honda написа:За мен с оглед показанато на терена Литекс напълно заслужено ще стане шампион. Игра най-добре и постоянно през целия шампионат. Иначе доколкото си спомням(може и да греша разбира се) бях първия в този форум( преди 6 месеца) ,който предвиди шампионска титла на Литекс( и съм на път да позная
). Откакто гледам футбол ,а това е от доста години досега се сещам само 2 пъти шампиона не е бил заслужен,според мен.
Някой ще каже ,че отбора на Литекс е бил здраво подпиран от съдиите и май в нито един мач не е бил ощетен и ще бъде прав,наистина отбора се радваше на невиждан съдийски комфорт. Публична тайна е че лобито на Литекс в БФС е най-големия противник да се канят чуждестранни съдии -интересно защо ли?
Но за мен Литекс играеше най-добрия футбол в нашето първенство и ако не бяха някои издънки плод по-скоро на несериозно отношение от собствените им играчи преднината им напълно нормално щеще да бъде и по-голяма. Лично моето мнение е че Литекс щеще да стане шампион и без съдийските аванти,просто е най-добрия отбор в първенството.
С най-голямо удоволствие пожелавам успех на Литекс в ЕКТ.
Прав си,че почти всяка година шампион става най-силния отбор.Гледам футбол от 14 години и трудно мога да се сетя за първенство,в което най-добрият да е останал в подножието на върха.