Аз не виждам кой от феновете може да си позволи да се прави на интересен, като всички ВИЖДАТЕ искате или не, че с футбола ни е свършено, и няма ли някакви драстични промени, ще си станем като една Малта и никога нищо няма да очакваме от нашите отбори....
Съжалявам, че го казвам, но това е истината и който не иска да я види.... много лошо...
Динамо Киев - Литекс - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Lord_Dexter
- Контакти:
Re: Динамо Киев - Литекс - 1:0 FT
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
Re: Динамо Киев - Литекс - 25.08 / 20:00
urkoto написа:noi написа:GNRforever написа:колко сме жалки ,всеки се чуди как да бъзика феновете на другия отбор за отпаданията му и обратно![]()
ВЕЛИКИ СМЕ
Купуването на титли води до това(не говоря само за вас, а и за др "грандове"). Но вие сте най-смешни, едвам бихте Пирин със съдийте
Едвам ви бихме, щото никой не ви брои за живи! Каквито вече НЕ СТЕ тъй че айде стига с тия архивни кадри!
Момко, вие едва бихте чисто нов състав, който беше съставен от юноши и от няколко човека без грам тренировка(Ив. Цветков, Дим. Коемджиев...). Нас никой тук не ни брои за живи, а вас в Европа. Ще ви видим вие до кога ще карате. Кога ли на "човека с колибките ще му писне и ще ви зареже", но тогава никой няма да плаче за вас...
urkoto написа:blue_lagoon написа:Посредственния Бг шампион за пореден път се представи слабо и логично ще се концентрира върху далаверите на джуджето в смешното БГ първенство! Друго за коментар няма. А разните там белла,пфк Литекс и другите просто да млъкнат!
Прав си, добре, че са евровеликаните от Герена да ни отсрамват в Европа, че иначе никой не може да ни посочи държавата на картата!
За разлика от вас Левски поне печели по някоя и др точка, без да коментираме че играят и в групите(ШЛ - веднъж, ЛЕ - 3 пъти), а вие????
- paceto
- Контакти:
tevez написа:3:0
ЕМИЛ написа:Твърда единица 3-0
plamen_ol написа:4:0 за Динамо
Бекъма написа:5:0 изглежда по-завършено.

-
съгласен съм с фена на ПИРИН,много хора броят ПИРИН за жив ,защото ПИРИН е дал и дава много играчи,включително и на ЛИТЕКС
и ПИРИН ще го има рано или късно пак ще е в А група,и съм съгласен че в ЕВРОПА никой не брои ЛИТЕКС за жив,това е факт,освен трансферите които прави ГГ нищо друго 

[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Воайорчето плаче на чужд гроб, юноши-мухоши, хъката-мъката. А кои сте вие? Личните ибрици на безброй далавераджии и шантажьори и придворни слуги на господаря Наков. Хората, които позволиха мутри и вредни елементи да се подиграват с отбор, създал безброй футболисти!
А Гришата го остави на нас, него има кой да го мисли. Стана 10 години слушаме как щяло да му писне или щяло не знам си какво да стане - като стане тогава ми се обади, до тогава - у лево
А Гришата го остави на нас, него има кой да го мисли. Стана 10 години слушаме как щяло да му писне или щяло не знам си какво да стане - като стане тогава ми се обади, до тогава - у лево

Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- paceto
- Контакти:
urkoto написа:А Гришата го остави на нас, него има кой да го мисли. Стана 10 години слушаме как щяло да му писне или щяло не знам си какво да стане - като стане тогава ми се обади, до тогава - у лево
Даже повече от 10 години

Гришата взима Литекс през лятото на 1996-та след като Лекс отпада от А група

Мога да кажа - браво на Литекс. Срещу големите се израства, а от такива мачове, като този с Динамо, можем само да се гордеем. Вече имаме и стадион, а догодина ще сме по-силни. Кой друг собственик на отбор влага толкова средства за собствен стадион, школа, материална база и т.н.? Това ще даде резултат и скоро ще берем плодовете. Още малко търпение и Литекс ще стане още по-силен.
-
Leon написа:Мога да кажа - браво на Литекс. Срещу големите се израства, а от такива мачове, като този с Динамо, можем само да се гордеем. Вече имаме и стадион, а догодина ще сме по-силни. Кой друг собственик на отбор влага толкова средства за собствен стадион, школа, материална база и т.н.? Това ще даде резултат и скоро ще берем плодовете. Още малко търпение и Литекс ще стане още по-силен.
и как ще стане по-силен с нови КОДО и МИРАСЕМА

[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
Кодо и Мирасема са под наем за 6 месеца и ще си заминат през зимата, така че стига си повтарял едно и също нещо по хиляди пъти.