Oскверниха пред света футболната икона Христо Стоичков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
caci

Re: Нищо ново - оскверниха пред света футболната икона Христо Ст

Мнениеот caci » 05 окт 2012 18:08

Тоя пак се прави на настъпан,щом го питат,значи ги съмнява нещо.
Мачовете м/у Литекс и цска в 80% от случаите са задължителни за разследване.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 окт 2012 18:11

Много му ходи на Ицата да се прави на ощипана мома и да се сърди. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 05 окт 2012 18:43

percival написа:
Ицо е икона и ..........................!

И дай тогава щом си го нарочил за икона, тоя дет се отказа 100 пъти от дом, клуб и Родина, да му се разминава всичко - да не плащаданъци, да си кара със син буркан, да не го викат в следствието ... нали е икона и тленните дела не го касаят :twisted:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 05 окт 2012 18:51

Avanti_Ragazzi написа:
Много добре го помня тоя ци..... Аз 94 помня освн това и 7-1 и 8-0 и 6-1 над конкурентите ни за титлата!!! Добре помня и колко от головете му бяха направени от Наско и тоя харманлийски бек ги вкара от дузпи? От 6 гола дето вкара само два бяха от игра? Той и перуката, ако не беше нито Мексико, нито Германия щяхме да бием, ама сега го псуват а? Ами ако Наско не беше вкарал оня гол в последната секунда с Аржентина, вместо с Мексико щяхме да играем с Италия на 1/8 финал!

Помня и когато размяташе ленти, когато се сби с фенове на Левски и го хвана шубето да влезе в игра при 4-0 за Левски, големата звезда? Помня и когато каза, че България нищо не му била дала, помня и когато се разкарваше с буркан из София и не си плащаше данъците!!! А всички знаем от кой етнос не си плащат тока и данъците! :lol: :lol: :lol:

Ти си бил много просто момче :shock:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 05 окт 2012 19:01

lisynger написа:
Avanti_Ragazzi написа:
Много добре го помня тоя ци..... Аз 94 помня освн това и 7-1 и 8-0 и 6-1 над конкурентите ни за титлата!!! Добре помня и колко от головете му бяха направени от Наско и тоя харманлийски бек ги вкара от дузпи? От 6 гола дето вкара само два бяха от игра? Той и перуката, ако не беше нито Мексико, нито Германия щяхме да бием, ама сега го псуват а? Ами ако Наско не беше вкарал оня гол в последната секунда с Аржентина, вместо с Мексико щяхме да играем с Италия на 1/8 финал!

Помня и когато размяташе ленти, когато се сби с фенове на Левски и го хвана шубето да влезе в игра при 4-0 за Левски, големата звезда? Помня и когато каза, че България нищо не му била дала, помня и когато се разкарваше с буркан из София и не си плащаше данъците!!! А всички знаем от кой етнос не си плащат тока и данъците! :lol: :lol: :lol:

Излиза, че българите уважават Стоичков, а зомбираните левскари не
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 05 окт 2012 19:53

ros написа:
lisynger написа:
Avanti_Ragazzi написа:

Излиза, че българите уважават Стоичков, а зомбираните левскари не

Те не са българи.Те са "отбора на народа" ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Oскверниха пред света футболната икона Христо Стоичков

Мнениеот ehh » 05 окт 2012 20:02

Аз го уважавам. Много ме кефи, какво перде е и как не цепи басма на никой.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 05 окт 2012 22:04

Само може да го похвалим, че излезе така атакуващо на Герена срещу Левски.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 06 окт 2012 12:14

Дано тази "икона" не си свали гащите и играе така срещу ЦСКА, както игра срещу Левски.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 06 окт 2012 12:40

ehh написа:Дано тази "икона" не си свали гащите и играе така срещу ЦСКА, както игра срещу Левски.

само да ти припомня, че Литекс вече игра с ЦСКА и победи с гол в 92рата минута ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Литекс”