Литекс - Черноморец - 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
lz1tmw
Контакти:

Re: Литекс - Черноморец 25.04

Мнениеот lz1tmw » 25 апр 2010 23:53

zieg написа:Ок, разбрах на колко си години... Добре, че поне не е от Дон Галфон...Сега сериозно: дай ми линк или от официалния ни сайт или от гонг...Не можеш...няма нужда да си направя по шаблон едно сайтче и да постна там за обединението на Левски с ЦСКА, на Локо с Ботев и на Спартак с Черно Море :mrgreen:

Разбра, че нищо не разбра. :P

zieg
Контакти:

Мнениеот zieg » 25 апр 2010 23:55

lz1tmw написа:
zieg написа:Ок, разбрах на колко си години... Добре, че поне не е от Дон Галфон...Сега сериозно: дай ми линк или от официалния ни сайт или от гонг...Не можеш...няма нужда да си направя по шаблон едно сайтче и да постна там за обединението на Левски с ЦСКА, на Локо с Ботев и на Спартак с Черно Море :mrgreen:

Разбра, че нищо не разбра. :P

... но другите и толкова не са разбрали ;)
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 апр 2010 00:21

В Черноморец се работи по немски модел, но немската дисциплина я НЯМА.
Относно втория жълт картон, бях на 30-40 метра от ситуацията. Първо нещо се сдърпаха, съдията ги раздели и предупреди, след което тръгна към центъра на стадиона, Хайри не спря да скача. Нифлор беше на 3-4 метра от него, как е успял да го наплюе не зная.

При положение, че е предупреден веднъж и не спира да скачаш, съдията какво трябва да направи, да го потупа по рамото ли?

Айде сега на ощипа ни се правят всички.
Червения картон беше в 48-та минута, искам някой да ми каже до тази минута колко голови положения имаха Черноморец и колко удара в очертанията на вратата на Литекс.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 апр 2010 00:24

lz1tmw написа::) Да идват турнирите да гледаме истинския резил :)

Това ли ще ти е утешаващата награда, ако да, то жалко.
Нека ни бият, нас ще бият, за същото в клуба ще влязат свежи пари, името на отбора ни ако ще в отрицателните статистики отново ще е в Европа.

Вземе се научете малко на футбол, между другото очаквам скоро Черноморец да започне с 11 чужденци в стартовия състав някой мач.
Изображение

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 26 апр 2010 00:28

трябва май да чакаме евротурнирите, за да видим пак как ще играе Литекс в мачове срещу 11 играча, и без да ги подпира съдията. ако въобще на някой му се гледат мачове на отбор, който има 500 души фенове в цял свят :mrgreen:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 апр 2010 00:40

PFC Litex написа:В Черноморец се работи по немски модел, но немската дисциплина я НЯМА.
Относно втория жълт картон, бях на 30-40 метра от ситуацията. Първо нещо се сдърпаха, съдията ги раздели и предупреди, след което тръгна към центъра на стадиона, Хайри не спря да скача. Нифлор беше на 3-4 метра от него, как е успял да го наплюе не зная.

При положение, че е предупреден веднъж и не спира да скачаш, съдията какво трябва да направи, да го потупа по рамото ли?

Айде сега на ощипа ни се правят всички.
Червения картон беше в 48-та минута, искам някой да ми каже до тази минута колко голови положения имаха Черноморец и колко удара в очертанията на вратата на Литекс.

Ами щом и на немците им писна, това е показателно! Тебе ако те понаплюя два-три пъти, какво ще правиш?! Интересното е, че Нифлор, така и не отрече, дали го е направил! Каза, не коментирам! Я погледни пак, дали беше наистина на 3-4 метра?! Жалко, че нито една от бдителните камери на Про.Бг не следи играчите както е в Англия например, но наистина си прав! Ако, няма причина, защо ще ходи да се разправя със съдията?! А и на повторението ясно се вижда, че казва, че "ПЛЮЕ"!....Казваш до 48-а минута?! А преди това някой пускаше ли Черноморец, да излязат мааалко по-напред? Погледни пак мача и ще говорим пак! Честита ви победа, заслужена е! Но нямаше нужда да е така! Вие и пак щяхте да победите! Но някои въпроси са некоректни! А вие до червения картон, по кой начин щяхте да вкарате гол?!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 апр 2010 00:46

kartago, а кой ги спираше Черноморци да ни атакуват, хайде да правим наистина дискусия.
Ще изчакам да качат мача и тогава минута по минута ако искаш.

Лично аз очаквах по офанзивна игра на Черноморец, но те горките не можаха да вържат три паса днес
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 апр 2010 01:27

PFC Litex написа:kartago, а кой ги спираше Черноморци да ни атакуват, хайде да правим наистина дискусия.

Лично аз очаквах по офанзивна игра на Черноморец, но те горките не можаха да вържат три паса днес

Хахахахахаха, добре "шампионе"............радвайте се! Показахте и за пореден път гостоприемство, решихте да се бъзикате с нас?! Нищо, това показва, колко сте "смели" и "коректни" и "уважавате" противниците си! Ще потърсим да ви пускаме за в бъдеще "Люлякови нощи" тогава... Аз само ще ти кажа, че ако беше съдията на предния мач на Черноморец с Миньор, когато ние с тебе пак си писахме, вие днес по смъртно нямаше как да спечелите!...

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 26 апр 2010 01:28

kartago написа:
PFC Litex написа:kartago, а кой ги спираше Черноморци да ни атакуват, хайде да правим наистина дискусия.

Хахахахахаха, добре "шампионе"............радвайте се! Показахте и за пореден път гостоприемство, решихте да се бъзикате с нас?! Нищо, това показва, колко сте "смели" и "коректни" и "уважавате" противниците си! Ще потърсим да ви пускаме за в бъдеще "Люлякови нощи" тогава(макар че, тука мисленето е друго и няма как да стане)... Аз само ще ти кажа, че ако беше съдията на предния мач на Черноморец с Миньор, когато ние с тебе пак си писахме, вие днес по смъртно нямаше как да спечелите!...

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 26 апр 2010 01:53

kartago написа:

Хахахахахаха, добре "шампионе"............радвайте се! Показахте и за пореден път гостоприемство, решихте да се бъзикате с нас?! Нищо, това показва, колко сте "смели" и "коректни" и "уважавате" противниците си! Ще потърсим да ви пускаме за в бъдеще "Люлякови нощи" тогава... Аз само ще ти кажа, че ако беше съдията на предния мач на Черноморец с Миньор, когато ние с тебе пак си писахме, вие днес по смъртно нямаше как да спечелите!...

Никога не можеш да бъдеш сигурен в нещо и всичко е хипотетично, а относно "Бургаски вечери", явно показваш, че не си следил нещата в годините назад.
Още когато беше Нефтохим, след мачове в Ловеч пускат тази песен.
Аз щях да се очудя ако не я бяха пуснали.
Изображение

Върни се в “Литекс”