dunavfc написа:Как, трябва да отговоря на този оригинален и смислен въпрос ? Кажи какво искаш да чуеш за да ти стане готино на душичката.
Умно момче си, прецини сам или първо имаш нужда от вдъхновяваща реч на Бойко Борисов?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
dunavfc написа:Как, трябва да отговоря на този оригинален и смислен въпрос ? Кажи какво искаш да чуеш за да ти стане готино на душичката.
dunavfc написа:Изпаднахме във "В" група, не сме помирисвали "А" група от 25, не виждам наченки да я видим и в следващите 5 год. Как е като отговор?
dunavfc написа:Имахме 2-3 много важни мача, които не съумяхме да спечелим и от първи отбор с 7 точки, накрая не стигнахме и до бараж.
dunavfc написа:Аз не съм бил тогава в форума ,така че не мога да отговарям. Иначе, бях сигурен,че ще стигнем поне до бараж, но накрая стана кур !
dunavfc написа:Браво на Литекс, че продължават политиката за налагането на млади и перспективни футболистиБез много да говорят и да се изхвърлят Литекс си постигат успехите и дори ще играят в Европа. В Левски и ЦСКА , трябва да гледат, да си записват и да прилагат прилежно !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта