Златото най-много приляга на Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Златото най-много приляга на Литекс

Мнениеот acmilan » 20 апр 2010 10:03

honda написа:За мен с оглед показанато на терена Литекс напълно заслужено ще стане шампион. Игра най-добре и постоянно през целия шампионат. Иначе доколкото си спомням(може и да греша разбира се ;) ) бях първия в този форум( преди 6 месеца) ,който предвиди шампионска титла на Литекс( и съм на път да позная :) ). Откакто гледам футбол ,а това е от доста години досега се сещам само 2 пъти шампиона не е бил заслужен,според мен.
Някой ще каже ,че отбора на Литекс е бил здраво подпиран от съдиите и май в нито един мач не е бил ощетен и ще бъде прав,наистина отбора се радваше на невиждан съдийски комфорт. Публична тайна е че лобито на Литекс в БФС е най-големия противник да се канят чуждестранни съдии -интересно защо ли ;) ?
Но за мен Литекс играеше най-добрия футбол в нашето първенство и ако не бяха някои издънки плод по-скоро на несериозно отношение от собствените им играчи преднината им напълно нормално щеще да бъде и по-голяма. Лично моето мнение е че Литекс щеще да стане шампион и без съдийските аванти,просто е най-добрия отбор в първенството.
С най-голямо удоволствие пожелавам успех на Литекс в ЕКТ.

Прав си,че почти всяка година шампион става най-силния отбор.Гледам футбол от 14 години и трудно мога да се сетя за първенство,в което най-добрият да е останал в подножието на върха.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 20 апр 2010 10:04

Заслужиха си титлата. Преките конкуренти не показаха обратното... Вярно съдийски аванти, но във всички шампионати и грандове ги има... От толкова сезони градят отбор, че щеше да е гряхота да не станат шампиони. Честито и да потвърдите думите ми в сряда!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

mahone
Контакти:

Мнениеот mahone » 20 апр 2010 10:46

Наистина Литекс заслужава да е шампион-но аз искам да изясня един вьпрос които постояно се задава-защо има малко публика на стадиона-1голяма безработица в града над 80 процента и безпаричието на населението тук хляба от 15г е 80-90ст наи-скьпия в Бьлгария заради мафията в града-2 ниски заплати 200-400лв повече не се дават а на места се дават аванси по 100лв-нали знаете че глада е по силен от тока е на мач или гладен ти прецени -3 в Ловеч живеят постоянно 15 000-19 000 човека като сложим 10 процента от населението-1500-1900 човека Тук посещаемоста е 1000 човека и аз моля да се спре сьс спекулацията че малк охора ходят на мач

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 20 апр 2010 12:05

PFC Litex написа:До момента най-младата защитна линия като възрастова граница в България е допуснала най-малко голове.
Бодуров 23г.
Николов 24г.
Барт 23г.
Занев 23г.

Орманджиев тази вечер в специално чак ни изкара, че играем със стила на Барселона.

За всеки пост има 100%-тов заместник във всеки един момент.

"Литекс" са най-малко слабия отбор в България и напълно заслужено ще бъдат шампиони. Влагам реализъм, а не злоба.
Ще си позволя и малко чувство за хумор. Господин Орманджиев не е много коректен спрямо "Барселона". Точно преди толкова важния за тях полуфинал им смрази кръвта. Защото наесен... А представителите на един друг отбор, чието име започва със същите две букви, но и втората е главна, дали предполагат какво може да им се случи?

rar
Контакти:

честито на всички фенове

Мнениеот rar » 21 апр 2010 20:32

Да ви е честита титлата.Аз съм от ЛЕВСКИ Но ЛИТЕКС заслужават най много титлата и я спечелиха.Дано успеете и в европа,винаги се кефя на български клуб в евротурнири.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 23 апр 2010 12:07

Това е най слабия БГ шампион , без да се обиждате но това е истината !
И заслуга имат всички останали защото те не са слаби те са просто трагико-комични и в голяма степен допринесоха за това тази година шампион да стане не най добрия а най малко слабия !
Но това по никакъв начин не ви пречи да си се радвате на титлата !
Защото като се замисли човек рано или късно Г-н. Ганчев ще спре кранчето и ще ви сполети съдбата на Нефтохимик !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 23 апр 2010 20:06

И е слаб шампион защото ... ?
И стига като патки сте повтаряли това за Ганчев вече 14 години, че взе да писва да виждам такива завистливи коментари.

Никой от вас тук не знае какво ще е след ерата Ганчев, ама никой.

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Мнениеот asparuhoff » 24 апр 2010 12:12

Сигурно е така, но не по този начин. За трети път в своята история Литекс ще стане шампион, но така и не успя да ме убеди, както и съгражданите си от Ловеч, че най-заслужават. Не случайно стадионът им е празен и се пълни само когато играят Левски и ЦСКА. Жалкото е че точно този сезон, когато Левски и ЦСКА са слаби и Литекс имаха реален шанс да докажат, че с ЧЕСТНА ИГРА могат да станат шампиони, те и този път сбъркаха пътя и вместо да станат по ЧЕСТЕН НАЧИН, дори и с една точка разлика пред втория, те за пореден път тръгнаха по ТАРИКАТСКИЯ НАЧИН.

12 кръг Бургас Черноморец 1:2 Литекс, спомен от мутренските години (94-97 години), или как един съдия и една телевизия(РИНГ ТВ като съучастник), неизлъчиха в повторенията си възловите моменти, отговорни за резултата и деянията на бургаските футболисти след това.

18 кръг Ловеч Литекс 3:0 Левски, едно към едно с подигравката в 12 кръг. Отменен гол на Левски, при който мача никой незнае в каква посока щеше да тръгне.

24 кръг София Славия 1:1 Литекс, отменен гол за Славия и дузпа за Литекс(според Светльо Тодоров три падания в наказателното поле, трябвало да се отсъди една дузпа :))))).

следва продължение ....

27 кръг Ловеч 25.04/19:30 Литекс - Черноморец

Ако някой друг е гледал съдийски подаръци в мачове на Литекс сезон 2009-2010, моля да сподели

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 24 апр 2010 13:30

Ring са виновни за всичко

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 апр 2010 00:05

Е това вече не го очаквах, че от Ринг са в комбина с Литекс :lol:
Боже какви мнения се ръсят тук не е истина :lol: :lol:

Не знаех, че пряк свободен удар е 100% гол, но щом казваш така да е :)
Литекс смачка Левски в Ловеч и да беше зачетен гола на Левски пак щяха Литекс да ги бие, защото Левски не късаха в този мач.
Славия - Литекс ми 100 % дузпа още при спъването на Сандриньо преди да отиде топката в Светльо.
Не коментираш играта с ръце при правенето на атаката на Славия за 1:0 където играха точно два пъти с ръка, че даже и Вили си го призна както и за дузпата.

Какво има да се коментира по тези срещи. :roll:
И да е имало подпиране нима в другите първенства не тикат по едно рано на лидерите?
Дори и да има съдийска грешка нима при другите първенства няма такива :roll:

Защо днес не видях някой от Тотнъм да се оплаква, че са паднали заради две дузпи срещу тях :roll:

Ама нали в България не можем да преглътнем, че двата абоната за титлата Левски и ЦСКА са трагични и дайте да гледаме под лупа другите какво правят в мачовете си щом са на първо място - егати а сме тръгнали ужким да оправяме първенството си еми с такива коментари няма как да стане :)

Върни се в “Литекс”