Литекс - Славия - 5:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Литекс - Славия - 5:0 FT

Мнениеот BadBoy » 30 сеп 2012 01:11

От друг форум
Гошо Миланов утре да ходи на църква и да пали свещи защото как се отърва със здрави крака и глава не зная :emote_wacko:
Съдийската бригада са просто престъпници, Славия трябваше да завършат мача с двама човека по-малко.
Физиономията на ПЕТков и как се държеше за главата беше епично :D
Тотално ги смачкахме, а Венци Стефанов след 3:0 мазно и по терлици се изнесе от стадиона :bye:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 30 сеп 2012 01:24

Хайде честита ни убедителна победа :)

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 30 сеп 2012 08:22

Честито! На белите това им беше втория мач, който не могат да уредят и резултата е плачевен.

+1

Между другото отбора на Литекс в момента е поредното доказателство, че в България има доста добри млади играчи просто много рядко им се дава шанс за изява. И вместо тях играят някакви анонимни чужденци от Папуа и Нова Гвинея.
Само можем да се надяваме повече отбори да последват скоро примера на Литекс и да престанат да пълнят гушите на разни менинджърски агенции и посредствени футбулисчета от други държави

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 сеп 2012 14:42

Браво за изразителната победа и мощен чеп за съдийската бригада.
На Славия изобщо не им беше чест с тези груби влизания тип счупи крак и откъсни глава.
Изражението на Петков след петият гол беше Petkov facepalm.
Изображение

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Re: Литекс - Славия - 29.09 | 19:00 часа

Мнениеот venci_1913 » 30 сеп 2012 14:59

PFC Litex написа:Slavia sa ubiici, a sadiite sa prestapnici

sorry za latinicata no pisha ot telefona ot stadiona

Като нямаш български на телефона няма да пишеш ?Аз също бях на стадиона и мога да пиша на български ? Искам да попитам "ултрасите" на Литекс дузпа имаше ли ? Съдията ви подпираше леко (все пак срещу доктора ги е страх да свирят ,а трябва да ги подкрепят) Сега ще почнете да ми твърдите ,че изразителната победа с 5:0 ви прави голям отбор ? Не знам откога дават фал , когато човек се спъне сам :lol: .
Доктора реве постоянно за съдии и сега като му сложиха негов човек може да се радва ? Защо докторът не беше изгонен като подскачаше по линията ? Да 5 гола вкараха ,защото след ЧИСТАТА ДУЗПА момчетата паднаха психически .Аз след такова рамо бих извадил отбора .
Славия София

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 сеп 2012 16:18

venci_1913, след като си толкова обективен, какъв картон трябваше да получи Златков?
Първото полувреме направи опит да откъсне главата на Миланов, второто полувреме отново съдията го пожали, защото имаше вече жълт картон?
Когато защитник е последен в защитата и направи нарушение какъв картон се дава?
Като съдията изгони Петко Петков защото реагира остро на поредното малоумно отсъждане на страничният съдия да виждаш някой от нас да оправдава деянията на Петков, докато гледам здраво се пенявите за отстраняването на Кушев който дори влезе в игралното поле.
Нарушението за дузпата ще чакам да се появи запис, защото бях извън трибуната когато е станало същото и нямам коментар.

Съдийската тройка бяха престъпници, но явно у нас е модерно когато загубиш първо да се оправдаеш с тях, но ето ние победихме и аз отново съм озлобен срещу тях и действията им.

Първото полувреме страничният идиот от към сектор "В" отмени чист гол на Иса, а засада нямаше, но да виждаш да коментираме ситуацията?
Изображение

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 30 сеп 2012 16:22

Златков заслужаваше червен картон ,ама съдията искаше да изглежда ,че не ви е помогнал толкова ? Какво лошо има да си признаеш и да кажеш ,че дузпа НЯМАШЕ ? Ако не беше дадена дузпата нямаше да се стигне и до отигрването на Дани.
Дано играете пак в Европа ,че искам да гледам смях. След такава дузпа аз бих извадил отбора и нямаше да се стигне до удара на Дани.

: ПП Първото полувреме си видял някакво нарушение на Дани ,а дузпата си изпуснал да я гледаш :mrgreen:
Славия София

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 30 сеп 2012 16:28

venci_1913 написа:Златков заслужаваше червен картон
Какво лошо има да си признаеш и да кажеш ,че дузпа НЯМАШЕ ?

Дано играете пак в Европа ,че искам да гледам смях. След такава дузпа аз бих извадил отбора и нямаше да се стигне до удара на Дани.

: ПП Първото полувреме си видял някакво нарушение на Дани ,а дузпата си изпуснал да я гледаш :mrgreen:

След като Златков заслужава червен картон защо не го получава?
На какъв език да ти отговоря, че бях още извън трибуната когато става нарушението за дузпа?
Относно Европа смехът си е за нас, това какво общо има със Славия?
Изображение

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 30 сеп 2012 17:14

Че съм българин и такива отбори не трябва да играят в Европа! Най-малко заради публиката .
Славия София

haha

Мнениеот haha » 30 сеп 2012 18:55

venci_1913

Защо най-старият столичен клуб от години е известен като най-продажният отбор в България?Не те ли е срам от това?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Литекс”