Литекс - Лудогорец - 0:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Re: Литекс - Лудогорец - 16.09 |20:00 часа

Мнениеот mad forest » 14 сеп 2012 21:39

snakebite написа:
Shaka написа:Труден и напрегнат мач. 1-1 или 2-1 за Литекс.

ПП. snakebite, аватарът ти някаква стара, оригинална емблема на Лудогорец ли е. Преди със жълто-синьо ли сте играли?

Да старата емблема( 80-те години), аз помня Лудогорец, много преди Домусчиев и е бил НАШАТА ЧЕСТ, както пише и в подписа ми !!
Играхме жълто -сини, жълто-зелени (най много), и бяло-зелени....

Извинявам се за офтопика, но аз никога не съм виждал емблема в синьо - жълто! Тази емблема я имам на едни флагчета от преди повече от 20 години, едни триъгълни дето си ги разменяха отборите преди мачовете и там емблемата беше същата на ДФС Лудогорец, но в жълто - зелено!

Относно мача съм оптимист, но ако загубим ли не можем да победим няма да е болка за умиране! Ще сме загубили от един от най-силните отбори в България през последните 15 години! Поздрави!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Reckless

Мнениеот Reckless » 15 сеп 2012 13:33

Разбира се, ч
е искам Литекс да победи, но мисля, че Лудогорец са по-добри в момента
и играят по-стабилно от нас. Дано да победим.

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 16 сеп 2012 11:55

Ще дават ли мача някъде на живо??? ;)

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 17 сеп 2012 09:22

pesho_1913 написа:
Djack_84 написа:Време е измислените шампиони и новоизлюпени националчета под формата на Бадемчета,Дековци и тем подобни джуджета да се спънат в Ловеч

Извинявай, ама тези "измислени шампиони" не отпаднаха от "гранд-а" Сараево, а от отбор, който в момента се намира в група, заедно с Динамо Киев, Порто и ПСЖ. Или по-просто казано - не посрамиха България.

Да ама и тези НЕизмислени шампиончета никога не са играли и с Ливърпул,Аякс,Милан,Барселона,Глазгоу,Юве,Лацио,Байерн,Вердер.Челси,Лил,Оксер,Марсилия,Удинезе,Киево и много много други. Някои и са победени от Левски и Цска! Обаче такива еднодневки ,като Домусовите купени шампиони никога няма да играят. Те дори и дълголетието на Литекс няма да имат. Така че въздържай се от хвалебствия за ДПС проекта. Смешно е!

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 17 сеп 2012 13:08

Очаквам Литекс с този отбор да завърше в средата на таблицата тази година! На г-н Стоичков си му е много добре в Литекс ! Никои за нищо няма да го вини когато играят само деца ,няма виновни ;) Жалко за Българския футбол ,но мафиотски отбори стигат до тук! Сега по пътя на Литекс вървят и Лудогорец, но след няколко години ги очаква същата съдба!!! Литекс, Локо Плд. и Лудогорец са Мафиотски отборчета ! Първите два станаха нещо неудобни вече! Пране на пари и държавата се отърва от тях! За съжеление няма да се радваме и на Националния отбор дълго време, боя се че последната победа срещу Армения ще е наистина последна за наз! Дания и Чехия ще покажат до къкво ниво ни е футбола в бг! Изиграхме един мач на върха на възможноститеси, срещу резервите на Италия и се изписа какво ли не все едно сме станали световни шампиони , типично по български :) един равен мач, срещу изморената от европеиско първенство Италия ни вдигна носовете до върха!!! Прогноза колкото и да не изкам :България - Дания 0:2 и Чехия:Билгария 3:1 Италия:България 2:0 Малта:България 0:1 Армения:България 0:0 това е реалноста за съжеление :geek:

За Италия не играха Забележете: Касано,Монтонивло,Балотели, Де- Роси (Контузия),Диаманти. Футболисти които Решаваха мачовете на Евро 2012

Потребителски аватар
bat boiko
Контакти:

Мнениеот bat boiko » 17 сеп 2012 13:44

Да бе те щото ЦСКА и Левски са собственост на божи кравички. На едните шефът им лежал в затвора за изнасилване, на другите с червен картон в цял свят, в т.ч. и от родната си. И друго няма такова понятие "резерви " на нац. отбор. Носиш ли държавния герб на гърдите си, свирят ли ти химна, участваш ли в квалификации, значи защитаваш честта на страната си. Резервите са в контролите когато се експериментира и донякъде в олимпийските отбори. И кога се измориха адзурите като европейското завърши преди има-няма 2 месеца?

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Литекс - Лудогорец - 0:2 FT

Мнениеот paceto » 17 сеп 2012 18:56

Литекс: Грешките на съдиите бяха фрапиращи

Изображение

От лагера на Литекс изразиха сериозни претенции към реферите на дербито с Лудогорец за три ключови ситуации. Пред ръководството на ловчанлии именно тези положения са оказали влияние върху крайния резултат.

Ето и позицията, поместена в официалния сайт на Литекс:

След самия мач ръководството на оранжевите не пожела да коментира представянето на арбитрите, но при многократното анализиране на видеозаписа от срещата, от Литекс сме твърдо убедени, че попадението на Емил Гъргоров, с което разградчани поведоха, е от засада.

За нас няма спор, че Гъргоров е зад линията на нашата защита в момента на паса, което не беше сигнализирано от страничния рефер Ивайло Милков от Шумен. Същия допусна още по-фрапираща грешка, отменяйки чист стопроцентов гол на нашия футболист Исмаил Иса заради засада. В тази ситуация нападателят ни е покрит от поне двама играчи на противника, заявиха от ръководството на ловчанлии.

Освен към страничния съдия, в Литекс смятат, че Стефан Спасов не е отсъдил явен фаул в началото на втората част срещу Герасим Заков, който се откъсваше на границата на пеналта сам срещу вратаря, но бе задържан и повален от Александър Барт. Фрапиращото на грешката на арбитъра е, че Барт бе последен човек в защитата.

Имаше и други многобройни грешки и обратни отсъждания върху които не искаме толкова да акцентираме, но според нас се появява тенденция именно в сблъсъците с Лудогорец.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 18 сеп 2012 12:00

Видео от мача с двата гола и добро качество:

http://ludogorets.com/news.html?news_gr ... l_news=377

За съжаление, липсва моментът с отмения гол, но пък се вижда ясно че при гола на Гъргоров засада няма. Предполагам, че са поорязали малко вашите положения, но все пак е някакво видео.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 19 сеп 2012 12:55

Клубни видеа избягвам да гледам, защото се орязват някой моменти които са в полза на отбора.
Изображение

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 сеп 2012 16:05

PFC Litex написа:Клубни видеа избягвам да гледам, защото се орязват някой моменти които са в полза на отбора.

Написал съм, че видеото най-вероято е орязано, но не съм го постнал с цел да ви убеждавам в нещо, нито да създавам някакво грешно впечатление у някой, а защото все пак е някакво видео. Могат да се видят головете и някои от ситуациите, на мен ми изглежда по-добре от нищо. На мен също ми се искаше да присъстват още ситуации, но уви. Вашото ръководство и толкова не направи.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Литекс”