твоя работа и за тази цел си има доклади и тема за докладите, която вече използва срещу мен.

Нарочно оставих темата в такова състояние, за да се види хубаво какво сътвори след твоят сигнал, въпреки че има доклад и срещу теб.

Това не ти е детската градина и ако мислиш форума за такова място не си познал.
Винаги съм си вършил работата тук както трябва и винаги съм се обръщал към някого с уважение, нещо което аз не срещам от другата страна.
Много рядко слагам дори наказание, защото обичам първо да успокоявам с думи и действия като триене на коментари, ама не всички имат моето търпение и още след вторият или третият път, когато написа изтритите коментари щеше да си в почивка.
Да може и да не ти пука, че ще имаш Бан както и на мен нищо няма да ми стане да ти сложа един, но просто аз не обичам да работя така. ;)

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 15 дек 2013 02:05

paceto написа:1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.

Що ми се струва, че не се отнасят за моите постове тези компоненти. Кога не съм се държал уважително или съм обиждал? Хайде да не давам примери как редица други потребители наричат както останалите колеги от форума, така и вас, модераторите, в частност, с доста по-обидни епитети.

Колкото до отклоняването, ти също би следвало да кажа, че си оср*л темата, която пуснах за откритието в "А" Група. Говорим за Туре, Славачев, Мисиджан, този, онзи... и изведнъж се появяваш да ми държиш сметка защо не съм фен на Литекс, какво имам против отбора ви и т. н. Това какво общо има с темата? Длъжен ли съм да бъда от Литекс и трябва ли цяла България да е оранжева. Не смятам, че ти дължа каквото и да е обяснение дали съм от Левски или ИФК Гьотеборг, примерно.

Между другото и аз съм чел не веднъж и два пъти обиди по адрес на Олимпик - че сме били селяни, турци, помаци и т. н., но странно защо там си траете. Ваше право, както и да е. Това, което е дразнещо, е че се мери с двоен аршин. И то се вижда от хеликоптер. Безпристрастният потребител не може да не го забележи.

Нямам какво повече да кажа, може да заключиш темата, когато прецениш... :|

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 15 дек 2013 02:13

Това са точките, които ти извадих от правилата, които се препокриват с твоето държане тук и не е задължително да ги покриваш буквално.

Попитах те съвсем нормално, защото ми е странно човек от този регион, където повечето са или за Литекс или поне симпатизират на този отбор си така войнствено настроен.Попитах те, защото ти прегледах мненията и видях, че това не ти е първото такова поведение и си го правил и по други теми, попитах те защото поисках да знам дали си просто човек, който се прави на фен на Олимпик и ако си такъв да взимам мерки срещу теб.

Попитахте, защото твоите отговори във въпросната тема бяха зародиш на скандал и заради това се налагаше след това да трия не малко коментари.

В момента с това си държане в тази тема тук все още ли смяташ, че не я осираш?
И те питам за последно ще се спреш ли докато е време или ще ходиш като слепец напред и после да се чудиш от къде ти е дошло?
В момента се правиш на ударен и колкото и да съм търпелив към теб започваш много да наглееш, а всичко си има граници.

Мисля, че достатъчно време ти обърнах и в разрез с правилата си позволявам да ти отговарям за моите решения по темите и после пак ела и ми кажи, че вървя целенасочено срещу теб.

И не съм казал, че трябва да заключвам темата, а исках да я изчистя от тези излишни коментари, които дойдоха след твоите такива.
И не мога да държа сметка за решенията на колегите, защото аз мога да се изказвам за моите и когато видя нередности ги премахвам както се случи и днес, но ти се направи на инат и реши да пускаш доклади срещу мен като си мислиш, че ще ме уплашиш или нещо такова. Уважавам това, че си пуснал сигнал, ама сигнала ти е просто не на място и се вижда в момента, че не си бил прав за него, защото ти определено осра темата :)

Потребителски аватар
olympic teteven
Контакти:

Мнениеот olympic teteven » 15 дек 2013 02:31

paceto написа:попитах те защото поисках да знам дали си просто човек, който се прави на фен на Олимпик и ако си такъв да взимам мерки срещу теб.

Не, не се правя такъв съм си. От Тетевен съм (предполагам не е проблем да провериш IP) и съм фен на Олимпик. Това, че имам и пристрасития към Левски е съвсем нормално според мен. Не мразя, напротив, уважавам и ЦСКА, и всички останали отбори, в т. ч. и Литекс. И дори споменах, че Литекс е голям отбор, но ми се повръща от заобикалящия го фолклор. На голяма част в града дори не им пука за отбора. Посочих и подробности, да не се спирам пак. Не знам от кой град си в България (не те и питам, твоя си работа), но предполагам, че си от Ловеч. Няма как да не си имал честта да се сблъскаш със заобикалящата простащина, която само пречи на отбора... :|

А относно това, че съм отклонил темата с възможните съперници на Литекс, аз продължавам да смятам, че не е така. Говорим за това, че отборът ще зимува първи и не е далеч от логиката да се помисли и за евентуално евроучастие. Споменах Видзев, Зимбру, ГАК, нищо лошо не съм казал. Дай боже вместо с тях да играят в ШЛ с Барселона например. Пожелавам им го. Но смятам, че първият вариант е много по-вероятен. Лично мнение. С риск да понеса санкции продължавам да смятам, че не съм обидил никого и не съм се отклонил от темата... :|

Върни се в “Литекс”