31 кръг: Ботев - Литекс - 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- slash1912
- Контакти:
Re: 31 кръг: Ботев - Литекс - 6.04 | 15:45
Не можах да разбера защо сменихте едно сръбско менте с друго.Някой може ли да ми обясни?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
- paceto
- Контакти:
Може би заради това, че Литекс нямаха победа в плейофите и имат реален шанс да изтърват квотата за Европа?
Напълно на време се действа, а в такъв етап от първенството нямаш голям избор от свободни качествени треньори.
А и какво съдите Йешич само по провала му в ЦСКА? Той много добре се справи при престоя си в Литекс, а то кой не се провали при червените?
Ако бяха случили и те на треньор нямаше Стойчо да се връща по 100 пъти на чело на отбора.
Напълно на време се действа, а в такъв етап от първенството нямаш голям избор от свободни качествени треньори.
А и какво съдите Йешич само по провала му в ЦСКА? Той много добре се справи при престоя си в Литекс, а то кой не се провали при червените?
Ако бяха случили и те на треньор нямаше Стойчо да се връща по 100 пъти на чело на отбора.
- slash1912
- Контакти:
След като по това време е свободен направи си сметката колко е търсен
Пък и той е известен с това,че всяка година си сменя отборите.Както и да е,може аз да не съм прав и да успее да класира Литекс за ЛЕ,ще видим.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
1:1-без никакви сантименти, към честната и красива игра!
Юруш.......!
Юруш.......!
slash1912 написа:Не можах да разбера защо сменихте едно сръбско менте с друго.Някой може ли да ми обясни?
Питай ГГ! И на мен не ми харесва този сръбски алкохолик. А Феро е свободен... Обаче ГГ още не може да преживее, че го "предаде", като отиде при вас. А всъщност той си заслужаваше да води някой голям отбор, след като беше лоялен докрай към Литекс и всеки път, когато "на пожар" ни трябваше временно решение за треньорския пост - той се отзоваваше.
volf написа:1:1-без никакви сантименти, към честната и красива игра!
Юруш.......!
Каза фенът на "честните" дузпаджии.
[center]
[/center]
[/center]Re: 31 кръг: Ботев - Литекс - 6.04 | 15:45
Според мен равен мач.
- El Commandante
iliyan79 написа:Аз си мисля, ако Литекс си плати достатачно може и Ботев да ни легнатТе ще играят в европа така или иначе.Финал с Лудогорец означава сигурни евротурнири за Ботев !!! Нагласена работа
Ше ви полегнат на путкина неделя,което не е днес.
Днес мача е 3-1 за отбора на Пловдив.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Отново неузнаваемо слаби... Трябва да благодарим на страничния съдия и на някои индивидуални прояви на Пиргов и Берберович за това, че падаме само с 1:0. Ботев налитат като оси, пресират, атакуват по фланговете, правят интересни комбинации, а ние сме тотално безидейни и статични за пореден път.
Ситуацята, която най-добре обрисува дотук нещата беше, когато Миро Манолов вдигна безпомощно ръце към съотборниците си, които изобщо не пресираха изнасящите топката от Ботев.
А Вандер прави страхотен мач до момента.
Дано стане някое чудо и успеем някак си да изравним, за да запазим поне разликата от 7 точки.
Ситуацята, която най-добре обрисува дотук нещата беше, когато Миро Манолов вдигна безпомощно ръце към съотборниците си, които изобщо не пресираха изнасящите топката от Ботев.
А Вандер прави страхотен мач до момента.
Дано стане някое чудо и успеем някак си да изравним, за да запазим поне разликата от 7 точки.
[center]
[/center]
[/center]Re: 31 кръг: Ботев - Литекс - 6.04 | 15:45
Всичко се нарежда в плейофите за кратко време,такава е системата ,както се очакваше .
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи
- shotgun blues
- Контакти:
Литекс е най-слабият ОТБОР в първата седмица .Футболисти има ,ОТБОР няма ,никакъв стил,никакво самочувствие .Тези футболисти нямат идея защо излизат на терена ,това е във всеки мач този сезон .Логично отбора си отива към 5 място и абсолютен провал с некласиране за ЕКТ.Покъртително е положението в клуба .
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]