KellyB написа:Съдиите ще ви добутат до победата само заради рекорда. Дребосъка винаги иска да е НАЙ!!!!
Колко победи имат ЦСКА и Левски в Ловеч, за 14 години?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
KellyB написа:Съдиите ще ви добутат до победата само заради рекорда. Дребосъка винаги иска да е НАЙ!!!!
Jorkorazporko написа:Отиваме 5 000 армейци в Ловеч и мачкаме! Литекс са най - добре комплектования отбор, но ние сме най силния! Единствено съдията може да ни спре! Иначе успех на Литекс в ШЛ и честита титла, в общи линии си я заслужиха!
KellyB написа: Рекорда на Левски е за най-малко загубени точки в поредица мачове - 1 точка за 16 мача. Мисля, че още не е подобрен.
vaskonti написа:KellyB написа: Рекорда на Левски е за най-малко загубени точки в поредица мачове - 1 точка за 16 мача. Мисля, че още не е подобрен.
Няма и да бъде подобpен никога пpосто защото сега пpи pавен мач се губят 2 точки, а по онова вpеме е била 1.
Parmalat написа:Jorkorazporko написа:Отиваме 5 000 армейци в Ловеч и мачкаме! Литекс са най - добре комплектования отбор, но ние сме най силния! Единствено съдията може да ни спре! Иначе успех на Литекс в ШЛ и честита титла, в общи линии си я заслужиха!
5000 армейци няма да се съберете в сектора за гости,който е за около 2000 ...
KellyB написа:Относно победите на Левски: През есента на сезон 1973/74 година Левски има 12 поредни победи. В 13 кръг направиха 1:1 със Спартак Пл и тези 12 поредни победи бяха рекорд дълго време, докато ЦСКА го подобри. До 16 кръг Левски продължи само с победи и едва в 17-я загуби с 3:2 от Ботев Пд (тогава Тракия). Заради световното първенство през 1974 в Германия, където националният ни отбор беше финалист, се играха първите 2 пролетни кръга през есента на '73. Рекорда на Левски е за най-малко загубени точки в поредица мачове - 1 точка за 16 мача. Мисля, че още не е подобрен.
KellyB написа:vaskonti написа:KellyB написа: Рекорда на Левски е за най-малко загубени точки в поредица мачове - 1 точка за 16 мача. Мисля, че още не е подобрен.
Няма и да бъде подобpен никога пpосто защото сега пpи pавен мач се губят 2 точки, а по онова вpеме е била 1.
Говоря за поредица от мачове, а не за конкретния брой точки. Наистина тогава за победа се даваха 2 точки - мой пропуск да го спомена.
Jorkorazporko написа:Отиваме 5 000 армейци в Ловеч и мачкаме! Литекс са най - добре комплектования отбор, но ние сме най силния! Единствено съдията може да ни спре! Иначе успех на Литекс в ШЛ и честита титла, в общи линии си я заслужиха!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта