Балъков продължава да съсипва Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Балъков продължава да съсипва Литекс

Мнениеот drvasko98 » 13 авг 2014 16:54

Прочетох всичко и като смисъл и като начин на изразяване на феновете на Литекс Ловеч. Само ще напиша, че човекът Балъков е получил повече уважение през живота си от всички играчи, президенти и привърженици на Кърпачев/Осъм/Лекс/Литекс/Ловеч взети заедно.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 13 авг 2014 19:58

ronnie написа:
angelco77 написа:
ivooou написа:
angelco77 написа:Феновете на Черноморец ни предупреждаваха за Балъка,излязоха прави.За съжаление ние,феновете на Литекс,нищо не можем да направим.

Чорбарите да не ехидничат много,че нали си знаят-с код 8:0 избират Ловеч. :lol: Какви комплекси имат от Литекс тез ''червени момчета''не е истина просто. :mrgreen:

Автора на темата си е прав-Балъков съсипва Литекс.Остава надеждата да не е за дълго.

Абе селяко!!!Ако от вас имахме комплекси щях да се гръмна.Помисли преди да пишеш простотии.Дори и във ваше село сме повече от вас.Ти някога присъствал ли си на мач с над 50 000 зрители селяко???Аз съм бил на няколко!!!И всичките са на ЦСКА!!!Да не говоря в Истанбул срещу Галатасарай,че имаше над 70 000 от които над 5000 АРМЕЙЦИ!!!Кога дойдохте в "А" група с ДЖУДЖЕТО НАРКОМАН,кога станахте и отбор с традиции???Нямате публика,нямате история,нямате харизма!!!Просто поредния селски отбор с пари!!!

Ще си останете със спомените,историята и хъризмътъ. :mrgreen: Свиквайте. :lol:

Жалко, вие и толкова нямате :mrgreen:

Ааа,8:0 си го имаме . :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 13 авг 2014 20:09

drvasko98 написа:Прочетох всичко и като смисъл и като начин на изразяване на феновете на Литекс Ловеч. Само ще напиша, че човекът Балъков е получил повече уважение през живота си от всички играчи, президенти и привърженици на Кърпачев/Осъм/Лекс/Литекс/Ловеч взети заедно.

Айде сега това го напиши в уеб-страниците на отборите,на които е бил треньор.Да не ги изброявам,много добре ги знаеш. :lol:
Като футболист Красимир Балъков е толкова уважаван и ценен,колкото оплюван като треньор.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Reckless

Мнениеот Reckless » 15 авг 2014 00:10

ronnie написа:
angelco77 написа:
ivooou написа:
angelco77 написа:Феновете на Черноморец ни предупреждаваха за Балъка,излязоха прави.За съжаление ние,феновете на Литекс,нищо не можем да направим.

Чорбарите да не ехидничат много,че нали си знаят-с код 8:0 избират Ловеч. :lol: Какви комплекси имат от Литекс тез ''червени момчета''не е истина просто. :mrgreen:

Автора на темата си е прав-Балъков съсипва Литекс.Остава надеждата да не е за дълго.

Абе селяко!!!Ако от вас имахме комплекси щях да се гръмна.Помисли преди да пишеш простотии.Дори и във ваше село сме повече от вас.Ти някога присъствал ли си на мач с над 50 000 зрители селяко???Аз съм бил на няколко!!!И всичките са на ЦСКА!!!Да не говоря в Истанбул срещу Галатасарай,че имаше над 70 000 от които над 5000 АРМЕЙЦИ!!!Кога дойдохте в "А" група с ДЖУДЖЕТО НАРКОМАН,кога станахте и отбор с традиции???Нямате публика,нямате история,нямате харизма!!!Просто поредния селски отбор с пари!!!

Ще си останете със спомените,историята и хъризмътъ. :mrgreen: Свиквайте. :lol:

Жалко, вие и толкова нямате :mrgreen:

Ама имаме Менди, нали :)

Reckless

Мнениеот Reckless » 15 авг 2014 00:12

drvasko98 написа:Прочетох всичко и като смисъл и като начин на изразяване на феновете на Литекс Ловеч. Само ще напиша, че човекът Балъков е получил повече уважение през живота си от всички играчи, президенти и привърженици на Кърпачев/Осъм/Лекс/Литекс/Ловеч взети заедно.

Не говорим тук за човека, или футболиста Балъков, говорим за треньора Балъков, ако не си загрял още, господин Незагрял Уважачев !

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 авг 2014 17:12

А вие някога да сте имали случайно добър треньор? Освен Люпко Петрович. Не случайно вече за 16 години игра в ЕКТ най-великата ви победа е над Генк. И мен не ме интересува какво мислят феновете. Има такива, за които Гонзо или Ферарио Спасов са много добри треньори. Помислете си вашето ниво (на клуба ви) какво е и тогава имайте претенции

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 16 авг 2014 01:37

Значи трябва да вземем Ван Гаал или Моуриньо. :?
При нас са били най-добрите треньори явно толкова са може ли. Което ще рече че трябва да се залага на опитен чужденец от калибара на Петрович.

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 16 авг 2014 15:42

drvasko98 написа:А вие някога да сте имали случайно добър треньор? Освен Люпко Петрович. Не случайно вече за 16 години игра в ЕКТ най-великата ви победа е над Генк. И мен не ме интересува какво мислят феновете. Има такива, за които Гонзо или Ферарио Спасов са много добри треньори. Помислете си вашето ниво (на клуба ви) какво е и тогава имайте претенции

А какво е нивото на Литекс,поне досега.Освен че разтърси А група из основи.И хегемонията Левски и ЦСКА приключи. :mrgreen:
Това кажи-речи вече 20 години,отскоро се намеси и Лудогорец. :lol:
Ф.Спасов е много добър треньор,той би чорбата с 8:0.
И разбира се,че сме имали добри треньори.

Върни се в “Литекс”