Литекс на една победа да запише уникален рекорд в А група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Литекс на една победа да запише уникален рекорд в А група

Мнениеот Кашчей » 02 апр 2011 20:51

KellyB написа:Съдиите ще ви добутат до победата само заради рекорда. Дребосъка винаги иска да е НАЙ!!!!

Колко победи имат ЦСКА и Левски в Ловеч, за 14 години?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 апр 2011 20:55

Jorkorazporko написа:Отиваме 5 000 армейци в Ловеч и мачкаме! Литекс са най - добре комплектования отбор, но ние сме най силния! Единствено съдията може да ни спре! Иначе успех на Литекс в ШЛ и честита титла, в общи линии си я заслужиха!

5000 армейци няма да се съберете в сектора за гости,който е за около 2000 ... ;)
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

KellyB

Мнениеот KellyB » 02 апр 2011 21:05

Относно победите на Левски: През есента на сезон 1973/74 година Левски има 12 поредни победи. В 13 кръг направиха 1:1 със Спартак Пл и тези 12 поредни победи бяха рекорд дълго време, докато ЦСКА го подобри. До 16 кръг Левски продължи само с победи и едва в 17-я загуби с 3:2 от Ботев Пд (тогава Тракия). Заради световното първенство през 1974 в Германия, където националният ни отбор беше финалист, се играха първите 2 пролетни кръга през есента на '73. Рекорда на Левски е за най-малко загубени точки в поредица мачове - 1 точка за 16 мача. Мисля, че още не е подобрен.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 апр 2011 21:09

KellyB написа: Рекорда на Левски е за най-малко загубени точки в поредица мачове - 1 точка за 16 мача. Мисля, че още не е подобрен.

Няма и да бъде подобpен никога пpосто защото сега пpи pавен мач се губят 2 точки, а по онова вpеме беше 1.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

KellyB

Мнениеот KellyB » 02 апр 2011 21:11

vaskonti написа:
KellyB написа: Рекорда на Левски е за най-малко загубени точки в поредица мачове - 1 точка за 16 мача. Мисля, че още не е подобрен.

Няма и да бъде подобpен никога пpосто защото сега пpи pавен мач се губят 2 точки, а по онова вpеме е била 1.

Говоря за поредица от мачове, а не за конкретния брой точки. Наистина тогава за победа се даваха 2 точки - мой пропуск да го спомена.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 02 апр 2011 21:12

Parmalat написа:
Jorkorazporko написа:Отиваме 5 000 армейци в Ловеч и мачкаме! Литекс са най - добре комплектования отбор, но ние сме най силния! Единствено съдията може да ни спре! Иначе успех на Литекс в ШЛ и честита титла, в общи линии си я заслужиха!

5000 армейци няма да се съберете в сектора за гости,който е за около 2000 ... ;)

ще го слушаме по дарик пред стадиона :lol: ... обичам да ходя на гостувания в Ловеч, а и когато съм бил нямаме загуба!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 апр 2011 21:15

KellyB написа:Относно победите на Левски: През есента на сезон 1973/74 година Левски има 12 поредни победи. В 13 кръг направиха 1:1 със Спартак Пл и тези 12 поредни победи бяха рекорд дълго време, докато ЦСКА го подобри. До 16 кръг Левски продължи само с победи и едва в 17-я загуби с 3:2 от Ботев Пд (тогава Тракия). Заради световното първенство през 1974 в Германия, където националният ни отбор беше финалист, се играха първите 2 пролетни кръга през есента на '73. Рекорда на Левски е за най-малко загубени точки в поредица мачове - 1 точка за 16 мача. Мисля, че още не е подобрен.

Прав си, грешката е моя, като бях останал с впечатлението, че загубиха първа точка в 16-и кръг.Всъщност, тази поредица през есента им изигра лоша шега и можеха и да не станат шампиони с оглед последвалите през пролетта мачове.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 02 апр 2011 21:16

KellyB написа:
vaskonti написа:

Няма и да бъде подобpен никога пpосто защото сега пpи pавен мач се губят 2 точки, а по онова вpеме е била 1.

Говоря за поредица от мачове, а не за конкретния брой точки. Наистина тогава за победа се даваха 2 точки - мой пропуск да го спомена.

Знам, че говориш за поредицата от победни мачове. Уточнението ми се отнася за твоето допълнение, което се отнася не за поредни мачове с победа, а за най-много поредни мачове с най-малко загубени точки.
Както и да е, уточнихме се.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 03 апр 2011 00:24

Колко хиляди? :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 03 апр 2011 05:04

8-)

Няма да запишете рекорд, защото няма да биете ЦСКА ! :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"