Динамо Киев - Литекс - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Re: Динамо Киев - Литекс - 1:0 FT

Мнениеот iliyan79 » 26 авг 2011 14:10

GNRforever написа:
iliyan79 написа:Динамо Киев сложи край на мъките на Литекс в Евротурнирите. Така че отбора се връща отнво в България и ще си играе в силното ни Българско първенство, където не се изисква много тичане или по специални качества, за да спечелиш даден мач. Сега момчетата на Любо Пенев ще могат да си починат от така изморителните мачове в Евротурнирите. Л.Пенев да спре с това "Играхме добре, но неможахме да вкараме" защото ве4е не е интересен, а по скоро смешен. Сега искам да засегна малко и ЦСКА - отборът от който се очакваше най-много, според медиите в България. Изиграха приятелски мач срещу Стияуа и по нищо не личеше,че отборът има желание за победа. С една дума - повръща ми се вече от бългрския футбол. :x

а преди мачовете беше " Само Литекс'',"Ще мачкаме украинците","3-0 за шампиона" и така нататък,а сега свършиха мъките на Литекс в ЕВРОПА,треньора смешен,повръща ти се от български футбол :mrgreen:

Поредния заяаждач във форума, тоест най големия дразнител тук! На мене както и на много други фенове ни беше ясно какво ще стане както с Литекс така и с Цска и Левски....но сме длъжни да подкрепяме любимите си отбори и да викаме за тях ,това ни е работата като фенове за разлика на хора като тебе господинчо който са тук само да убиват време и да се подиграват на някой друг коментар!

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 26 авг 2011 15:00

не ми се подкрепят плажни футболисти като Кодо и Мирасема и най-важното хората които са ги довели тук СС ,ДИХОНА които продължават да лъжат всеки път като дават интервю,отбора щял да има качественнна селекция,амбициии и накрая 4 дивизия ,лъжат и искат ние да ги подкрепяме хахахахахахаххахахахаа а те да си правят далаверите с трансферите и да си взимат паричките ,отбора да има 8 поредни загуби в ЕВРОПА по един и същи начин (не броим МОГРЕН) те да ни лъжат постояннно ,да ми докарват КОДО и Мирасема и продават ДОКА за атака на ЕВРОПА и това втора поредна година :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: и да ги подкрепям е пак няма СОРИ :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 26 авг 2011 16:50

GNRforever написа:не ми се подкрепят плажни футболисти като Кодо и Мирасема и най-важното хората които са ги довели тук СС ,ДИХОНА които продължават да лъжат всеки път като дават интервю,отбора щял да има качественнна селекция,амбициии и накрая 4 дивизия ,лъжат и искат ние да ги подкрепяме хахахахахахаххахахахаа а те да си правят далаверите с трансферите и да си взимат паричките ,отбора да има 8 поредни загуби в ЕВРОПА по един и същи начин (не броим МОГРЕН) те да ни лъжат постояннно ,да ми докарват КОДО и Мирасема и продават ДОКА за атака на ЕВРОПА и това втора поредна година :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: и да ги подкрепям е пак няма СОРИ :mrgreen:

Не е до Кодо и Мирасема мой човек! Изобщо селекцията няма нищо общо! Ето виш и Цска нали уж национали там добра селекция Зику национал на Румъния а от един метър неможа да прати топката във вратата. Просто който и да вземат Българското първенство ще го погуби! Не се играят истински мачове,повечето отбори са непретенциозни...няма интрига, корупция ... подкупени съдйи ,слаби децки школи без качествени тренйори,бизнес с футболисти на черно...ето в румъния казаха къв е този Зику? Известен е само в Бг и така нататака абе далавери от всякъде който за простия фен не са извесни! Обаче в европа истината Лъсва с пълна сила и това е.... лиспва ни и Манталитет и дисциплина като народ, за пример е националния отбор! Всички легионери идват на почивка като имат мач с националния,играят без желание само колкто да свърши мача да се видят с роднини и газ към европа където им садират задниците от тичане и тренировки,където няма дискотеки и чалга купони а на следващия ден мач срещу Вихрен примерно където може и да си полупиян за да ги биеш ,абе нещата са много ама много прости за виждане,но такава ни е даржавата такъв ни е и народа!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 26 авг 2011 17:32

GNRforever написа:
iliyan79 написа:Динамо Киев сложи край на мъките на Литекс в Евротурнирите. Така че отбора се връща отнво в България и ще си играе в силното ни Българско първенство, където не се изисква много тичане или по специални качества, за да спечелиш даден мач. Сега момчетата на Любо Пенев ще могат да си починат от така изморителните мачове в Евротурнирите. Л.Пенев да спре с това "Играхме добре, но неможахме да вкараме" защото ве4е не е интересен, а по скоро смешен. Сега искам да засегна малко и ЦСКА - отборът от който се очакваше най-много, според медиите в България. Изиграха приятелски мач срещу Стияуа и по нищо не личеше,че отборът има желание за победа. С една дума - повръща ми се вече от бългрския футбол. :x

а преди мачовете беше " Само Литекс'',"Ще мачкаме украинците","3-0 за шампиона" и така нататък,а сега свършиха мъките на Литекс в ЕВРОПА,треньора смешен,повръща ти се от български футбол :mrgreen:

Я ми дай поне едно такова мнение в което някой е казал, че ще мачкат украинците или просто ти си пишеш колкото да не заспиш?
Ти ако си си го мислил това и ти се е въртяло в главата не означава, че другите са го казали/написали нали се сещаш?

Reckless

Мнениеот Reckless » 26 авг 2011 17:52

Въпреки всичко, Литекс ми харесват, като игра и възможности. Много малко корекции ни трябват, за да се доближим до нивото на европейските отбори.

nascko
Контакти:

Re: Динамо Киев - Литекс - 25.08 / 20:00

Мнениеот nascko » 26 авг 2011 18:22

Reckless написа:Нашите нещо не ми харесаха в този мач. В първия играха далеч по-добре.
Иначе, честито на сините привърженици ! И ние отпаднахме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ама вие поне отпаднахте от голям съперник а не от някакви си анонимници от Киев :mrgreen:

Ти наистина си за дофтор, кое верно?
"Re: Динамо Киев - Литекс - 1:0 FT
Мнениеот Reckless на 26 Авг 2011 16:52
Въпреки всичко, Литекс ми харесват, като игра и възможности. Много малко корекции ни трябват, за да се доближим до нивото на европейските отбори."

GNRforever

Мнениеот GNRforever » 26 авг 2011 19:02

ето ти един пример ,и аз говорех за iliyan 79 не за всички
незнам как да кача поста иначе затова е така
litex/posting.php?mode=quote&f=3&t=86633&p=2395715&_f_=3x&confirm_key=52DL4KSKG6
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 26 авг 2011 19:09

nascko написа:
Reckless написа:Нашите нещо не ми харесаха в този мач. В първия играха далеч по-добре.
Иначе, честито на сините привърженици ! И ние отпаднахме :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ама вие поне отпаднахте от голям съперник а не от някакви си анонимници от Киев :mrgreen:

Въпреки всичко, Литекс ми харесват, като игра и възможности. Много малко корекции ни трябват, за да се доближим до нивото на европейските отбори."

Ами има някой за доктори тук, но не съм аз ! В единия случай говоря за конкретния мач, в другия случай не съм споменал конкретен мач, следователно обобщавам играта на Литекс досега !
Не знам, как ПО-ПРОСТО да го обясня за такива, като теб.

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 26 авг 2011 19:31

Reckless написа:
nascko написа:

Ами има някой за доктори тук, но не съм аз ! В единия случай говоря за конкретния мач, в другия случай не съм споменал конкретен мач, следователно обобщавам играта на Литекс досега !

Умник си ти умник :) В една и съща тема се глобализираш в светлото бъдеще.
Относно играта на Литекс досега е: 4 загуби в 4 мача, явно с Могрен са ти харесали :)
И наистина обяснявай се "ПО-ПРОСТО" :) :) :)

Reckless

Мнениеот Reckless » 26 авг 2011 22:18

nascko написа:Ами има някой за доктори тук, но не съм аз ! В единия случай говоря за конкретния мач, в другия случай не съм споменал конкретен мач, следователно обобщавам играта на Литекс досега !
Умник си ти умник :) В една и съща тема се глобализираш в светлото бъдеще.
Относно играта на Литекс досега е: 4 загуби в 4 мача, явно с Могрен са ти харесали :)
И наистина обяснявай се "ПО-ПРОСТО" :) :) :)

Въпреки, че нямаш квалификация, за да квалифицираш, в случая си познал.
Не отварям нова тема за да изкажа мнение, колкото и странно да е за теб.
В едното си мнение съм конкретизирал, в следващото, не.
Дори да загубихме 4 мача, направихме чисти голови положения, което ме радва. Не играхме, като обречени, макар класата на този етап да ни е
далеч от тази на съперниците ни. Аз гледах мачовете.
Достатъчно ПРОСТО ли се изразих за теб !?
Какво означава да се "глобализираш в светлото бъдеще" ? Ти изобщо наясно ли си какво се опитваш да кажеш ?

Върни се в “Литекс”