Kаквото се появи където и да е по медиите относно трансфери се контрира на мига от официалния сайт
Литекс договори бразилския вратар на Атлетико (Паранензе)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Литекс договори бразилския вратар на Атлетико (Паранензе)
Нашите обаче яко се стремят да пазят всички евентуални трансфери в тайна http://www.pfclitex.com/site/bg/news.php?id=1290 до старта на подготовката в понеделник 
Kаквото се появи където и да е по медиите относно трансфери се контрира на мига от официалния сайт

PFC Litex написа:Нашите обаче яко се стремят да пазят всички евентуални трансфери в тайна http://www.pfclitex.com/site/bg/news.php?id=1290 до старта на подготовката в понеделник
Може да е блъф на ръководството
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Би било добре да го купим,но не ми се вярва.
[offtopic]аз на сайтове не вярвам,само на PFC Litex
[/offtopic]
[offtopic]аз на сайтове не вярвам,само на PFC Litex
На мен не ми се вижда чак такава звезда, съвсем си е като за нашето първенство, и би трябвало да е по джоба на Литекс. Пари от препродажба не знам дали ще има, ама ще върши работа, докато си е в Литекс.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Днес се порових за този играч и мога да ви кажа,че няма да е никак лош за стандартите на "А" група..Дори бих казал,че ще е с 2-3 класи над всички вратари
Дано го вземаг Литекс,да гледаме какво се нарича класен вратар
- DrAvalanche
- Контакти:
Като е такава класа защо не е прилапан досга от някой друг отбор от западна, централна или източна Европа? О, забравих. Тях ги удари кризата и нямат пари за скаути и трансфери.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ
Ако привлечем въпросният вратар,това би бил трансферен удар за стандартите на смешното ни първенство,въпреки,че съм скептично настроен,към вероятността това да стане.
Но определено имаме нужда от играч на този пост,защото Голубович неведнъж е допускал леки голове.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.