първо до пуканчето-недей бе чедо да се притесняваш за Литекс,та нали Цска не спира да мачка в контролите или се опитваш да се самооспокояваш за напролет.Не бързай братле защот тези Теплице ако ни набарат и вас и нас Левскарите още на полувреме ще сме с 5 сака на полувреме.
До Литекс-знам че си позитивен братле,но мисля че сте с прекалено самочуствие и ако в БГконкуренцията е слаба и ако си мислите че като станете шампиони после лятото ще ви е лесно.
А за това със спонсорите много се изложи означава ли че Барса е много слаб отбор,те завалиите нямат нито един спонсор.
Какво става с Литекс?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Какво става с Литекс?
LEVSKI_FOREVER
Другите години Литекс мачка в контролите и какво от това?11 години без титла.Между другото резултата е 2:3 вече за тези които злорадстват
Последна промяна от Parmalat на 10 фев 2010 19:10, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Вече е 2:3.
Може да стане и 3:3.
Само че няма разлика. Важното е г-н Червенков да си направи изводите за състоянието на играчите и на тима като цяло.
Може да стане и 3:3.
Само че няма разлика. Важното е г-н Червенков да си направи изводите за състоянието на играчите и на тима като цяло.
какъв шампион са Литекс !!!!!! Кога за последно са взимали титлата, че да им викате шампиони ????? Пък защо падат от всеки е ясно. Още Левски им показа колко са слаби, като ги би с 9 човека и ако не беше съдията да замаже положението сега нямаше да се чудите що са смешни в контролите ....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
-
Ами нищо не става! Просто са слаби като всички ! Другото е че в тези мачове Гришата не е напред със съдийте. A че всички са слаби е ясно. Вижте какъв бой ядоха Локото,Левски,Цска ,А пък и Литекс сега. Пълна музика! Едни били Дебърцини,други туристи от басейна на Волга,трети пък от Молдова. И какво от това? Кои са нашите отбори? Пълни смешници! Падали Литекс. Какво е ненормалното в това? Като капак на всичко и цял мач играят с титулярите,почти без смени. Есента в Европа ни биели. Ами ще ни бият,кои сме ние? Палячовците които се докопат до Евротурнирите ядат здрав пердах,а другите които са още по-гола вода се смеят злорадо! Е после,като Локото например и те ядат по някой дебърцин! Литекс обаче са на правия път
Тоя дето и Бате им го припомни,като на Левски!

zlatan написа:първо до пуканчето-недей бе чедо да се притесняваш за Литекс,та нали Цска не спира да мачка в контролите или се опитваш да се самооспокояваш за напролет.Не бързай братле защот тези Теплице ако ни набарат и вас и нас Левскарите още на полувреме ще сме с 5 сака на полувреме.
До Литекс-знам че си позитивен братле,но мисля че сте с прекалено самочуствие и ако в БГконкуренцията е слаба и ако си мислите че като станете шампиони после лятото ще ви е лесно.
А за това със спонсорите много се изложи означава ли че Барса е много слаб отбор,те завалиите нямат нито един спонсор.
Извиняваи, че се намесвам колега по принцип за всичко си прав, но за спонсорите мисля, че едва ли е искал да каже, че Барселона са слаби,а че щом 1 отбор има толкова много и известни спонсори значи има за какво и едва ли е слаб както си мислим тук в България

zlatan аз футбол с песимизъм не гледам.
Това са просто контроли (генерални репетииции) на който се фиксират и касират грешките за да бъдат изчистени.
Победи в контроли заблуждават и мисля, че за това имаме ярък пример с Левски.
Първата контрола 5:0, втората 0:3 и този резултат е плод на отпускане от първия.
Важно е какво прави отбор в официален мач.
Това са просто контроли (генерални репетииции) на който се фиксират и касират грешките за да бъдат изчистени.
Победи в контроли заблуждават и мисля, че за това имаме ярък пример с Левски.
Първата контрола 5:0, втората 0:3 и този резултат е плод на отпускане от първия.
Важно е какво прави отбор в официален мач.

zlatan написа:А за това със спонсорите много се изложи означава ли че Барса е много слаб отбор,те завалиите нямат нито един спонсор.
Защо български отбор без значение кой е той няма 43 спонсора? - искам да ми отговориш на този въпрос.
Спонсор = реклама, а щом са избрали да рекламират чрез този отбор има някаква причина, нали?
Спонсорите им може да ги видиш тук http://www.fkteplice.cz/ най-долу на страницата им.

Yoda написа:какъв шампион са Литекс !!!!!! Кога за последно са взимали титлата, че да им викате шампиони ????? Пък защо падат от всеки е ясно. Още Левски им показа колко са слаби, като ги би с 9 човека и ако не беше съдията да замаже положението сега нямаше да се чудите що са смешни в контролите ....
Ти наред ли?Свали си сините очела и прогледни действителността.Тя е Литекс на първо място,а вие май на пето място.Като видиш единия отбор на кое място е и другия ти става ясно.Няма нужда от много приказки.
[center]R.I.P[/center]
- POPCORN
- Контакти:
zlatan написа:първо до пуканчето-недей бе чедо да се притесняваш за Литекс,та нали Цска не спира да мачка в контролите или се опитваш да се самооспокояваш за напролет.Не бързай братле защот тези Теплице ако ни набарат и вас и нас Левскарите още на полувреме ще сме с 5 сака на полувреме.
абе айде стига сте се излагали бе.Ако ни набарат ако не ни.Теплице голямият отбор!Волга и те.Шериф и те.Тия отбори на сън да ни бутнат трбява да ги смазваме!Едно е в групите на лига Европа с качествени отобри едно е контроли с мижави отбори!Каквко значи важно е обиграването.Ми те ако падат всеки мач с по 3 на 0 явно че не се обигрват добре и няма да има много поводи за радост.Резултатите не били важни дрън мрън и после да кажем Левски понче пада у Бг и леле мале какво стана..Хубаво като не са важни ще глдаме напролет!Само че тука в бг оказват и други фактори а не само играта.съдята ала бала бфс и кой ли не!Литекс ги разобличиха още с Берое 3 на0 !От мача с ЦСКА 2 на0 Литекс не са правили добър мач!Дори Левски ги надигра!Помнете си думите и ако литекс почне зле отначалото да ви видим какво ще говорите.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,