Юношите на Литекс биха Ботев - талант заби хеттрик

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Юношите на Литекс биха Ботев - талант на оранжевите заби хет

Мнениеот paceto » 25 окт 2013 16:05

damyanov1963 написа:Мислиш ли, че България се интересува от това, че юношите ви били тези на Ботев? Намери си някой регионален на Ловеч форум и си пусни там темата!

Много моля да не говориш от името на целият народ, защото ти не си институция, за да го правиш.
Всеки има право на мнение и тема в този форум щом носи полезна информация, а такива като теб които не ги интересува просто не влизат в темата, не четат темата и не пишат в темата.

Този форум има раздел за Литекс и темата е пусната точно в него и има право да остане както всяка друга тема с информация за даден отбор.

Тези опити за провокации ще ги подмина, но следващият път ще трия мнения, а за по нахалните и наказания.

Лек ден.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 25 окт 2013 16:05

То в тия групи резултaтите не знaчaт кой знaе кaкво. Излезaт децaтa нa някой междунaроден турнир и ступaт Милaн ,нaпример и след 6 години свършвaт в долните групи. Нещо се късa в товa време. Инaче,зa мен Литекс е клубът в който се рaботи нaй-прaвилно и юношите в отборa и резултaтите го докaзвaт. Нaдaли сa събрaли нaй-големите тaлaнти в Бългaрия... Може просто корупциятa в ДЮШ дa е по-слaбa
110 години любов!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 окт 2013 16:09

Аз смятам, че развитието на школата на Литекс идва и от това, че градът е малък и няма чак толкова много места за развлечения и момчетата мислят изцяло за футбол.
В голям град винаги ще намериш какво да правиш и да си търсиш поводи за разходки, но в малък град не е така и това също е ключ към успеха + добрата работа, добрите треньори и играчи.

Потребителски аватар
trimontium
Контакти:

Мнениеот trimontium » 25 окт 2013 16:21

groti написа:То в тия групи резултaтите не знaчaт кой знaе кaкво. Излезaт децaтa нa някой междунaроден турнир и ступaт Милaн ,нaпример и след 6 години свършвaт в долните групи. Нещо се късa в товa време. Инaче,зa мен Литекс е клубът в който се рaботи нaй-прaвилно и юношите в отборa и резултaтите го докaзвaт. Нaдaли сa събрaли нaй-големите тaлaнти в Бългaрия... Може просто корупциятa в ДЮШ дa е по-слaбa

Знам, че е малко в страни от темата, но понеже става въпрос за младежките отбори, да си кажа, не съм сигурен какви резултати имат тези отбори в международните турнири, в които участват, но малко се съмнявам да успяват да "ступат Милан". Преди няколко седмици обаче видях, че отборите които участват в ШЛ имат и младежки такива, които играят с връстниците на противника. Тогава си помислих: ами ако Лудите бяха влезли в групите на ШЛ?!? Наистина не знам на какво ниво са им U19 на Лудите, но да играят срещу U19 на Челси и Шалке04 си е страхотен опит. Чак страх ме хвана....
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 25 окт 2013 16:46

Школата на Литекс е пълна с таланти.Чавдар Ивайлов,Георги Минчев,Пламен Гълъбов са поредните които се очаква да станат големи футболисти.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 25 окт 2013 16:54

trimontium написа:
groti написа:То в тия групи резултaтите не знaчaт кой знaе кaкво. Излезaт децaтa нa някой междунaроден турнир и ступaт Милaн ,нaпример и след 6 години свършвaт в долните групи. Нещо се късa в товa време. Инaче,зa мен Литекс е клубът в който се рaботи нaй-прaвилно и юношите в отборa и резултaтите го докaзвaт. Нaдaли сa събрaли нaй-големите тaлaнти в Бългaрия... Може просто корупциятa в ДЮШ дa е по-слaбa

Знам, че е малко в страни от темата, но понеже става въпрос за младежките отбори, да си кажа, не съм сигурен какви резултати имат тези отбори в международните турнири, в които участват, но малко се съмнявам да успяват да "ступат Милан". Преди няколко седмици обаче видях, че отборите които участват в ШЛ имат и младежки такива, които играят с връстниците на противника. Тогава си помислих: ами ако Лудите бяха влезли в групите на ШЛ?!? Наистина не знам на какво ниво са им U19 на Лудите, но да играят срещу U19 на Челси и Шалке04 си е страхотен опит. Чак страх ме хвана....

Колегa,aз може дa съм се изрaзил непрaвилно. Говорех зa децaтa. Преди няколко години беше ,когaто децaтa нa Левски бяхa постигнaли много престижни победи срещу Милaн и други итaлиaнски отбори. Инaче след 15-16 годишни нещaт се променят ужaсно. Тaм някъде се късa нишкaтa.
110 години любов!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 25 окт 2013 17:03

От кога в спортен форум не може да се пускат и коментират спортни новини? На който не му харесва да не чете, има достатъчно хора, които ги интересува какво правят техните млади таланти ( но там където ги има)!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 окт 2013 17:12

Това поколение което в момента започва да се изкачва или вече се изкачи в А отбора на Литекс, успяха да победят Барселона на финала в един турнир през 2009-та година.

Изображение

Максим Стойков ,Васил Тодоров, Александър Кирилов, Емил Грозев, Мартин Симеонов, Константин Генков, Илия Миланов,Кристиян Тафраджийски, Симеон Славчев,Тодор Тодоров, Диего Ферарес, Янаки Смирнов.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 25 окт 2013 17:19

Parmalat написа:Школата на Литекс е пълна с таланти.Чавдар Ивайлов,Георги Минчев,Пламен Гълъбов са поредните които се очаква да станат големи футболисти.

Kолко големи футболисти да станат? Последните големи футболисти на България са Бербата и двамата Петрови. В момента нямаме играч над средно европейско ниво!!! Вие хранете илюзии, че имаме таланти. Имаме играчи, които имат потенциал, но за голям футбол им липсва доста. Вижте Гошко Миланов, който правеше всичко в А група на леш, как зацикли в ЦСКА. Просто там нивото е друго. Дай Боже да се развият и станат играчи, ама само с "очакване" няма да стане!

[offtopic]Урец, що за инфантил трябва да си, че да пишеш в 3л. ед. число :? :lol: :roll:[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Юношите на Литекс биха Ботев - талант заби хеттрик

Мнениеот paceto » 25 окт 2013 17:27

Миланов не е зациклил, а просто в момента качва маса.
Отделно в момента треньора му дава дефанзивни функции които не са му присъщи и така играта му не върви за сега.

Нека мине време и ще видим как ще се доразвие там, а и ако не се лъжа сега в сряда на Миланов му беше първият мач с пълни 90 минути и то в ШЛ.

Върни се в “Литекс”