Литекс продаде Георги Миланов на ЦСКА (Москва)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс продаде Георги Миланов на ЦСКА (Москва)
Браво дано от тук на татък върви само нагоре
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28
- Captain Stottlemeyer
mistreated написа:За мен това са малко пари... Гошко Миланов заслужаваше по-добър трансфер, но явно никой вече не обръща внимание на А група освен руснаците и турците.
И какъв е проблемът!?...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
- mistreated
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:mistreated написа:За мен това са малко пари... Гошко Миланов заслужаваше по-добър трансфер, но явно никой вече не обръща внимание на А група освен руснаците и турците.
И какъв е проблемът!?...Руското и турското първенства са сред първите 12 по сила в Европа, а най-скъпо платеният футболист в света играе в Русия. Ако Гошко успее да си договори дори само 5 % от заплатата на Ето'о, може да си хвърля шапката.
Мисля, че трябва да правиш разлика между силните руски и турски клубове и тези на посредствено ниво. Газиантеп, Мерсин и Касъмпаша едва ли са по-силни отбори от нашите водещи тимове. Същото се отнася и за Амкар, Кубан и тем подобни.
Естествено ЦСКА Москва са водещ тим в Русия, но да видим дали ще си заслужи Гошко титулярното място. Дано!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Ivo-Chernomoretz написа:wolf написа:Ivo-Chernomoretz написа:Жалко , че такива таланти напускат България......
Е какво да правят??
Нямат голямо бъдеще , но замисли се с тази тенденция футболът ни не върви добре ...
Тенденция ?! Кога сме задържали качествените си футболисти (след 89-та) ?!
Жив и здрав да е и ДАЙ БОЖЕ да се наложи сред титулярите ! Може би най-добрия играч в А група си тръгва, но дано е за негово добро.

Нищо друго не остава, освен да пожелаем на Георги Миланов да стане първият български футболист, просперирал в Руската лига. Традицията в този смисъл засега е печална - българските футболисти ги вземат там за едни качества, в реалните мачове разчитат на други, иди, че проперирай (освен във водката). Освен това в Руската лига се играе индивидуално силен футбол, но като цяло безстилов. Ако им тръгнат контрите, могат да бият и най - силните, но иначе си остават тактическа скръб. С други думи, можем да изгубим Георги за националния отбор.
Дано да съм лош пророк! Успех на момчето!
- Искам си Акаунта
g3_ev2 написа:Нищо друго не остава, освен да пожелаем на Георги Миланов да стане първият български футболист, просперирал в Руската лига. Традицията в този смисъл засега е печална - българските футболисти ги вземат там за едни качества, в реалните мачове разчитат на други, иди, че проперирай (освен във водката). Освен това в Руската лига се играе индивидуално силен футбол, но като цяло безстилов. Ако им тръгнат контрите, могат да бият и най - силните, но иначе си остават тактическа скръб. С други думи, можем да изгубим Георги за националния отбор.
Приятелю ... от кога не си гледал руското първенство . Да кажеш за Спалети , Хидинг , Билич и Унай Емери не налагат собствен стил на отборите които водят е несериозно . Като прибавим Бердиев , Черчесов , Дан Петреску ,дори и Славолюб Мюслин ако искаш ... Дори и ЦСКА под ръководството на Слутски играе по специфичен начин . За мен руското първенство не е по-слабо от португалското например . Като изключим Порто и Бенфика , останалите португалски клубове едва ли че се класират в горната половина на таблицата в първенството на Русия .
Лошото е , че Миланов ще има убийствена конкуренция в лицето на Кейсуке Хонда , Алан Дзагоев и Зоран Тошич . Това са тримата играча които зад единствения нападател . Можем само да му пожелаем да записва редовно минути като смяна на някой от тримата ( макар и играчите на пейката да имат сериозни визитки ) . Не вярвам от ЦСКА да искат да го ползват като защитник . И да му пожелаем да завърши първенството като шампион на Русия
-
allez_les_blues
- Контакти:
колеги, извинявайте за невежеството но.....кой беше Георги Миланов? 
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
- mistreated
- Контакти:
allez_les_blues написа:колеги, извинявайте за невежеството но.....кой беше Георги Миланов?
Не си заслужава да знаеш. Нали познаваш Влади Гаджев и Прохазка, друго не ти требе на тебе.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
AnalBreaker
- Контакти:
Моето мнение е, че Миланов направи грешка с този трансфер. За мен трябваше да отиде в отбор от западна Европа - в страните Италия, Испания или Германия
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]