Юношите на Литекс биха Ботев - талант заби хеттрик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Юношите на Литекс биха Ботев - талант заби хеттрик

Мнениеот bilyaletdinov » 25 окт 2013 17:42

paceto написа:Миланов не е зациклил, а просто в момента качва маса.
Отделно в момента треньора му дава дефанзивни функции които не са му присъщи и така играта му не върви за сега.

Нека мине време и ще видим как ще се доразвие там, а и ако не се лъжа сега в сряда на Миланов му беше първият мач с пълни 90 минути и то в ШЛ.

Сигурно от качването на маса не може да опъне пас на повече от метър и го е страх да играе 1 на 1? Тази маса защо трябва да я качва в Москва? В България няма ли кондиционни треньори? Или в България не му е била нужна физика? Е за т'ва става въпрос! Българските школи не произвеждат завършени играчи. Това, че някой има качества(чисто футболни) далеч не означава, че е готов за голям футбол.

Игра цял мач и срещу Зенит, ама т'ва е без значение...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 окт 2013 17:46

У нас не му е трябвала на всяка цена, защото не са такъв тип играчи и не практикуват "силов" футбол.
Руските отбори играят силов футбол и играчите им са зверове в сравнение с Миланов.

Има време да се развие момчето е младо, така че времето ще си покаже.
Не може за 200-300 часа игрово време да покажеш страхотни качества още повече в нов отбор и нова страна.

Тези, които могат да показват качества от първите си 2-3 мача струват от 10 млн. нагоре. :)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Юношите на Литекс биха Ботев - талант на оранжевите заби хет

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 окт 2013 17:54

ivan56 написа:
urkoto написа:
trimontium написа:
Captain Stottlemeyer написа:
DmG написа:
damyanov1963 написа:Мислиш ли, че България се интересува от това, че юношите ви били тези на Ботев? Намери си някой регионален на Ловеч форум и си пусни там темата!

Хората , които не са дърти наркомани със качулки СЕ ИНТЕРЕСУВАТ .
Браво на Ловеч , здраве и късмет на момчета(...) и далеч(Е) от чалгата и дрУгираните качулати .

"- Закъсало е българското образование… "- мислеше си дядо Гошо, докато триеше надписа „ХОЙ” от оградата си.
Дамянов 1963 е много прав, но ти ще го осъзнаеш (може би) след доста години, не сега...Иначе никой не ти пречи да се интересуваш от теми от рода на "Семена в браздите" (имаше едно такова ТВ предаване за българското село)... 8-)

Не така. Не с лошо. Харесва ти - четеш и коментираш, може и само да четеш/ако не си напреднал с правописа/. Ако пък темата не те интересува - добре, прескачаш я и толкоз.
Сега по темата: Браво на талантите от Ловеч. Момчетата от "Ботев" трябва да се стегнат малко....

Остави го тоя мустакатия философ, той е дълбоко комплексирана и некомпетентна душица, която Уреца мнооогоо отдавна е разкрил. И то неведнъж. Бих казал, че Уреца му е приложил серийно разкритие и от тогава не знае къде се намира завалийката 8-)

[offtopic]Какво му се връзвате на този"столичанин в повече" със самочувствие "измислен полицай"на който 90% от мненията са му обиди към
събеседника.[/offtopic]

Истината винаги боли, Ванка, дори казана от "измислен полицай" като мен. Всъщност, капитан Стотълмайер е един от моите любими филмови герои. Той е ченге до мозъка на костите си, със своите добри качества и най-вече - със своите недостатъци, заради които е безкрайно симпатичен и земен. Затова (това е една дума, дарлинг, както и оттогава) аз си го харесвам. А щом форумният идиот с никнейм (К)уреца е мерило за твоите нравствени и други стойности в този форум - просто няма какво повече да добавя...иди някъде, синко, намери си добър психиатър, лекувай се... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 окт 2013 17:57

bilyaletdinov написа:
paceto написа:Миланов не е зациклил, а просто в момента качва маса.
Отделно в момента треньора му дава дефанзивни функции които не са му присъщи и така играта му не върви за сега.

Нека мине време и ще видим как ще се доразвие там, а и ако не се лъжа сега в сряда на Миланов му беше първият мач с пълни 90 минути и то в ШЛ.

Сигурно от качването на маса не може да опъне пас на повече от метър и го е страх да играе 1 на 1? Тази маса защо трябва да я качва в Москва? В България няма ли кондиционни треньори? Или в България не му е била нужна физика? Е за т'ва става въпрос! Българските школи не произвеждат завършени играчи. Това, че някой има качества(чисто футболни) далеч не означава, че е готов за голям футбол.

Игра цял мач и срещу Зенит, ама т'ва е без значение...

Брей, ама ги разбираш нещата. Аз понеже гледах мача срещу Сити и там на два пъти Миланов имаше същите рейдове, които правеше много по-често в "А" група - мина като колчета 3-4 небесносини и подаде. Тънкия момент е, че функциите му са много, много по-дефанзивни просто защото напреде няма място за него, Хонда е циментиран и никой не може да го бутне докато не напусне. Потвърждение на думите ми за дефанзивните му функции е и факта, че при изпълнение на корнери наш Миланов стои на центъра на терена, вместо да е пред наказателното както беше когато играеше в Литекс. Иначе личното ми мнение е, че от мач на мач започва да се представя все по-добре, друг е въпроса, че на този пост просто не е същия футболист. Иначе си влиза в комбинации и си прави захожданията, друг е въпроса, че още няма синхрон и хората около него не му вярват така както тези в България, че да го търсят всеки път когато излезе на позиция/заходи.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 25 окт 2013 17:58

paceto написа:У нас не му е трябвала на всяка цена, защото не са такъв тип играчи и не практикуват "силов" футбол.
Руските отбори играят силов футбол и играчите им са зверове в сравнение с Миланов.

Има време да се развие момчето е младо, така че времето ще си покаже.
Не може за 200-300 часа игрово време да покажеш страхотни качества още повече в нов отбор и нова страна.

Тези, които могат да показват качества от първите си 2-3 мача струват от 10 млн. нагоре. :)

Това за мен е погрешното в работата на нашите школи. Твърде малко внимание се обръща на физическата подготовка, а в днешния футбол тя е изключително важен компонент. А Миланов има качества да успее, въпрос на време и труд да ги разкрие.

Виж каква физика има швейцареца Цубер, който им беше другото лятно попълнение ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 окт 2013 17:58

PFC Litex написа:
Captain Stottlemeyer написа:Дамянов 1963 е много прав, но ти ще го осъзнаеш (може би) след доста години, не сега...

Именно това надменно поведение доведе отбори, като Левски и ЦСКА до това положение, в което се намират.

Каквото повикало, такова се обадило, синко... Ти си един от малкото интелигентни потребители в този форум и ще ме разбереш. А приказката за палачинката я знаеш, само че тя е валидна за отбори като "Левски" и ЦСКА - при отборите - еднодневки просто няма второ действие. Нарича се едноактна пиеса и се играе в Ловеч, Разград или някъде в друг провинциален театър ... Това е положението, Минке... :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 25 окт 2013 18:01, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 окт 2013 18:00

Captain Stottlemeyer написа:Истината винаги боли, Ванка, дори казана от "измислен полицай" като мен. Всъщност, капитан Стотълмайер е един от моите любими филмови герои. Той е ченге до мозъка на костите си, със своите добри качества и най-вече - със своите недостатъци, заради които е безкрайно симпатичен и земен. Затова (това е една дума, дарлинг, както и оттогава) аз си го харесвам. А щом форумният идиот с никнейм (К)уреца е мерило за твоите нравствени и други стойности в този форум - просто няма какво повече да добавя...иди някъде, синко, намери си добър психиатър, лекувай се... 8-)

Форумния Гуфи/Губи редник мустак пак избяга като бита кучка от същината на въпроса. А именно, че Уреца му бърка дълбоооко в дебелото черво и му гъделичка дванадесетопръстника в следствие на серийното разкритие, което същия безкомпромисно и безпардонно му приложи многократно над клетата и изстрадала душица. Сори, синко, такава е съдбата ти :|

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

urkoto

Мнениеот urkoto » 25 окт 2013 18:01

PFC Litex написа:
Captain Stottlemeyer написа:Дамянов 1963 е много прав, но ти ще го осъзнаеш (може би) след доста години, не сега...

Именно това надменно поведение доведе отбори, като Левски и ЦСКА до това положение, в което се намират.

Каквото повикало, такова се обадило, синко... Ти си един от малкото интелигентни потребители в този форум и ще ме разбереш.

Стига си се подмазвал на хората бе, редник. Не разбра ли, че никой не иска да си играе с тебе :idea:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 25 окт 2013 18:17

Captain Stottlemeyer написа:Истината винаги боли, Ванка, дори казана от "измислен полицай" като мен. Всъщност, капитан Стотълмайер е един от моите любими филмови герои. Той е ченге до мозъка на костите си, със своите добри качества и най-вече - със своите недостатъци, заради които е безкрайно симпатичен и земен. Затова (това е една дума, дарлинг, както и оттогава) аз си го харесвам. А щом форумният идиот с никнейм (К)уреца е мерило за твоите нравствени и други стойности в този форум - просто няма какво повече да добавя...иди някъде, синко, намери си добър психиатър, лекувай се... 8-)

Не знам кой трябвада се лекува,но ти определено имаш нужда от нещо силно за нервите Капитане :lol:
Обичаш да обиждаш и да се правиш на интересен. :idea:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 25 окт 2013 18:22

DmG написа:
damyanov1963 написа:Мислиш ли, че България се интересува от това, че юношите ви били тези на Ботев? Намери си някой регионален на Ловеч форум и си пусни там темата!

Хората , които не са дърти наркомани със качулки СЕ ИНТЕРЕСУВАТ .
Браво на Ловеч , здраве и късмет на момчета(...) и далеч(Е) от чалгата и дрУгираните качулати .

"- Закъсало е българското образование… "- мислеше си дядо Гошо, докато триеше надписа „ХОЙ” от оградата си.
Дамянов 1963 е много прав, но ти ще го осъзнаеш (може би) след доста години, не сега...Иначе никой не ти пречи да се интересуваш от теми от рода на "Семена в браздите" (имаше едно такова ТВ предаване за българското село)... 8-)

Според мен не е прав и Дамянов, и ти, и всички които смятат, че тук не е място за футбол! Иначе съм съгласен с теб. Никой не пречи, на хора които четат "Петна в нашето ежедневие"(имаше едни такива табла на времето), да си ги четат. Юношите на Литекс и Ботев са бъдещето на футбола в България!!! "Петната в нашето ежедневие" си ги знаем, но някои хора ще го осъзнаят(може би), след доста години, не сега...
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Върни се в “Литекс”