Оранжевата бижутерия от сапфири на Ганчев отвори врати

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

CHE
Контакти:

Re: Оранжевата бижутерия от сапфири на Ганчев отвори врати

Мнениеот CHE » 06 юли 2013 14:37

Наистина това е правилния път налагането на юноши и то Българи ,колкото по бързо го разберат нашите отбори толкова по добре и за тях и за футбола ни.Дано с тези пари довършат ремонта на стадиона [ъгловите сектори видеостена и електрони реклами*]и ще е на 100% модерно съоражение.

Reckless

Мнениеот Reckless » 06 юли 2013 15:59

Все ми се струва, че тези които най-много лаят против Литекс ще ядат много бой тази година от същите. Стягайте ританките.

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 06 юли 2013 17:07

Браво на оранжевата оранжерия. Така излиза, че са по-скоро ферма, отколкото футболен отбор. Не го виня Ганчев, дори да събере всичките си звезди от последните 15 години в един отбор пак ще отидат 1000 човека да ги гледат.
Домусчиев има същата цел.
...

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 06 юли 2013 23:25

Кой говори за оранжерия изобщо тук?
Виждам, че ти предимно влизаш в такива теми с цел да провокираш, ама поне чети внимателно заглавията на темите или коментарите, за да не си измислят подобни глупости.

И провокациите в темите се наказват само да знаеш.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 юли 2013 01:54

Към автора на темата- преди повече от година те бях попитал дали можеш да посочиш един отбор в световен мащаб ,който УСПЕШНО е приложил модела да създава собствени кадри , да ги продава и от това да се издържа. Дори отбори като Партизан , Цървена Звезда, Хайдук(Сплит) ,които използват известната в цял свят школа на бивша Югославия в никакъв случай не може да бъдат сочени за еталон. Партизан има продадени млади футболисти за над 100 млн евро и задължения превишаващи всички активи на клуба с над 60 млн евро. Подобна е ситуацията и с Цървена Звезда и Хайдук ,последните бяха спасени единствено от общината в Сплит иначе просто вече нямаше да ги има заедно със знаменитата им школа.
Опита показва ,че има само 3-начина за издръжка на един клуб- чрез фенове, чрез спонсори и за отбори от нашата черга чрез пари от УЕФА. Всичко останало досега никой не е успял да го реализира. Дори отбора признат ,че има школа №1 в света - Аякс реално се занемари собствената си школа и разчита на нея все по-малко. И основните приходи идват от други места ,а не от собствената школа.
В български мащаб- най-плодовите школи преди време (освен тази на Левски ,която основно захранва всички останали отбори ,но не и Левски) бяха на Марица(Пд) и на Пирин(Бл) къде са сега тези отбори?
Най-искрено поздравявам Литекс за това ,което правят и им пожелавам успех. Не искам да ставам лош пророк или думите ми да прозвучат като заяждане ,но най-вероятно чудесно работещата до момента школа на Литекс ще има същия успех като бизнеса на Г.Ганчев- обречен на изчезване.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 юли 2013 10:14

Само не доумявам защо е изтрито мнението ми, че оранжевата бижутерия днес продава заради Христо Стоичков, който с името си успя да накара младите момчета да играят сериозно и дисциплинирано, а отделно привлече с репутацията си вниманието на Европа към Литекс?

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 07 юли 2013 19:34

paceto написа:Кой говори за оранжерия изобщо тук?
Виждам, че ти предимно влизаш в такива теми с цел да провокираш, ама поне чети внимателно заглавията на темите или коментарите, за да не си измислят подобни глупости.

Много внимателно чета преди да пиша. По принцип не одобрявам този тип издръжка на отборите, не визирам само Литекс. Не виня нито Ганчев, нито Венгер, че се стараят клубовете да са им на печалба като си разпродават най-добрите играчи. Само дето феновете на Арсенал се ядосват, а тези на Литекс се гордеят кой били продали. Аз ако бях истински фен на Литекс щях да искам Миланов да остане и като се съберат още няколко като него да се направи пробив в Европа, а не да се гордея, че сме го продали.

Знам, че провокациите се наказват, точно затова не провокирам, а приземявам...
Поздрави
...

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 07 юли 2013 22:36

Точно ако си истински фен на ЛИТЕКС ,ще искаш Георги Миланов да напусне ! Какво да прави повече в тази пародия на първенство ????Каква кариера да прави тука :shock: Тук нито се играе футбол,нито има публика по стадионите ,а парите са жълти стотинки в сравнение с чужбина......Да чакали да съберат няколко като Георги Миланов и пробив в ЕВРОПА .....като дойде на плейофа(ако стигнем до там :lol: ) Тотнъм с БЕЙЛ,Валенсия ,Фиорентина и т.н,ако ще и 11 Миланови да има - пак ще ни направят на гъз ;) Пробив за българските отбори става рядко - за Литекс 1 път ,за ЦСКА и Левски по 2/3 и то с елиминиране на отбори като Генк,Оксер и Киево ..... ;) ;) Литекс имаше отбор с Ивелин Попов,Том,Дока,Янев,Нифлор,Сандриньо и т.н,но пробив в ЕВРОПА нямаше ,тъй като не можем да бием Дебрецен,Бате,Жилина,Висла и т.н ....представи си ако дойдат отборите ,които споменах по-назад в поста ... :) Всеки читав играч,ако има добра оферта - прав му път и да заминава да играе истински футбол 8-) Аз се надявам БОДУРОВ да му намерят отбор,че заслужава да излезе най-накрая в чужбина.Другото лято ВАЮШИ ,след надявам се нов силен сезон, в който да е понаучил още нещо и от новият му съотборник/сънародник Джазуля и те така .... 8-)
ЛЕВСКИ всяка година си правят отбор за ЕВРОПА - Прохазки,Де карвальовци,Опоковци,Марсиньовци,Бру,Арс и т.н,но идва Търнава,Сараево и .......ИРТИШ и дупето лъсва 8-) 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 07 юли 2013 23:27

Foreigner написа:
paceto написа:Кой говори за оранжерия изобщо тук?

Много внимателно чета преди да пиша. По принцип не одобрявам този тип издръжка на отборите, не визирам само Литекс. Не виня нито Ганчев, нито Венгер, че се стараят клубовете да са им на печалба като си разпродават най-добрите играчи. Само дето феновете на Арсенал се ядосват, а тези на Литекс се гордеят кой били продали. Аз ако бях истински фен на Литекс щях да искам Миланов да остане и като се съберат още няколко като него да се направи пробив в Европа, а не да се гордея, че сме го продали.

Знам, че провокациите се наказват, точно затова не провокирам, а приземявам...
Поздрави

Колкото време Левски чакаше Гонзо и накрая като замина навънка търкаше пейката.
Не го пуснаха, когато беше в страхотна форма и набрал енерция само и само, за да дърпа отбора напред.

За какво да стои този млад играч у нашата помия наречена българско първенство където има един два мача на сезон, в който се играе мъжката и в останалите те ритат като кон по терени по зле и от селски ливади.

Reckless

Мнениеот Reckless » 08 юли 2013 05:48

honda написа:... Литекс ще има същия успех като бизнеса на Г.Ганчев- обречен на изчезване.

Само това да прочета и си ми ясен що за неориентиран модел си :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Бизнесът на Ганчев, на изчезване ХАХАХАХХААХАХАХАХА !

Върни се в “Литекс”