мн. добра игра на Пирин-честито!!!
надявам се Литекс да се поучат от загубата
Пирин - Литекс - 4:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пирин-Литекс
Mного слаб Литекс.Въобще не са във форма.Отличен Пирин.Сега се замслете какво би било ако някой инвестира по сериозно в Пирин!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- mistreated
- Контакти:
Аз още след мача с Локо Мз писах колко зле са Литекс, но някои започнаха да ми философстват как видиш ли просто нямало за какво да се напрягат. Цяла подготовка са изключително неубедителни в защита и всеки сравнително добър отбор им вкарваше по 2-3 гола. С тази игра Ловеч не заслужават да стават шампиони.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Браво на Пирин, както са тръгнали нещата Джуджето ще трябва да дава още пари за съдии

Mного слаб Литекс.Въобще не са във форма.Отличен Пирин.Сега се замслете какво би било ако някой инвестира по сериозно в Пирин!nishto nema da stane.pak sushtata
Айде сега хората, които разправяха, че мача е уговорен за 2-ка да ходят дружно и да скачат от някой мост
Btw същите лафове имаше преди Берое - Литекс есента, не ви ли писна бе хора да говорите глупости.

Btw същите лафове имаше преди Берое - Литекс есента, не ви ли писна бе хора да говорите глупости.
- mistreated
- Контакти:
Oziris написа:Айде сега хората, които разправяха, че мача е уговорен за 2-ка да ходят дружно и да скачат от някой мост![]()
Аз съм един от тези, които имаха съмнения за мача и затова поднасям искрени извинения на отбора и феновете на Пирин.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Хайде, Гришата и този мач е купил ! Да се видят, колко са смешни и жалки всички, на които Гришата им е виновен, че Литекс са начело. Има ли отбор, който не може да загуби някога ? Ама има такива, които губят по-често. Когато таблицата показва, какво повече да разискваме.
Не можах да позная Литекс! Нямам обяснение за тази слаба продукция на всички футболисти. Защитата трагична, халфовете издъхват, а Нифлор нямаше ден. Кишишев иска в националния, смешно-тромав, виновен за първия гол. Занев също трагичен-не си покрива зоната от там пробиваха пиринци, както си искаха. Смешно подобие на изкуствена засада при третия гол. Горкия вратар Галато спаси каквото можеше, но 4 гола пак са много.