bilyaletdinov написа:paceto написа:Миланов не е зациклил, а просто в момента качва маса.
Отделно в момента треньора му дава дефанзивни функции които не са му присъщи и така играта му не върви за сега.
Нека мине време и ще видим как ще се доразвие там, а и ако не се лъжа сега в сряда на Миланов му беше първият мач с пълни 90 минути и то в ШЛ.
Сигурно от качването на маса не може да опъне пас на повече от метър и го е страх да играе 1 на 1? Тази маса защо трябва да я качва в Москва? В България няма ли кондиционни треньори? Или в България не му е била нужна физика? Е за т'ва става въпрос! Българските школи не произвеждат завършени играчи. Това, че някой има качества(чисто футболни) далеч не означава, че е готов за голям футбол.
Игра цял мач и срещу Зенит, ама т'ва е без значение...
Брей, ама ги разбираш нещата. Аз понеже гледах мача срещу Сити и там на два пъти Миланов имаше същите рейдове, които правеше много по-често в "А" група - мина като колчета 3-4 небесносини и подаде. Тънкия момент е, че функциите му са много, много по-дефанзивни просто защото напреде няма място за него, Хонда е циментиран и никой не може да го бутне докато не напусне. Потвърждение на думите ми за дефанзивните му функции е и факта, че при изпълнение на корнери наш Миланов стои на центъра на терена, вместо да е пред наказателното както беше когато играеше в Литекс. Иначе личното ми мнение е, че от мач на мач започва да се представя все по-добре, друг е въпроса, че на този пост просто не е същия футболист. Иначе си влиза в комбинации и си прави захожданията, друг е въпроса, че още няма синхрон и хората около него не му вярват така както тези в България, че да го търсят всеки път когато излезе на позиция/заходи.