мрънкащия ангел червенков
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- blue magic
- Контакти:
Re: мрънкащия ангел червенков
Напоследък Геле е доста изнервен. Първо ругае Мишо Мадански, сега без изобщо да е предизвикан плюе ЛЕВСКИ. Ще е интересно да видим дали Джуджето му е дало ултиматум за този мач. До вчера олицетворение на европейско поведение, а от една седмица се държи като каруцар - друго обяснение нямам.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
ТОЗИ ЧЕРВЕНКОВ Е ПЪЛЕН ВЪЗДУХАР ...... ПОГЛЕДНЕТЕ ИЗКАЗВАНЕТО ОТ ПРЕДИ СЕДМИЦА ЗА ТРЕНЬОРА НА МЛАДЕЖИТЕ НИ. ОБИДИ ГО, ЧЕ БИЛ АНОНИМНИК И НИЩО НЕ РАЗБИРАЛ ОТ ФУТБОЛ..... КАКВО СТАНА, ОБАЧЕ ???? ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИЯТ ДЕН ОРЛЕТАТА ГО НАПРАВИХА СМЕШЕН И ЖАЛЪК ...... ДНЕС ОБИДИ ЛЕВСКИ ..... СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ В НЕДЕЛЯ ВЕЧЕР ЩЕ СТАНЕ БЕЗРАБОТЕН ТРЕНЕР
И ДО КРАЯ НА СЕЗОНА ЩЕ ТРЕНИРА ОТБОРА НА БЕЗРАБОТНИТЕ ..... А ПОМНИТЕ ЛИ КАК БЕШЕ ОСВОБОДЕН ОТ ХАРТС ....РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ЗА ДЪЛГА ПОРЕДИЦА ОТ СЛАБИ ИГРИ НА ОТБОРА .... И ТОЯ МИ КРИТИКУВА ДРУГИТЕ - СМЯХ СМЯХ СМЯХ .... СЛЕД ОЩЕ ГОДИНА НИКОЙ НЯМА ДА СИ СПОМНЯ ЗА НЕГО ....

Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Лично аз не съм изненадан от това изказване, защото тоя Червен/ков/ идва от чорбата, а там трудно може нещо умно да се чуе. Освен това как да помни човека какво се е случило есента, когато той е забравил оня ден с Пирин какво му се е случило.
Червенков е подлец и не е добър треньор.Ако още не сте го разбрали,ще го разберете.Вили вуцов е по-добръ треньор от него,нищо че подкача като луд,но той поне разбира от футбол и когато плюе по някого го прави директно и като мъж,а не като някоя оражева лисичка,скрита край Осъм.

-
Ха ха ,подуянската бригада взе да си пуска темички в форума на Литекс , и да си пише по тях.
Хората не са забравили правилният футбол на меганекадърника Мъри , и къде беше Литекс при него.
Червенков ги изправи на крака . Ама били паднали от Пирин , като играеш честно се случва и да падаш.
По добре 10 загуби като тази от Пирин , отколкото 1 "победа" , като тази с Миньор.
Юнайтед като отнесе 3-ка от Фулъм , да не би да обесиха Съра.
Хората не са забравили правилният футбол на меганекадърника Мъри , и къде беше Литекс при него.
Червенков ги изправи на крака . Ама били паднали от Пирин , като играеш честно се случва и да падаш.
По добре 10 загуби като тази от Пирин , отколкото 1 "победа" , като тази с Миньор.
Юнайтед като отнесе 3-ка от Фулъм , да не би да обесиха Съра.

Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...
Кашчей написа:levski55 написа:този червенков ли е зеленков ли е не го знам и не съм го чувал,но като се прави на голям разбирач защо не погледне в собсвеният си двор и да види бай Ганьо-гриша ганчев колко мача до сега е уредил и колко пари е хвърлил за подкупи и далавери
Ти присъства ли, когато Ганчев даваше подкупите?
За клевета се носи наказателна отговорност, ако не знаеш случайно.
Може и да не е бил, ама хората още помнят думите на вратаря на Металург Перник на почивката на мача им с Ловеч и в крайна сметка при доказана корупция ДЪРЖАВАТА НИЩО НЕ НАПРАВИ

BE STRONG
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
ЛЕВСКИ - САМИ СРЕЩУ КОМПЛЕКСАРИТЕ!
Kobe Bryant: "If you see me in a fight with a bear, pray for the bear."
Значи, грешката в заглавието, която може би всички забелязаха и показва езиковите познания на драскача-автор на темата.Когато думата замества местоимението ''той'' се пише пълен член празноглавецо.Ако смятате, че Тинката е трябвало да бъде изгонен първия мач, какво да кажем за бaрдон, който трябваше до 10тата минута да го няма..Съгласен съм с Червенков-забележете как реагират смешните левскарчета на всички отсъждания на реферите, като оронват авторитета им и ги засягат на професионална основа.
Моуриньо:„Аз не съм Ибрахмович. Твърде съм влюбен в Интер, за да мога да бъда наставник на Милан”,
Кой, кого ще се види в неделя, а след мача ще имате много матр'ял.
У нас всеки разбира от футбол, а относно Мадански, кога стана калайджия, кога му почерня задника.
У нас всеки разбира от футбол, а относно Мадански, кога стана калайджия, кога му почерня задника.

- Blue Monster
- Контакти:
Поведението на Червенков е типично за човек, притиснат в ъгъла и на когото нищо друго не му остава освен да си покаже зъбите и да оплюе този и онзи. Ниска реакция от "малък" човек.
Този ,,титан" на мисълта, да не се прекръсти след мача на Синков