Какви ли не смешни коментари прочетох за жалост... От обидите към Любо Пенев, до тези към Янев и Еленкович..Да не говорим за супер вица на сезона, че ако не бяха смените на Литекс и контузените Левски нямало да се отпуснат и ще ни биели с 5:0

Нищо де, малко смях ми беше нужен и без друго....
Така първо за Любо... Същия е играл във Валенсия, Атлетико М., Селта, Компостела и там има огромни успехи! Постигнал е много, прославил е страната ни, бил е голмайстор на Испания.. Има си своята славна кариера и в България, особено в ЦСКА.
Кажете ми сега Гонзо какво е постигнал? Дайте да си признаем, че футболната му кариера не беше от супер успешните...
Да скачате да обиждате Любо, но да има с какво да се аргументирате... И много напред щяхме да бъдем с него и повярвайте в ШЛ или ЛЕ щяхме да играем, ако имахме качествена селекция.. С тази - толкова!
Второ... Ако не беше се случило това с контузените ни възлови играчи, щяхме да бием и да обърнем резултата в наша полза без особени проблеми. Все пак и без тях успяхме да изравним на вашия терен с цели два гола! Това не е случайно... Това е Литекс, а вие сте тези, които се оправадват с отпускането. Помисли ли си вашите, че мача е решен и за това сме обърнали.. Ами да не са! Какво толкова се смеете не мога да разбера сякаш, като сме загубили един мач и сме отписани вече напълно. Отписвайте ни, подценявайте ни.. Ние си знаем работата! Казах го и преди, че щеше да е най-добре да се порадваме на хубавия мач с толкова голове, хубави положения, добра и динамична игра, вместо да се занимаваме с глупости.. Но тук не може да се случи това, защото ако Литекс бие е купен шампион, съдията е виновен, а когато паднем сме пак най-черните.
Трето... Човека, който каза, че Янев имал паркинсон и бил стар на години (или нещо такова беше) да ми каже знае ли коя година е роден и на колко е Янев, че си вади тези изводи.. И как по-точно реши, че не става? И дали е видял гола срещу Динамо в Ловеч и как някой с паркинсон забива подобен гол? В колко мача е гледал играта на Янев?
Мислете преди да си пуснете злобата в действие