Нека не изоставяме отбора!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sagittarius

Re: Нека не изоставяме отбора!

Мнениеот Sagittarius » 28 авг 2009 02:47

Какъв гранд сте вие бе подуенски тикви?Цял живот откак се помня ви премазват в Европа - Антверпен,Люцерн,Аалст,Олимпия,Слован,Беверен,Копенхаген,Тампере,БАТЕ,Жилина,Дебрецен?Това ви е манталитета.От вас по-големи селяни няма.Който не ви хванал-той не ви е пребил.Който не ви е хванал-той не се е легитимирал в Европа.Вие сте най-лесния път за класиране нагоре.Хииич недей се измъква след поредния син тотален резил-дебърцините.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 28 авг 2009 02:48

veseo написа:
unist_gp написа:
еми така е във футбола, веднъж биеш, друг път падаш... ама като си гранд и имаш манталитет на отбор винаги можеш да се поправиш и в ЕКТ. друго си е там и съвсем различно е да си мислиш,че си голям срещу Локо Кюстендил, Ботев, Монтана, Сливен и т.н. ;)

Не разбирам за кой отбор си, защото отбор отговарящ на тва описание в България НЯМА :lol:

поне до нова година съм за Левски и ЦСКА ;) надявам се и след това през пролетта. като свърши евроодисеята на двата гранда пак ще цепим картите ;)

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 28 авг 2009 02:59

Sagittarius написа:Какъв гранд сте вие бе подуенски тикви?Цял живот откак се помня ви премазват в Европа - Антверпен,Люцерн,Аалст,Олимпия,Слован,Беверен,Копенхаген,Тампере,БАТЕ,Жилина,Дебрецен?Това ви е манталитета.От вас по-големи селяни няма.Който не ви хванал-той не ви е пребил.Който не ви е хванал-той не се е легитимирал в Европа.Вие сте най-лесния път за класиране нагоре.Хииич недей се измъква след поредния син тотален резил-дебърцините.

Ето го и "достойно " отпадналия от ПСВ :lol: Ти между другото дали знаеш ,че днеска и Бней Йехуда отпаднаха " достойно " от ПСВ с 2 загуби по 0:1 :lol: Ама то не е в ПСВ проблема . В Черно Море е ! То и Локо Пловдив ги би с 1:0 и те пак паднаха "достойно" , и паднаха" достойно" от Черноморец . Абе , каквото и да си говорим един "достоен" отбор :lol:

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 28 авг 2009 03:10

нарко ,то боли ,че отборчето ти отпадна,ама нещо превъзбуден ми се чиниш
варненска резана пушка легай

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 авг 2009 03:12

Достоен-да,но евроидиот-не :mrgreen: .Знаеш ли,сега отправям една молитва към Бог,дано утре Бог ми върне това което ми взе в 94 минута в Айндховен,в 93 минута в Щутгарт и 91 мунута в Генуа.Нека моята компенсация е това вие,най-наглите същества да имате възможността да излезете в 2 мача с ПСВ Айндховен.Бедна ви е фантазията просто какво ще се случи на сините футболистчета тогава.Дано,дано се сбъдне това и изтеглите ПСВ.Подуенската селения провали България към ШЛ(Левски с дебърцинчетата в уста),а не стига това-ами провали и Литекс(Мърди),провали и Черно Море(Кривия се ската за реванша с ПСВ) :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

leedsuafc
Контакти:

Мнениеот leedsuafc » 28 авг 2009 03:16

Sagittarius написа:Достоен-да,но евроидиот-не :mrgreen: .Знаеш ли,сега отправям една молитва към Бог,дано утре Бог ми върне това което ми взе в 94 минута в Айндховен,в 93 минута в Щутгарт и 91 мунута в Генуа.Нека моята компенсация е това вие,най-наглите същества да имате възможността да излезете в 2 мача с ПСВ Айндховен.Бедна ви е фантазията просто какво ще се случи на сините футболистчета тогава.Дано,дано се сбъдне това и изтеглите ПСВ.Левски провали България към ШЛ,а не стига това-ами провали и Литекс(Мърди),провали и Черно Море(Кривия се ската за реванша с ПСВ) :!:

а майка ти провали мен

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 28 авг 2009 03:19

Sagittarius написа:Достоен-да,но евроидиот-не :mrgreen: .Знаеш ли,сега отправям една молитва към Бог,дано утре Бог ми върне това което ми взе в 94 минута в Айндховен,в 93 минута в Щутгарт и 91 мунута в Генуа.Нека моята компенсация е това вие,най-наглите същества да имате възможността да излезете в 2 мача с ПСВ Айндховен.Бедна ви е фантазията просто какво ще се случи на сините футболистчета тогава.Дано,дано се сбъдне това и изтеглите ПСВ.Левски провали България към ШЛ,а не стига това-ами провали и Литекс(Мърди),провали и Черно Море(Кривия се ската за реванша с ПСВ) :!:

Е не , само тези ли провалихме :mrgreen: И Пирин провалихме , че звездата им е от наште :mrgreen: И Спортист Своге ,че имаме колкото си искаш наши юноши . Славия провалихме с Вили Вуцов :lol: А що се отнася до ПСВ , дано да играем с ПСВ . Аз искам да играем с такива отбори, да играем добре и да падаме ако ще и с по 5:0 , а не да играем 95 минути в наказателното поле , и да отпаднем "достойно " с по 1:0 :lol:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 авг 2009 03:20

Ахахахаха, кривия бил провалил отбора, кой е виновен, че в тоя умрел отбор има само един играч бе? Ами вземете си направете школа, която да става за нещо и си възпитайте там един играч.

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 28 авг 2009 03:22

unist_gp написа:
Sagittarius написа:
unist_gp написа:не е хубаво да използвам форума на литекс,за да помоля феновете на Левски и ЦСКА да не псуват взаимно поне този сезон,а заедно да отправят епитети към провинциални отбори с подобен срамен манталитет :)

Срамен е манталитета на Левски!Луузърите от години!Ами нали вас същото това БАТЕ ви надупи миналата година бе :?: .Не те ли е срам бе луузър,вие сте в ЛЕ по милостта на сехмите на Платини,вие сте там с 2 загуби?Къде се слагаш до ЦСКА(въпреки,че ги мразя и тях)?Те бият,вие падате като кифладжии?Вие сте евроидиота на България,вие нямате манталитет,вие сте просто едни смешници и мачовете ви с Дебрецен го показаха-селски отбор сте,селски манталитет и лошото - пак опозорихте България.Сега сините луузъри ще ни позорят още цели 6 мача,6 мача на позора

еми така е във футбола, веднъж биеш, друг път падаш... ама като си гранд и имаш манталитет на отбор винаги можеш да се поправиш и в ЕКТ. друго си е там и съвсем различно е да си мислиш,че си голям срещу Локо Кюстендил, Ботев, Монтана, Сливен и т.н. ;)

да обобщим картинката с една загадка,кои е ''евроидеот''?

Tук пере, там пере, тракторист го оре, оса го жили, дебарцини яде, що е то?
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 28 авг 2009 03:26

Ами тоя с най-високия коефициент е евроидиот. Тия с коефициенти дето общо му стигат неговия са еврограндове. Такава е модата и новата логика.

Върни се в “Литекс”