Селекционерът на младежите иска чужденци от Литекс и Славия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Селекционерът на младежите иска чужденци от Литекс и Славия

Мнениеот deepblue1963 » 22 яну 2010 17:04

gin написа:А, ти, четеш ли? Къде съм написал, че Диего е роден в България? Но се чувства точно толкова българин, колкото и останалите примери са за съответните държави(никакви).Но май ника ти обяснява нещата.Идеята е за България да играят най-добрите футболисти, които могат, но май за левскарите това не е от значение!

По какъв критерий тогава го сравни с Яшар,Иса,Къркич,Ибрахимович...?
"Италианската федерация също искаше Балотели да играе при младежите,но хората си имат закони и съдът каза:"Като навърши 18г.-тогава!"Ама бил гений,ама много щял да помогне.Като навърши 18-тогава.Както и стана.Но това е в държавите,в които има закони."
Ти това чете ли го.Или италианците са по-тъпи от нас?
Диего готов ли е да се откаже от бразилското си поданство ,за да вземе българско?
Той пълнолетен ли е,според теб?
Изобщо глупости на търкалета.
Прийст Лодърдейл нали го направихме "българин"?Ти,случайно,знаеш ли къде е той сега?Колко,точно,прокопсахме от неговото "натурализиране"?Да не станахме шампиони?Стига с тия "фенщини".
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 22 яну 2010 17:58

Вече сериозно се съмнявам , че бичиш наизуст.Ако питаш и последния циганин, без да уточняваш защо, ще ти каже, че е турчин.Факт :idea: Яшар съм сигурен , че и той в непредубедена ситуация ще даде същия отговор, нищо, че е РОДЕН в Българя.Тук не опира въпроса до самосъзнание, понеже по конституция всеки има право да се самоопределя, за какъвто иска по отношение на етническата си принадлежност.И средно интелигентен фен зане защо всички футболисти драпат за бгпаспорт(ЕС), а бразилския даже ще го запали, защото в Европа си е като "черен печат".Момчето няма още 18- бъдещето е пред него.Какво лошо има, ако е представител на България един ден по Европа или света.Кяр от Лодърдейл нямаше, но от Армен Назарян, Максим Ставийски (фигуристът, не убиецът) ще оставя на тъмносиньото ти виждане да прецени.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 22 яну 2010 21:08

gin написа:Вече сериозно се съмнявам , че бичиш наизуст.Ако питаш и последния циганин, без да уточняваш защо, ще ти каже, че е турчин.Факт :idea: Яшар съм сигурен , че и той в непредубедена ситуация ще даде същия отговор, нищо, че е РОДЕН в Българя.Тук не опира въпроса до самосъзнание, понеже по конституция всеки има право да се самоопределя, за какъвто иска по отношение на етническата си принадлежност.И средно интелигентен фен зане защо всички футболисти драпат за бгпаспорт(ЕС), а бразилския даже ще го запали, защото в Европа си е като "черен печат".Момчето няма още 18- бъдещето е пред него.Какво лошо има, ако е представител на България един ден по Европа или света.Кяр от Лодърдейл нямаше, но от Армен Назарян, Максим Ставийски (фигуристът, не убиецът) ще оставя на тъмносиньото ти виждане да прецени.

Ти май не чаткаш:ПЪЛНОЛЕТЕН ли е Диего,за да бъде НАТУРАЛИЗИРАН?Ако аз се самоопределя като американец,ще ми издадат ли американски паспорт?И като е толкоз добър,колко мача има в Литекс като титуляр?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 яну 2010 21:15

deepblue1963 написа:Ти май не чаткаш:ПЪЛНОЛЕТЕН ли е Диего,за да бъде НАТУРАЛИЗИРАН?Ако аз се самоопределя като американец,ще ми издадат ли американски паспорт?И като е толкоз добър,колко мача има в Литекс като титуляр?

Ама и ти май не чаткаш?
Ще стане на 21.05.2010.
Кога е следващият официален мач на младежите?
Първият му мач като титуляр беше срещу ЦСКА миналата година в Ловеч.
През този сезон 2009/2010 има записани 6 мача за Литекс. От тях два пъти почва като титуляр и 4 пъти влиза като резерва.
Колко момчета на 17 години могат да се похвалят със същото?

В момента спориш само за да си опозиция без да изказваш градивно мнение.

До сега по РИНГ гост беше Бисер Хаздай. И той говори за това, че на младите футболисти им е по- важно гела, татуса, обицата и колата отколкото футбола. Най- важното е да се гъзари.
А също каза, че младежките национали, които играят в чужбина се връщали тук все едно били царе. Не можело да се говори тях и даде за пример познайте кой....

Наско Курдов
Изображение

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 22 яну 2010 21:32

Аз пък предлагам във всички национални гарнитури - мъже, младежи, юноши и деца да играят само чужденци. Дойде ли някой футболист от друга държава (по възможност Южна Америка или Африка) веднага да получава българско гражданство и титулярно мяст в националния отбор. Фактите са неоспорими - справка: чутовните успехи, които постигнахме с Пажин, Томашич, Вагнер, Янкович и т.н., а също и приноса за безспорната класа на родното първенство на стотиците натурализирани играещи и играли по нашите терени.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 22 яну 2010 21:35

Силни национални отбори ще имаме чак тогава, когато школите ни заработят и започнат да вадят футболисти. Иначе, ако ще да натурализираме половината свят все ще сме на това положение.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 яну 2010 21:44

pas написа:Силни национални отбори ще имаме чак тогава, когато школите ни заработят и започнат да вадят футболисти. Иначе, ако ще да натурализираме половината свят все ще сме на това положение.

Диего си е продукт на Академия Литекс.
Идва в България на 15 години и от тогава е в Академията.
Изображение

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 22 яну 2010 23:05

PFC Litex написа:Диего си е продукт на Академия Литекс.
Идва в България на 15 години и от тогава е в Академията.

Знам! Но мислиш ли, че това е пътят, за да тръгне нагоре българския футбол? И е малко пресилено да се говори, че е продукт на школата на Литекс, след като е дошъл в България на 15 г., а сега е на 17.

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 22 яну 2010 23:33

пфк литекс, какво си тръгнал да обясняваш на хора дето не могат да разберат каква е разликата между 15-годишно дете и 30-годишен наемник?ако стане добър футболист ще е от полза на всички, но как да го кажеш по-ясно и елементарно.в момента в германия сигурно има спор дали йозил е турчин или немец, но когато вкара гол за маншафта всички шваби се кефят без значение дали са от байерн, шалке, вердер или дортмунд.когато преодолеем клубните пристрастия в името на националния интерес, тогава можем пак да говорим по темата.иначе на стамфорд бридж пак ще четем "шумен мрази цска"....
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 23 яну 2010 09:09

PFC Litex написа:
deepblue1963 написа:Ти май не чаткаш:ПЪЛНОЛЕТЕН ли е Диего,за да бъде НАТУРАЛИЗИРАН?Ако аз се самоопределя като американец,ще ми издадат ли американски паспорт?И като е толкоз добър,колко мача има в Литекс като титуляр?

Ама и ти май не чаткаш?
Ще стане на 21.05.2010.
Кога е следващият официален мач на младежите?
Първият му мач като титуляр беше срещу ЦСКА миналата година в Ловеч.
През този сезон 2009/2010 има записани 6 мача за Литекс. От тях два пъти почва като титуляр и 4 пъти влиза като резерва.
Колко момчета на 17 години могат да се похвалят със същото?

В момента спориш само за да си опозиция без да изказваш градивно мнение.

До сега по РИНГ гост беше Бисер Хаздай. И той говори за това, че на младите футболисти им е по- важно гела, татуса, обицата и колата отколкото футбола. Най- важното е да се гъзари.
А също каза, че младежките национали, които играят в чужбина се връщали тук все едно били царе. Не можело да се говори тях и даде за пример познайте кой....

Наско Курдов

1.Знаеш ли колко продължава процедурата по получаване на българско гражданство?Чакай да се поправя-колко ГОДИНИ продължава?Или защото е "нашето момче" Диего,ще го "опаткаме" набързо,нали?БЪЛГАРИТЕ,които чакат с години,те втора класа ли са?Да се нареди на опашката по общия ред,пък като си вземе паспорта,ще видим дали ще е "младеж"?
2.Какво ми "навираш" в лицето Курдов?Какво общо имам аз с него?Смяташ,че си хвърлил някаква форумна "бомба".И за да изпреваря примитивното ти мислене,ще ти кажа:един играч Е футболист на Левски,докато Е В Левски.Така че,за мен Курдов НЕ Е футболист на Левски.Не успя да ме шокираш.Жалко.
3."...ако стане добър футболист ще е от полза на всички..."Каква ще е ползата и за кого,че не разбрах?
Толкова от мен по темата "натурализиране".
Последна промяна от deepblue1963 на 06 фев 2010 09:57, променено общо 1 път.

Върни се в “Литекс”