Левски - Литекс - 3:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Re: Левски - Литекс - 3:2 FT

Мнениеот Santiago Munezz » 21 сеп 2011 01:02

paceto написа:И за какви обиди ми намекваш тук към фенове на Левски?
Ти осъзнаваш ли, че аз тука даже прескачам леко правилата като поправям сумата му и коментари само, защото пишете грешно името на отбора или собственика, а по принцип трябва да наказвам?

urkoto написа:Сините плужеци излязоха на припек, как да не го е яд човек после, че всяка измъчена победа на цирковата трупичка им дава поле за форумна изява :|

"Сините плужеци"... абе целия коментар си е заядлив и провокативен!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 сеп 2011 01:21

Е да този е пропуснат, но я погледни първо защо беше написан този коментар.
Темата си беше съвсем нормална и почистена докато не дойдохте вие след мача да провокирате с коментари кой играч бил добър, кой ставал за футбол и кой не, кого сте щели да отнесете, разпорите, разковете и т.н.

Провокациите също не са позволени и доста често се наказва според самият коментар и по преценка на Модератора.

Както виждаш съм оставил провокациите ви, а много лесно можеше да ги махна.

Така че не бъдете наивни, за да не ми видите лошата страна, а уверявам ви няма да ви хареса същата ;)

Потребителски аватар
Bella
Контакти:

Мнениеот Bella » 21 сеп 2011 02:34

Какви ли не смешни коментари прочетох за жалост... От обидите към Любо Пенев, до тези към Янев и Еленкович..Да не говорим за супер вица на сезона, че ако не бяха смените на Литекс и контузените Левски нямало да се отпуснат и ще ни биели с 5:0 :lol: Нищо де, малко смях ми беше нужен и без друго....

Така първо за Любо... Същия е играл във Валенсия, Атлетико М., Селта, Компостела и там има огромни успехи! Постигнал е много, прославил е страната ни, бил е голмайстор на Испания.. Има си своята славна кариера и в България, особено в ЦСКА.
Кажете ми сега Гонзо какво е постигнал? Дайте да си признаем, че футболната му кариера не беше от супер успешните...
Да скачате да обиждате Любо, но да има с какво да се аргументирате... И много напред щяхме да бъдем с него и повярвайте в ШЛ или ЛЕ щяхме да играем, ако имахме качествена селекция.. С тази - толкова!

Второ... Ако не беше се случило това с контузените ни възлови играчи, щяхме да бием и да обърнем резултата в наша полза без особени проблеми. Все пак и без тях успяхме да изравним на вашия терен с цели два гола! Това не е случайно... Това е Литекс, а вие сте тези, които се оправадват с отпускането. Помисли ли си вашите, че мача е решен и за това сме обърнали.. Ами да не са! Какво толкова се смеете не мога да разбера сякаш, като сме загубили един мач и сме отписани вече напълно. Отписвайте ни, подценявайте ни.. Ние си знаем работата! Казах го и преди, че щеше да е най-добре да се порадваме на хубавия мач с толкова голове, хубави положения, добра и динамична игра, вместо да се занимаваме с глупости.. Но тук не може да се случи това, защото ако Литекс бие е купен шампион, съдията е виновен, а когато паднем сме пак най-черните.

Трето... Човека, който каза, че Янев имал паркинсон и бил стар на години (или нещо такова беше) да ми каже знае ли коя година е роден и на колко е Янев, че си вади тези изводи.. И как по-точно реши, че не става? И дали е видял гола срещу Динамо в Ловеч и как някой с паркинсон забива подобен гол? В колко мача е гледал играта на Янев?
Мислете преди да си пуснете злобата в действие ;)
[center]Когато над Ловеч се мръкне и Осъма бурно шуми,
цяла България тръпне - за Литекс пак песен ехти..
Ах, колко е сладко да слушаш как шопите плачат сега,
над Витоша сълзи се леят за Левски и ЦСКА..
[/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 21 сеп 2011 16:27

Bella написа: Нищо де, малко смях ми беше нужен и без друго....

Така първо за Любо... бил е голмайстор на Испания.

Много смешно наистина, кой сезон точно е бил голмайстор на Испания, че ми се губи нещо.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 сеп 2011 20:18

Не е ставал голмайстор на Испания, но е бил такъв за Атлетико Мадрид през 1995-96 когато тима става и шампион.В този период Пенев има 22 гола от 44 мача, но е бил близко да стане, защото през това време голмайстор става Антонио Пици от Тенерифе с 31 гола.
Иначе най добър голов актив си има във Валенсия цели 101 гола от 226 мача, това си е постижение което дори Стоичков не успява да направи в Барселона. :)

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 21 сеп 2011 21:02

Е разбира се винаги под влияние на властта дадена на един Мод от не знам си кой ,пацето може да измете всички Левскари от Форума на Литекс. Не съм чел да има някакви ограничения на принцип кой от кой отбор е,ама нейсе. Хората от града на строителя на пилешки къщички ,са с по-особенна и лесно ранима психика ;) Само Левски!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 21 сеп 2011 23:59

Забавляваш :lol:

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 22 сеп 2011 09:29

Забавлявай се :lol: Какво друго да правиш в Ловеч :?: :lol: Е може и едно кръгче по Стъргалото да направиш ;)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 22 сеп 2011 20:56

Аз не съм от Ловеч ама както и да е това, ти явно знаеш много по-добре къде и какво се прави в Ловеч :twisted: :lol:

blue_lagoon

Мнениеот blue_lagoon » 24 сеп 2011 13:46

Знам. Нищо! :lol:

Върни се в “Литекс”