Хах... интересна годишнина
Първо - честито на всички фенове на Литекс, за които този мач е един от най-паметните им победни двубои. Пожелавам им да имат възможността да се похвалят с нещо подобно и срещу другия софийски отбор.
Второ - върнах се към съставите и какво установих - в този двубой са играли трима национали на Литекс, оставили следа в българския футбол - Кишишев, Загорчич и Росен Кирилов. Тези момчета бяха част от последния ни стойностен национален тим, играл на Европейското в Португалия. От страна на ЦСКА в срещата са взели участие Емо Кременлиев - един от героите от САЩ 94, Милен Петков, Марто Петров и Стилиян Петров. За последните двама няма нужда да говоря.
Та за какво го споменавам - искам да ми припомните кой левскар от онова време е направил подобна кариера като национал в онзи период като тази на споменатите? Истинските армейци са си взели поука и станаха истински бойци, станаха известни в целия свят, ставаха им на крака при завършването на кариерите или ги посрещат на крака все още на всеки стадион. Тези хора придобиха характер, благодарение и на този мач!!! Затова - честито на Литекс и благодаря за това, че допринесохте тези футболисти да станат наистина големи.
А на тези, които споменават със злорадство тази дата и този резултат... нали се сещате - къде са ви героите от онова време и какво постигнаха?

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН