37 кръг: ЦСКА - Литекс - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- barsa79
- Контакти:
Re: 37 кръг: ЦСКА - Литекс - 4.05 | 19:30
2-2 и дано да стане истинско дерби без да се коментират съдии и други ''фактори'' .......
Този мач го нам, как ще се развива. Литекс ще прави атаки и ще търси гола, почти изцяло ще се играе в половината на червените, които ще се бетонират сериозно и ще чакат на някоя контра. Тази тактика не ми се нрави и дано да не съм прав. Ако Литекс играят грамотно, без да се хвърлят на всяка цена в атака, срещу цял отбор в защита, ще бием. Мое мнение !
Reckless написа:Този мач го нам, как ще се развива. Литекс ще прави атаки и ще търси гола, почти изцяло ще се играе в половината на червените, които ще се бетонират сериозно и ще чакат на някоя контра. Тази тактика не ми се нрави и дано да не съм прав. Ако Литекс играят грамотно, без да се хвърлят на всяка цена в атака, срещу цял отбор в защита, ще бием. Мое мнение !
Ти и за мача в Ловеч така си си мислел, философче...

Литекс само като помиришат въздуха на Армията и пълнят оранжевите шорти. Посредствен отбор с още по-слаб треньор от предишния, който ще си тръгне с 0-ла точки от София.
За да не излезе, че просто си упражнявам граматиката ще ти предложа да разгледаш тази моя тема и статистиката на Литекс у дома и като гост срещу отборите от топ 7.
viewtopic.php?f=34&t=176659
У дома имате точно 3 победи - 2 срещу Локо + 1 срещу Морето - 6 равни + 1 загуба от ЦСКА
Като гости имате точно 4 победи - Левски, Лудогорец, Локо Пд, Морето - 1 равен + 5 загуби (една, от които пак от ЦСКА)
eelche написа:Няма ги вече ТИТАН-ите и бат Ицо,ех тоя мач има предпоставки да се играе...![]()
Тъпото е,че сте си в приятелски отношения обединени от омразата ви към Левски,треньор на гостите е червената легенда Йешич,абе като цяло очаквам приятелско реми.
Прогноза:1-1
Тъпото е че неадекватното състояние на любимия ти отбор доведе до това и ти цяла година да пишеш все по - неадекватни коментари ей това е тъпото

На армията няма празна седалка 

Абе какво става с Антон Недялков?
- paceto
- Контакти:
Още е контузен, макар че май е започнал вече да тренира лек по лек.
paceto написа:Още е контузен, макар че май е започнал вече да тренира лек по лек.
Мерси. Много кефи това момче, викам да не са го забили резерва за сметка на "по-опитните"...
Кировец написа:Reckless написа:Този мач го нам, как ще се развива. Литекс ще прави атаки и ще търси гола, почти изцяло ще се играе в половината на червените, които ще се бетонират сериозно и ще чакат на някоя контра. Тази тактика не ми се нрави и дано да не съм прав. Ако Литекс играят грамотно, без да се хвърлят на всяка цена в атака, срещу цял отбор в защита, ще бием. Мое мнение !
Ти и за мача в Ловеч така си си мислел, философче...![]()
Литекс само като помиришат въздуха на Армията и пълнят оранжевите шорти. Посредствен отбор с още по-слаб треньор от предишния, който ще си тръгне с 0-ла точки от София.
За да не излезе, че просто си упражнявам граматиката ще ти предложа да разгледаш тази моя тема и статистиката на Литекс у дома и като гост срещу отборите от топ 7.
viewtopic.php?f=34&t=176659
У дома имате точно 3 победи - 2 срещу Локо + 1 срещу Морето - 6 равни + 1 загуба от ЦСКА
Като гости имате точно 4 победи - Левски, Лудогорец, Локо Пд, Морето - 1 равен + 5 загуби (една, от които пак от ЦСКА)
Ами по принцип, да ! Нас много ни е страх от червените, защото сте извънземно добри. Дори, когато ви бием на ваш терен, пак много ни е било страх от вас, защото сте невероятно добри. Даже и когато с 8:0 ви бихме, пак от много страх го направихме, защото сте направо невероятно добрия отбор, който никой не може да победи. Е, почти никой де, защото Лудогорец ви мандахерцат, където и както си поискат, добре че са те, та да вземем и ние някоя точка, било на техен, било на наш терен... И днешният мач, пак от страх играхме цял мач във вашата половина. То как да не ни е страх от вас, като сте на нивото на Барса най-малко ! То си е за страх !
Re: 37 кръг: ЦСКА - Литекс - 2:0 FT
Лудогорец нас, ние всички останали и така. Полека да не си прехапеш езика от яд.