Мой човек защо им е почивка, нали Мъориньо е дал такава за тренировки на националите достатъчно е да си починат всички, а за резултата може и повече за да не се дразнят чорбарите че са втори, да са и по голова разлика не само по наредбаsamolitex написа:В този мач Червенков може да даде почивка на част от титулярите.От отдавна не съм виждал в игра ДиегоПрогноза 3:0
Литекс - Локо (Пд) [21.11.2009 г. 19:00ч.]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс - Локо (Пд) [21.11.2009 г. 19:00ч.]
Dundy написа:Мой човек защо им е почивка, нали Мъориньо е дал такава за тренировки на националите достатъчно е да си починат всички, а за резултата може и повече за да не се дразнят чорбарите че са втори, да са и по голова разлика не само по наредбаsamolitex написа:В този мач Червенков може да даде почивка на част от титулярите.От отдавна не съм виждал в игра ДиегоПрогноза 3:0
Все пак играхме с Черно Море , Миньор , Славия , Локо Сф , Цска , Черноморец нека да си починят малко те да не са машини

Няма какво да си почиват ако мислите да им давате почивка 3 кръга преди зимната пауза просто правите голяма грешка.Достатъчно е че има две седмици до мача и могат да си починат много добре все пак са професионалисти, а не аматьори и трябва да свикват на такова темпо още повече ако имате мераци за нещо повече този сезон, а имате голям шанс за титлата до този момент.
Така че време за почивки няма на този етап и ще имат много време за такава, защото на пролет ви чакат тежки мачове.Ако вземете да сменята в момента печелившият състав ще направите голяма грешка, защото сега не трябва да поценявате нито еидн отбор, а именно това май правите с Локо Пд и може да ви поднесат нещо, което разбира се е много добре за нас
Казвам само какво мисля от чисто футболно естество, но за мен е по хубаво да губите точки.
Така че време за почивки няма на този етап и ще имат много време за такава, защото на пролет ви чакат тежки мачове.Ако вземете да сменята в момента печелившият състав ще направите голяма грешка, защото сега не трябва да поценявате нито еидн отбор, а именно това май правите с Локо Пд и може да ви поднесат нещо, което разбира се е много добре за нас
Казвам само какво мисля от чисто футболно естество, но за мен е по хубаво да губите точки.
Последна промяна от JimBeam на 09 ное 2009 13:30, променено общо 1 път.
Добре де обърках се , забравих че имат 2 седмици почивка.. но все пак 1-2 може да смени Червенков 

Той че ще пусне ще пусне, но ще го направи когато водите в резултата поне с 2:0.
Едвали ще иска да изпусне питомното, за да гони после дивото както вие обичате да правите през годините
Пуска си сегашният състав правите два гола и след почивката може да пусне я Муши, я някой друг не ви знам там съства.
Голяма грешка правите като не давате на наш Муши да се разиграва повечко, а той може да бележи, но трябва да му се дава шанс.Като чета негови интервюта той е доволен че е при вас и това го мотивира да се докаже, защото имало голяма конкуренция за титулярният състав.Харесвало му при Червенков и му бил давал шанс да се докаже, но си мисля че като изкара една подготовка с вас на пролет ще играе доста добре и ще му се има повече доверие.Все пак той дойде на пожар при вас малко или много изпъден от ЦСКА.
Едвали ще иска да изпусне питомното, за да гони после дивото както вие обичате да правите през годините
Пуска си сегашният състав правите два гола и след почивката може да пусне я Муши, я някой друг не ви знам там съства.
Голяма грешка правите като не давате на наш Муши да се разиграва повечко, а той може да бележи, но трябва да му се дава шанс.Като чета негови интервюта той е доволен че е при вас и това го мотивира да се докаже, защото имало голяма конкуренция за титулярният състав.Харесвало му при Червенков и му бил давал шанс да се докаже, но си мисля че като изкара една подготовка с вас на пролет ще играе доста добре и ще му се има повече доверие.Все пак той дойде на пожар при вас малко или много изпъден от ЦСКА.
много си прав ето и фактите:JimBeam написа:Пуска си сегашният състав правите два гола и след почивката може да пусне я Муши, я някой друг не ви знам там съства.
Дубльорите на Черноморец копираха негативния резултат на първия отбор срещу Литекс и отстъпиха с 1:2 при гостуването си в Ловеч
Черноморци поведоха в резултата в 46-ата минута чрез юношата Крум Стоянов, но допуснаха „Литекс” да направи пълен обрат с два гола на Дормушали Саидходжа /56 и 72 мин/.
- емо73канар
- Контакти:
Джим Бим:"Голяма грешка правите ,че недавате шанс на НАШ Муши".Прятел голям виц каза, ха ха ха .Муши ще бъде ваш когато платите цялата сума по трансвера му на БПФК1912.

Никой няма да почива. Всички сериозно в битката.
Очакват се да се завърнат Иво Попов и Иво Петков с което Литекс трябва да стане още по-силен и агресивен.
Очакват се да се завърнат Иво Попов и Иво Петков с което Литекс трябва да стане още по-силен и агресивен.

Много високо литнахте след тия победи, но има прекалено много мачове още до края на сезона, а вие вече почнахте "шампионско празнуване" едва ли не. Хубаво бихте Цска, Черноморец и там други, но това не значи, че ще продължавате така. Моята прогноза е 0 : 1.